Café Veranda
Finlandia-talolla palvelee yleisölle avoin kahvila – Café Veranda. IIlmavat, valoisat ja modernin tyylikkäät tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Avoinna arkisin klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.
Finlandia-ravintolan joululounas
Joululounaassamme maistuvat pientilatuottajien laadukkaat raaka-aineet ja keittiön huipputiimin itse tekemisen ilo. Tervetuloa makumatkalle.
Uusivuosi Finlandia-talolla - Timo Lassy with Ricky-Tick Big Band Brass
Maamme muusikoiden ehdottomaan eliittiin kuuluva saksofonisti Timo Lassy yhdistää voimansa Ricky-Tick Big Bandin vaskisektion kanssa vuodenvaihteen groovaavimmassa tapahtumassa.

Fantastisia elämyksiä

Alvar Aalto totesi, että Helsingin kaunein ja keskeisin paikka on vailla arvoistaan rakennusta. Hän halusi luoda jotain fantastista, filmaattista ja luonnollisesti funktionaalista. Miksei saman tien jotain, jota voisi kutsua Finlandia-taloksi.
Syntyi täysin ainutlaatuinen teos jota ei ole suunniteltu vain ihailtavaksi, vaan ennen kaikkea käytettäväksi. Finlandia-talo sulkee syleilyynsä elämyksenjanoiset ihmiset ja tarjoaa puitteet taianomaisille tapahtumille.
 
Tapahtuman tarkoitus on jättää muisto, luoda elämys. Meidän tavoitteenamme on, että tapahtumien vieraat poistuvat Töölönlahdelta vaikuttuneina sydänjuuriaan myöten. Oikeastaan se ei ole tavoite, se on lupaus.
Maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on arkkitehtuurin ja designin kansainvälinen, ainutlaatuinen klassikko - pientä yksityiskohtaa myöten. Aallon visio oli luoda talosta "kokonaisvaltainen taideteos".