Finlandia-talon pysäköintijärjestelyt

Finlandia-talon vieressä on pysäköintihalli, Aimo Park, josta on seuraavat hissiyhteydet: Karamzininranta 2 ja Finlandia-talon hissiaula (lähinnä Pikku-Finlandiaa). Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta.

Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park. Pysäköinnin voi maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saa painamalla kuittipainiketta.

Lisätietoja puh. 020 781 2400. Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Parkin pysäköintihallissa. Aimo Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saa Pikku-Finlandian aulasta, Palvelupisteestä.

Lisätietoja Aimo Park »

Ovet

Finlandia-talo on suljettu perusparannuksen ajan. Avaamme Finlandia-talon tammikuussa 2025. Perusparannuksen ajan palvelemme Pikku-Finlandiassa Töölönlahden rannalla.

Saapumisohjeet 6.3.2023 alkaen

Helsingin kaupunki aloittaa Mannerheimintien perusparannuksen 6.3.2023. Työ tehdään kahdessa vaiheessa.

  • Väli Postikatu–Runeberginkatu 6.3.2023 – 1.9.2024
  • Väli Runeberginkatu–Reijolankatu 1.9.2024 – 31.12.2025

Mannerheimintien poikkeusjärjestelyt 6.3.2023 alkaen

  • 1 kaista/suunta käytössä
  • Yksityisautoilu on edelleen sallittu
  • Aimo Park palvelee normaalisti autolla saapuvia asiakkaitamme
  • Bussit ajavat Mannerheimintietä joitakin poikkeuksia lukuun ottamatta
  • Raitiovaunulinjat 4 ja 10 siirtyvät ajamaan Töölön kautta Lasipalatsille, lähin pysäkki on Hesperiankadun pysäkki Runeberginkadulla

Matka-ajat saattavat pidentyä Mannerheimintien peruskorjauksen vuoksi. Pyydämme ottamaan tämän huomioon saavuttaessa Pikku-Finlandiaan.

Lisätietoja Helsingin kaupungin sivulta: www.hel.fi/mannerheimintie 

Finlandia-talo on suljettu perusparannuksen ajan 2022 – 2024

Uusi tapahtumakeskus Pikku-Finlandia avautui 1.3.2022 Finlandia-talon viereen, meren rannalle, osoitteeseen Karamzininranta 4. Pikku-Finlandia sijaitsee luonnonkauniissa puistossa, Töölönlahden rannalla. Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin lentokentältä, linja-auto- kuin rautatieasemaltakin. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskusta on kävelyetäisyydellä, ja talon läheisyydessä on useita paikoitushalleja henkilöautolla saapuvien käyttöön. Lisätietoa reiteistä.