Järjestä tapahtuma Finlandia-talossa

Kerro meille, millaisen elämyksen haluat vieraillesi tarjota. Me hoidamme loput, tiloista ja tarjoiluista lukuisiin lisäpalveluihin ja yllättäviinkin yksityiskohtiin.

Pyydä tarjous Lataa esite

Tilat

Finlandia-talossa toteutetaan monipuolista kokoustekniikkaa käyttäviä kokouksia ja kongresseja. Ammattitaitoiset koordinaattorimme ja vuoropäällikkömme auttavat kokouksien ja juhlien suunnittelussa ja järjestelyissä. Teknisen palvelun asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat kokouksen tekniset ratkaisut yhdessä koordinaattoreiden kanssa.

Finandia Experience

Finlandia Experience

Finlandia-talon koko Hesperian puiston puoleinen pohjoisosa avataan matkailijoille ja kaupunkilaisille ensimmäistä kertaa vuonna 2025.

Finlandia-talo

Finlandia-talon tilat

Finlandia-talon tilat hakevat vertaistaan tarkastelipa niitä sitten designin tai vaikkapa sijainnin näkökulmasta.

Pikku-Finlandian tilat

Pikku-Finlandian 2000 m2 tilat tarjoavat mahdollisuuden jopa 1 000 henkilön tapahtumiin ja 800 vieraan istuvalle illalliselle.

Ruoka & juoma

Finlandia-talon ravintolalla on vahva maine suurempienkin kokousten ja juhlien osaavana ja joustavana järjestäjänä, mutta samalla innostuksella ja ammattitaidolla paneudumme myös pieniin tapahtumiin. Finlandia-ravintola tuottaa Finlandia-talon kaikki tarjoilut vankalla kokemuksella.

Ruokafilosofia

Ruoka yhdistää ihmisiä, tuottaa elämyksiä ja yllätyksiä, kohottaa tunnelmaa ja välittää tunteita.

Kokoustarjoilut

Monipuoliset kokoustarjoilut.

Juhlatarjoilut

Finlandia-talon ravintolalla on vahva maine suurimpienkin kokousten ja kongressien osaavana ja joustavana järjestäjänä.

Loistava sijainti ja kulkuyhteydet

Liikkuminen lähialueella on helppoa Finlandia-talon keskeisen sijainnin ansiosta. Julkisen liikenteen linja-autot ja raitiovaunut pysähtyvät Finlandia-talon ulkopuolella. Lähistöllä sijaitsevat rautatieasema ja linja-autoasema takaavat hyvät yhteydet lentokentälle ja kaikkialle Suomeen. Finlandia-talo ja sen kotina toimiva viehättävä Töölönlahden alue sijaitsevat aivan Helsingin keskustan tuntumassa.

Valitse valmis tilaisuusratkaisu, tai vaihtoehtoisesti räätälöimme tilaisuuteen täysin uniikin kokonaisuuden.

Kokoustekniikka ja tapahtumapalvelut

Me luomme tapahtumia rautaisella ammattitaidolla ja rohkeudella. Osaava ja kokenut henkilökuntamme luo tapahtumastasi onnistuneen yhdessä sinun kanssasi. Ammattitaitoinen myyntipalvelumme suunnittelee tilaisuutesi kokonaisuuden juuri sinun tarpeisiisi. Tapahtuman aikana vuoropäällikkömme tiimeineen vastaavat jokaisen yksityiskohdan hiomisesta huippuunsa. Teknisen palvelun asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat haastavimmatkin tekniset ratkaisut.  Finlandia-talo tarjoaa tapahtumien järjestäjille kanavan toteuttaa tilaisuuksia myös silloin, kun kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista ja paikanpäällä järjestettävistä tilaisuuksista joudutaan siirtymään verkon yli tapahtuviin kohtaamisiin.