Café Veranda - kuplivaa tunnelmaa ma-pe klo 16-17
Finlandia-talolla palvelee yleisölle avoin kahvila – Café Veranda. IIlmavat, valoisat ja modernin tyylikkäät tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Avoinna arkisin klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.
Galleria Veranda
Kaikille avoimen ja maksuttoman Galleria Verandan vaihtuvat näyttelyt ovat itsessään syy poiketa Finlandia-taloon nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä ja palvelusta. Galleria on avoinna kahvilan aukioloaikoina, ma-pe klo 9-19.
MAISON LOUIS CARRÉ 60 VUOTTA –VALOKUVANÄYTTELY
AMC järjestää Maison Louis Carré -näyttelyn Finlandia-talon Galleria Verandassa 8.10. - 30.11.2019, jossa kerrotaan talon kiehtova tarina nykytaiteen kautta. Näyttely koostuu valokuvataiteilija Elina Brotheruksen ja Jari Jetsosen kuvista.

Fantastisia elämyksiä

Alvar Aalto totesi, että Helsingin kaunein ja keskeisin paikka on vailla arvoistaan rakennusta. Hän halusi luoda jotain fantastista, filmaattista ja luonnollisesti funktionaalista. Miksei saman tien jotain, jota voisi kutsua Finlandia-taloksi.
Syntyi täysin ainutlaatuinen teos jota ei ole suunniteltu vain ihailtavaksi, vaan ennen kaikkea käytettäväksi. Finlandia-talo sulkee syleilyynsä elämyksenjanoiset ihmiset ja tarjoaa puitteet taianomaisille tapahtumille.
 
Tapahtuman tarkoitus on jättää muisto, luoda elämys. Meidän tavoitteenamme on, että tapahtumien vieraat poistuvat Töölönlahdelta vaikuttuneina sydänjuuriaan myöten. Oikeastaan se ei ole tavoite, se on lupaus.
Maailmankuulun arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema Finlandia-talo on arkkitehtuurin ja designin kansainvälinen, ainutlaatuinen klassikko - pientä yksityiskohtaa myöten. Aallon visio oli luoda talosta "kokonaisvaltainen taideteos".