Alla mainitut asiakkaamme ovat jättäneet tapahtumiensa järjestelyt ammattitaitoisiin käsiimme. Finlandia-talo on suosittu yhtiökokousten pitopaikka. Monet pörssiyhtiöt listaavat talon vahvuuksiksi keskeisen sijainnin, muuntautumiskykyiset tilat, ainutlaatuisen tunnelman ja ammattitaitoisen henkilökunnan.

Videot

2024

Kaikki pelasi nappiin. Nopeasti hoitui myynti, somistus ja valot kohdallaan ja tila oli aivan nappiin meidän tarkoituksiimme. Kiitos kaikesta! Iso kimppu ruusuja!

Kuinka todennäköisesti suosittelisit meitä? 10

Erityismaininnat ja kiitokset ruokatuotteesta, asiakaspalvelusta, ja nopeasta toiminnasta niin, myynnin, kuin koordinoinninkin puolesta! Kaikki onnistui loistavasti!

Director
COP28 Finland Pavilion / Business Finland
Severi Keinälä

2023

Järjestimme tammikuussa 2023 By Raili sarjan PR-tapahtuman medialle, jossa esittelimme sarjan kevään uutuuksia upeiden julkisuudesta tunnettujen henkilöiden toimiessa malleina. Tarjoiluna toimi kuohuva ja sormisyötävät.

Sarja on suomen tunnetuimman meikkitaiteilija Raili Hulkkosen suunnittelema ja tuotteet valmistetaan Helsingin Herttoniemessä. Meille oli tärkeää korostaa sarjan kotimaisuutta myös tilaisuuden paikan valinnalla.
Lisäksi halusimme mahdollisimman paljon luonnonvaloa, lavan ja riittävästi tilaa n. 100 henkilölle. Sijainnin piti olla myös logistisesti helposti saavutettava.

Tilaisuuden järjestelyt sujuivat helposti ja nopeasti. Meistä pidettiin hyvää huolta kaikissa vaiheissa. Tarjoilut vastasivat täysin tilattua ja saivat myös kiitosta vierailta.

Tilaisuus onnistui loistavasti, saimme paljon kiitosta hyvästä sijainnista ja tilan toimivuudesta, itse tilaisuuden sisällön lisäksi. Ehdottomasti järjestämme täällä tilaisuuden uudelleen ja voin myös lämpimästi suositella paikkaa muille.

Sirpa Issakainen
Right Connection Oy

Pikku-Finlandia on uniikin inspiroiva miljöö, joka jo itsessään korottaa kaikkien siellä järjestettävien tapahtumien profiilia ja tapahtumaa järjestävän yrityksen imagoa. Makumaailmat ja ravintolan palvelutaso tukevat lisäksi erittäin hienosti mieleenpainuvaa kokonaisuutta. Tapahtumatuottajana on tiloissa helppo ja mukava toimia mahtavien, asiansa osaavien ja loistavalla asenteella varustettujen vuoropäälliköiden hellässä huomassa.

Juha Joki
Tapahtumantekijät PN Oy

Tapahtumapaikkana Pikku-Finlandia täytti kaikki tarpeemme ja vielä enemmän.

Saimme toukokuussa olla mukana mahdollistamassa onnistunutta IMPACT Helsinki -tapahtumaa. Tyytyväinen tapahtumajärjestäjä kommentoi tapahtuman toteutusta ja palvelujamme seuraavasti.

Tila on jo itsessään niin kaunis, että se loi tilaisuuteemme upean tunnelman; keväinen luonnonvalo yhdistettynä mäntyjen runkojen lämpimään hehkuun on ainutlaatuinen lavastus.  Hybriditapahtumamme onnistumisessa tekninen toteutus oli tosi tärkeässä roolissa ja voimme erittäin tyytyväisenä todeta, että kymmenistä tekemistämme hybriditoteutuksista tämä oli kirkkaasti toimivin. Erityisen vaikutuksen meihin teki Finlandia-talon henkilökunnan asenne ja tapa toimia. Suurkiitos ja tulemme varmasti uudestaan!

Inna-Pirjetta Lahti
Founder, Head of Inspiration
PING Helsinki

ReOrbit, Helsinki-based company specializing in software-first satellites, held a summer reception in Pikku-Finlandia on the 27th of June, and the event was a great success. This was a common feedback among the event’s participants who were the company’s employees, its Board of Management and external guests.

The choice of the venue had been reasoned by its central location and signature setting that was most fitting to celebrate company’s performance so far. The event went smooth and pleasantly successful: everything from service to catering was on point and enhanced enjoyability of the evening. We would most definitely organize other events in Pikku-Finlandia and recommend it as a great venue to others.

ReOrbit’s website: https://www.reorbit.space/

Viime vuonna olimme innoissamme kansainvälisen huippuseminaarin Pikku Finlandia illan toteutuksen korkeasta laadusta. Nyt mentiin vielä seuraavalle, entistä korkeammalle tasolle. Täydellinen, huippulaadukas ja liki minuutin tarkasti suunnitellulla aikataululla toteutettu illallinen oli aivan Super, kaikki vieraiden erikoistoiveet täytettiin nopeasti ja viestintä oli tarjoilun osalta mutkatonta. Kovimman sarjan lavaohjelma otti paikkansa piirun tarkasti nivoutettuna tarjoilun rytmiin. Kun lavalla olivat valtakunnan kovimman sarjan artistit, iltaan osallistuneet vieraat olivat kokemastaan erittäin vaikuttuneita vielä lauantai aamuna, viimeisen kongressipäivän aamuna. Näitä lisää.

Markku Pesonen
Production Director, Partner
Welldone L.R. Oy Ltd.

Iltajuhlamme sujui erinomaisesti, kaikki toimi niin kuin oli suunniteltu ja pyydetty.

Olimme aidosti vaikuttuneita teidän palvelunne laadusta ja toimivuudesta.

Erityiskiitos kaikille illalla töissä olleille henkilöille. Esimerkiksi tarjoilun toimivuus, tehokkuus ja aikataulutus sekä ruuan laatu/maukkaus keräsi osallistujilta runsaasti kehuja.

Etelä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry: 70-vuotisjuhla

Mikko Voutilainen
Toimitusjohtaja
Etelä-Suomen Kuljetusyrittäjät ry

Pikku-Finlandia tarjosi upeat puitteet asiakastilaisuudellemme. Kaikki sujui suunnitellusti ja joustavasti, ja ammattitaitoinen henkilökunta oli aina valmiina auttamaan kaikissa käytännön järjestelyissä niin ennen tilaisuutta kuin paikan päällä tarjoiluista tekniikkaan. Yhteistyö oli helppoa ja vaivatonta alusta alkaen. Kiitos että autoitte meitä järjestämään onnistuneen tilaisuuden!

Ida Ågren
Tuottaja
Kirjamessut / Messukeskus

Järjestimme Ornamon Design Joulu x Designkaverit tapahtuman Pikku-Finlandiassa jouluna 2023. Laadukkaat ja arkkitehtuuriltaan ainutlaatuiset tilat tarjosi upeat puitteet kotimaisen muotoilun tapahtumalle ja tunnelman kruunasi isoista ikkunoista sisään tulviva valo ja maisemat Töölönlahdelle.

Koko prosessi Pikku-Finlandian kanssa ensitapaamisesta palautepalaveriin saakka oli sujuva, innostava ja helppo. Henkilökunta on ammattitaitoista, avuliasta ja helposti lähestyttävää ja koko ajan oli luottavainen ja turvallinen olo. Pikku-Finlandian toiminnasta huokui koko ajan aito halu tehdä tapahtumastamme mahdollisimman onnistunut.

Tapahtumapaikka keräsi paljon kehuja ja ihastuksen huokauksia niin näytteilleasettajien kuin kävijöidenkin keskuudessa. Sijainti oli helposti saavutettava ja kävijämäärä tapahtumassa odotusten mukainen – varmasti jo itse paikka ja Pikku-Finlandian positiivinen imago houkutteli ihmisiä paikalle. Tullaan järjestämään tapahtumia Pikku-Finlandiaan varmasti uudestaan!

Designkaverit

Järjestimme yrityksemme sisäisen tapahtuman 70 henkilölle. Etsinnässä oli toimiva, valoisa ja raikas kokouspaikka keskellä Helsinkiä. Palvelun taso on meille tärkeää. Sekä tarjoilun että tekniikan tulee toimia moitteetta, jotta voisimme itse panostaa kokouksen sisältöön ja sen kulkuun. Erään järjestelyvastuussa olevan henkilön aikaisempien kokemusten perusteella päätimme selvittää olisiko Pikku-Finlandiassa meille sopiva tila. Varasimme Latva-Salin ja se vastasi hyvin odotuksiamme. Palvelutaso Pikku-Finlandiassa oli joustavaa ja koska meillä oli jonkin verran omaa tekniikkaa, oli myös sovittava laitteiden asennus- ja purkuaikatauluista. Kaikki erikoistoiveet kuten kukkalaitteet, kalustukseen liittyvät, AV-tekniikka ja tarjoilu toimi hienosti. AV-tekniikka oli laadukasta. Minut pidettiin aktiivisesti ajantasalla järjestelyjen etenemisestä. Lounastarjoilu oli sujuvaa ja pääsimme jatkamaan kokoustamme aikataulussa. Palaute osallistujilta oli myönteistä. He kiittivät sijaintia, kokoustilaa ja toimivuutta joten tulemme mielellämme uudestaan.

Marina Köhler
Executive Assistant
Kone Oyj

2022

Pikku-Finlandia  kokouspaikkana on valloittava. Suomalaisuus sykähdyttää ensi sekunnin silmäyksellä, kun astuu pääovesta sisään. Järjestimme Honka-salissa 300 henkilön hybriditapahtuman, jossa 130 henkilöä oli saapunut paikalle ja loput osallistujista oli mukana verkon välityksellä.

Kaikki järjestelyt toimivat moitteettomasti. Erityisen kiitoksen ansaitsee Pikku-Finlandian henkilökunta. He toteuttivat pienetkin viime hetken toiveet ja muutokset hymyillen eikä mikään heille ollut mahdotonta toteuttaa. Tarjoilut olivat modernilla tavalla toteutettuja, maistuvia ja kaikki oli niin kauniisti myös esillä.

Pikku-Finlandiassa vierailla on mahdollisuus kokea meidän neljän vuoden ajan parhaat puolet. Kesällä valo tuikkii isoista valtavista ikkunoista sisään, syksyllä Töölönlahden ruska lumoaa täysin, talvella valkoinen lumi häikäisee ja keväällä aistii luonnon vihreyden. Silti olemme aivan pääkaupunkimme ytimessä. Upea kokonaisuus  ja mikä parasta – suomalaisuutta parhaimmillaan! Suosittelen lämpimästi!

Ulla Remes
Event Manager

Järjestimme Pikku-Finlandiassa Petrus Schroderuksen konsertin 13.4. Itse konsertin lisäksi myynnissä oli sekä Show&Dinner -lippuja, Vip-paketteja sekä Pääyhteistyökumppanuus. Viimeksi mainittuihin liittyi kolmen ruokalajin illallisen lisäksi viinipaketit.

Konsertin ja illallisten valmistelu toimi erittäin hyvin ja huolella. Itse tapahtuman toteutus sujui myös sujuvasti ja korkealla ammattitaidolla. Oli hyvin miellyttävä yhteistyö koko henkilökunnan kanssa ja asiakkaamme olivat hyvin tyytyväisiä! Itse Pikku-Finlandia on upea kohtaamis- ja tapahtumapaikka!

Jan Hultin
Toimitusjohtaja
HeartBrain Oy

Pidimme kansainvälisen tapahtuman Pikku Finlandiassa Honka salissa 8. marraskuuta. Tapahtuma oli todellinen menestys alusta loppuun.

Saimme upeaa positiviista palautetta ja kiitoksia osallistujilta, jotka nauttivat Hongan miljööstä, sekä tapahtuman ja ruoan anneista.

Tapahtuman järjestelyt sujuivat mutkattomasti Sirun kanssa, joka oli aina tarvittavasti tavoitettavissa – ja haluaisin vielä lämpimästi kiittää Jussia AV hoidosta ja koko henkilökuntaa loistavan ja onnistuneen tapahtuman järjestämisestä.

Suosittelen lämpimästi Pikku Finlandiaa unohtumattomien tapahtumien paikaksi.

Kiitos vielä kerran!

Miisa Bergius
Field Marketing Manager,
Northern Europe + Middle East at commercetools

2021

Taloushallintoliitto järjesti vuosittaisen taloushallinnon ammattilaisten vuoden päätapahtuman Tili- ja veropäivät 14.-15.1.2021 Finlandia-talossa. Normaalisti tilaisuuteemme osallistuu n. 1300 henkilöä. Tänä vuonna tilaisuus järjestettiin koronatilanteen ja kokoontumisrajoitusten vuoksi striimattuna. Tilaisuus striimattiin 3 eri kanavalla Finlandia-talon Elissa- ja Aurora -saleista.  Etäosallistujia kanavilla oli 1000. Kaikki järjestelyt sujuivat Finlandia-talolla loistavasti ja turvallisesti. Korkeatasoisesti toteutettu tekniikka pelasi moitteettomasti ja Finlandia-talon henkilökunta palveli meitä juuri tarpeidemme mukaisesti nopeasti ja ammattitaidolla. Paikan päällä Finlandia-talossa meitä oli vain pieni määrä järjestäjiä. Pienestä henkilömäärästä huolimatta meitä palveltiin huomaavaisesti Finlandia-talon korkean laadun mukaisesti. Erityisesti haluan mainita, että Finlandia-talon omiin käsiin siirtyneet ravintolan tarjoilut olivat todella maittavia, maut tuoreita ja esillepano oli tehty taidolla. Iso kiitos siitä.

Arvostan suuresti Finlandia-talon joustavuutta tilaisuutemme järjestelyissä. Alun perin 1300 henkilölle suunniteltu tilaisuus muuttui kokoontumisrajoitusten myötä useaan eri otteeseen pienemmäksi ja eri tavoin turvallisesti järjestettäväksi tilaisuudeksi. Aina löytyi Finlandia-talolta ammattitaitoa suunnitella kanssamme eri toteutusvaihtoehtoja muuttuneisiin suunnitelmiin. Tunsimme työskentelevämme erittäin joustavan ja ammattitaitoisen kumppanin kanssa.  Lopputulos tilaisuuden striimauksesta oli erittäin tehokas tapa toteuttaa tilaisuutemme. Kokosimme palautetta osallistujiltamme, saimme tapahtuman kokonaisarvioksi huimat 4,51 (asteikko 1-5). Nähdään ensi vuonna jälleen Tili- ja veropäivillä!

Paula Kurki
Koulutusvastaava
Taloushallintoliitto

Finlandia-talo sopi hyvin Valtio Expo tapahtumaan, joka järjestettiinkin tänä vuonna 2021 virtuaalisesti.

Tapahtuma oli turvallista järjestää korona-turvallisesti tilojen puolesta, yhteydet esim. puhujille olivat erinomaiset ja pienemmät kokoustilat taipuivat studioiksi.

Arvostimme erityisesti henkilökunnan asiakaslähtöisyyttä.

Ismo Tikka
Valtiokonttori

Vi arrangerade urvalsprov till ekonomutbildning i Finlandiahusets utrymmen, arrangemangen var mycket smidiga tack vare användningen av flera ingångar. Salarna var rymliga och tysta och lämpade sig ypperligt för provtillfället. Vi fick stöd och service att arrangera urvalsprovet på ett säkert sätt mitt under pandemin, med beaktande av säkerhetsavstånd och säkerhetsföreskrifter. Ett speciellt varmt tack till Siru för planeringen samt personalen på Finlandiahuset som såg till att arrangemangen löpte smidigt under evenemangets gång.

Ida Borgar, Chef för studentantagning, Svenska handelshögskolan Hanken

Oikein suuri kiitos minunkin puolesta!

Terveisin,
Ida

Olemme järjestäneet jo vuosia päätapahtumamme Finlandia-talolla. Erityistä kiitosta saa Finlandia-talon herkulliset tarjoilut sekä järjestelyt, sillä tuntuu, että Finlandia-talolla todella välitetään siitä, että meidän tapahtumamme onnistuisi mahdollisimman hyvin. Lisäksi Finlandia-talo onnistui luomaan loistavasti mahdollisuudet siihen, että tapahtumamme saatiin järjestettyä koronatilanteesta huolimatta terveysturvallisesti.

Terveisin
Anni Heilala
MANK ry sihteeri

Helsingin kaupungin matkailuyksikkö järjesti 10.11.2021 vuosittaisen Helsingin matkailuseminaarin Finlandia-talossa. Kyseessä on Helsingin matkailun vuoden päätapahtuma, johon kutsutaan osallistumaan koko matkailuelinkeino.

Tarjoilut olivat tuttuun tapaan erinomaiset ja mm. vastuullisuusvaatimuksemme oli huomioitu hyvin. Finlandia-talon ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa oli helppoa ja sujuvaa suunnitella ja toteuttaa tilaisuus. Apua oli saatavilla aina tarpeen vaatiessa ja suunnittelussa joustettiin osallistujamäärän muutosten mukaisesti. Tapahtumajärjestäjälle ammattitaitoisen ja joustavan henkilöstön kanssa toimiminen antaa luotettavan ja rauhallisen olon. Iso kiitos tämänkin tapahtuman osalta siitä!

Finlandia-talo tarjoaa tapahtumalle arvokkaat ja hienot puitteet, joissa tapahtumajärjestäjänä on helppo toimia. Voin lämpimästi suositella Finlandia-taloa tapahtumapaikaksi erilaisiin ja eri kokoisiin tilaisuuksiin.

Kokous sujui todella hyvin, tarjoilut ja ruoka olivat myös erinomaisia joten isot kiitokset myös keittiöön. Järjestelyt ja asiakaspalvelu oli myös ensiluokkaista kaikilta osin. Eli varmasti jatkossa Helsinkiin kokouksia suunnitellessa pidämme Finlandia-talon kirkkaana mielessä.

Kiitos siis todella paljon!

Tampereen yliopisto
Lotta Isotalo

Yleiskokous sujui lauantaina erinomaisesti. Omasta puolestani voin sanoa, että Finlandia-talo on erinomainen paikka järjestää kokouksia. Kaikki toimii niin kuin on sovittu, ja henkilökuntanne on todella mukavaa ja avuliasta.

Tuula Korhonen, tiedotussihteeri
Suomen Punainen Risti, Helsingin ja Uudenmaan piiri

Yrityksemme Bang & Bonsomer Group Oy järjestää vuosittaisen konsernitason kokouksen aina marraskuussa. Vaikeasta vuodesta huolimatta halusimme kuitenkin pitää kokouksen tänäkin syksynä ja etsimme sellaista paikkaa ja kumppania, jonka kanssa voimme tehdä sen turvallisesti ja laadukkaasti. Finlandia-talo osoittautui juuri sellaiseksi kumppaniksi. Mukavat kokoustilat ja ruokailujärjestelyt, joissa on huomioitu kaikki epidemia-ajan turvallisuussuositukset, olivat tehokkaan kokouksen lähtökohta. Lisäksi saimme käyttöömme kaikki tarvittava laitteisto ja tekninen tuki jotta saimme rakennettua korkeatasoisen video- ja audioyhteyden kokouksen osallistujiin muissa maissa. Ja hyvän kokouksen aina kruunaa ystävällinen ja huomaavainen palvelu – ja sitä riitti Finlandia-talon henkilöstön osalta! Kokouksen osallistujat kehuivat myös laadukasta kokousruokailua mukaan lukien ravintolaillallinen. Oli ihana olla yhdessä työkavereiden kanssa turvallisessa ympäristössä.

Kiitämme Finladia-talon henkilökuntaa siitä että olette tehneet tämän meidän kokouksen mahdolliseksi! Jäämme odottamaan uusia kohtaamisia!

INGA EVANS
GROUP ADMINISTRATION MANAGER

Osaltamme juhla sujui erinomaisesti vaikka juhla järjestettiin poikkeustilanteessa. Olimme hyvin tyytyväisiä saamaamme tilaan ja palveluihin Finlandia-talon puolelta.

Hyvää syksyä!

Terv.
Hannu R.
rehtori, Sibelius-lukio

Puolustusvoimien varusmiessoittokunta järjesti konsertin Finlandia-talolla 27.8. osana Varusmiessoittokunnan 30-vuotis juhlakonserttikiertuetta.

30-vuotisjuhlakonserttikiertueella Varusmiessoittokunnan nuoret sotilasmuusikot tulkitsivat persoonallisella otteellaan ja ennen muuta asenteellaan juhlallista ohjelmistoa. Konserttikiertue oli myös nuorten muusikoiden varusmiespalveluksen huipennus: osa soittokunnasta kotiutuu heti kiertueen jälkeen, ja täällä he antoivat kaikkensa viimeistä kertaa.

Konsertilla oli suunnattu erityisesti 30-vuotiaan Varusmiessoittokunnan ystäville sekä kaikille hyvästä musiikista nauttiville. Kuten kaikki sotilassoittokunnat, Varusmiessoittokunta esiintyy koko Suomen kansalle. Finlandia-talo on perinteisesti ollut kiertueemme yksi konserttisaleista, jonka takia tänäkin vuonna päädyimme taloon. Yhteistyö Finlandia-talon kanssa on ollut saumatonta ja helppoa, joka osaltaan vaikutti myönteisesti konserttisalin valintaan.

Hygienia-, ja turvajärjestelyt sujuivat yllättävän helposti. Yleisön saapuminen oli hallittua, sekä ohjeistukset mm. käsihygieniasta olivat näkyvästi järjestetty. Myös käsidesipisteitä oli riittävästi. Jonoutumista tai ruuhkautumista onnistuttiin välttämään ohjaamalla yleisö salista yksi osa kerrallaan ulos, jolloin saatiin turvaetäisyydetkin pidettyä.

Palaute konsertin osallistujilta oli niin ikään positiivissävytteistä, ja eritoten turvallisuusjärjestelyt niittivät kiitosta. Konsertti oli monelle kuulijalle ensimmäinen tänä pandemia aikana, ja palaute oli sen mukaista. Valitsemme ehdottomasti Finlandia-talon jatkossakin konserttiemme esityspaikaksi, ja ensivuoden osalta on jo päivämäärätkin lyöty lukkoon. Mitä sitä hyväksi todettua yhteistoimintaa purkamaan, ja voimme ehdottomasti suositella Finlandia-taloa tapahtumapaikkana muille toimijoille.

Kiitos konsertista, ja mukavaa syksyn jatkoa!

Koko Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan puolesta: kersantti Tuukka Turunen, kiertueen tuottaja
Puolustusvoimien varusmiessoittokunnan 30-vuotis juhlakonsertti

Finlandia-talon puolesta asiakaspalvelu oli erinomaista ja kaikki sujui jouhevasti.

Jussi Hietala / Eläkeliitto ry

Olemme aiemminkin järjestäneet tilaisuuksia Finlandia-talossa. Tällä kertaa olimme varautuneet 200 osallistujaan, mutta loppujen lopuksi osallistujia olikin yli 500. Vaikka osallistujamäärämme nousi paljon yli odotusten, järjestelyt onnistuivat.

Olemme aina saaneet erittäin hyvää palvelua myynti-, ravintola- ja kokouspalveluista. Tarvitsi vain pyytää ja kaikki mahdolliset toiveemme järjestyivät. Voi vain todeta: Finlandia-talossa on töissä rautaisia ammattilaisia joiden kanssa on ilo järjestää mitä tahansa tapahtumia/tilaisuuksia.

Tehy ry, Helsingin aluetoimisto

2019

Kaiken kaikkiaan järjestelyt sujuivat oikein hienosti ja vierailtamme tuli hyvää palautetta, joten kiitos oikein paljon! Myös yhteydenpito Finlandia-talon henkilökuntaan oli sujuvaa.

Marja Innanen
Valtioneuvoston kanslia

Kiitos Finlandia-talon väelle kaikesta avusta EMN-konferenssin aikana  24.-25.10.2019. Olemme saaneet hienoa palautetta, ei ainoastaan konferenssin sisällöstä, vaan myös  siitä, miten hienot Finlandia-talon puitteeet olivat ja miten mallikkaasti käytännön järjestelyt sujuivat. Useat osallistujat kommentoivat Finlandia-talon henkilökunnan ystävällistä palvelua.
Kielo Brewis, kansallinen koordinaattori
Maahanmuuttovirasto
Finlandia-talo tarjoaa upeat puitteet ja toimivat tilat Varhaiskasvatus-messuille. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Finlandia-talon ammattitaitoisen ja palveluhenkisen henkilökunnan kanssa. Myös lähes 1200 varhaiskasvatuksen ammattilaista ja 65 näytteilleasettajaa ovat antaneet positiivista palautetta Finlandia-talon tiloista.
Varhaiskasvatus-messut järjestettiin syksyllä 2019 toista kertaa Finlandia-talolla, ja alustavasti on sovittu tapahtuman järjestämisestä Finlandia-talolla myös syksyllä 2020. Varhaiskasvatus-messut järjestää Globex Oy.
Pekka Kokko
Markkinointipäällikkö
Globex Oy

Helsingintekijät-verkostotapahtuman Sustainable meeting -toimintamallin pilotin järjestelyt olivat erinomaiset. Finlandia-talo otti haasteen vastaan ja toteutti sen ammattitaidolla. Henkilökunta oli asiantuntevaa ja kaikki toiveemme toteutettiin haluamallamme tavalla.
Ruokatarjoilut olivat tasokkaita, lähellä tuotettua kasvisruokaa kauden raaka-aineista. Voin lämpimästi suositella Finlandia-taloa tapahtumapaikkana.

Inke Wäinölä, Partnership and Administration Coordinator
Helsinki Marketing

Saimme paljon positiivista palautetta tilaisuudesta ja kovasti Finlandia-talo sai kehuja! Tila oli oikein sopiva ja viihtyisä.
Itse asiassa tila osoittautui todella loistavan kokoiseksi, ei ollut ahdasta, mutta mukavasti täyttä ja tunnelmaa.

Pia Naarajärvi
North Star Film Alliance
Helsingin kaupunginkanslia, elinkeino-osasto

Kiitos Finlandia-talolle hienosta yhteistyöstä Haltonin 50 v kansainvälisen asiakasjuhlan järjestelyjen tiimoilta. Kaikki sujui ammattitaitoisesti jo suunnitteluvaiheessa ja myös juhlan aikana: ruoka oli hyvää, tekniikka toimi ja henkilökunta oli erinomaista. Asiakkaamme nauttivat ja omat isännät/emännät keskittyivät heihin rauhallisin mielin kun kaikki toimi. Kiitosta satelee vieläkin muutama kuukausi juhlan jälkeen. Suosittelen Finlandia-taloa kaikkiin tapahtumiin.

Anne Koskela-Marie
Oy Halton Group Ltd

Suomi ja Helsinki toimivat ensikerran tämän vuotuisen lääkärikongressin järjestäjänä. 455 osallistujaa 53 eri maasta saivat kokea onnistuneen ja sujuvan kongressielämyksen, kun vielä ilmakin suosi mahdollistaen Finlandia-talon erinomaisen ja kauniin sijainnin hyödyntämisen mm. taukojen ja lounaiden aikana.

Arvostan suuresti kaksi vuotta kestäneen valmistelun aikana samoina yhteyshenkilöinä pysyneiden ammattilaisten saumatonta yhteistyötä sekä henkilökohtaista palvelua. Saimme toimivan ja riittävän suuren tilakokonaisuuden sekä palvelupaketin, jonka ansiosta kongressin aikaiset teknisetkin ongelmat ratkottiin sujuvasti ja nopeasti. Ruoan laatu ja taso saivat suurta kiitosta osallistujilta, etenkin erityisruokavalioiden osalta. Itse arvostan korkealle myös keittiön vastuullisen ja eettisen toiminnan.

Suosittelen lämpimästi Finlandia-taloa kongressi- ja kokouspaikaksi.

Laura Lindberg, LKT, vastuulääkäri HUS Silmäklinikka, Karsastusyksikkö
Suomen Karsastuslääkärit ry puheenjohtaja

Helsingin kaupunki ja poliisilaitos yhteistyössä järjestivät valistukselliset konsertit Helsingin 7.-luokkalaisille oppilaille Finlandia-talossa 22.05. – 23.05.2019.
Konsertit tehtiin isosti, jotta tavoitetaan mahdollisimman paljon nuoria. Toimijoita oli useita tahoja kaupungilta ja poliisista. Finlandia-talo tarjosi kulttuurisen sekä mahtipontisen elämyksen kasvavalle yleisölle. Talon historia, julkisivu, konsertti- ja aula-tilat, sijainti, logistiikka sekä henkilökunta toimivat aivan loistavasti. Yleisössä ja esiintyjissä oltiin hyvin tyytyväisiä kokonaisuuteen.
Uutta voidaan rakentaa ja hehkuttaa, mutta Finlandia-talo on aina Finlandia-talo!
Lasse Pousi, Valistuskonserttien tuottaja, Helsingin poliisisoittokunta
Eilinen Elintarvikepäivä oli menestys! Ohjelma oli kaikkien aikojen kiitellyin, ja Finlandia-talon tilat toimivat erinomaisesti. Tiloja pidettiin juhlavina, valoisina ja kaikin puolin sopivina tilaisuuteemme!
 
Marleena Tanhuanpää, johtaja
Elintarviketeollisuusliitto ry

Kiitos hyvästä yhteistyöstä Metson yhtiökokouksen järjestelyissä. Paikka ja tila, Finlandia-sali, mahdollistavat näyttävän kokonaisuuden. Tilat olivat toimivat ja saimme erittäin hyvää palautetta myös osallistujilta. Kokouspalveluiden henkilöstö hoiti työnsä myös avuliaasti ja ammattitaidolla.

Sari Lindberg, johdon assistentti
Metso Oyj

Lämmin kiitos teille erinomaisesta ja mutkattomasta yhteistyöstä. Olitte paneutuneet tarpeisiimme, ja olo oli tervetullut kauniissa miljöössänne. Pystyimme keskittymään olennaiseen, eikä tarvinnut murehtia, toimivatko asiat.

Laatu- ja palvelupäällikkö Lena Meyer, Työterveys Helsinki

Lämmin kiitos erittäin onnistuneesta kokouksesta ja niin kuin aina ennenkin teidän väki oli todella hyvin paikalla heti aamusta ja järjestelytyö sujui hyvin. Teimme vielä muutoksia salin etuosan pöytiin – tämä sujui mallikkaasti ja taisi joku ottaa kuvan ensi vuotta varten. Tekniikka toimi erinomaisesti. Lohipiirakasta tykättiin eniten ja myös muut tarjoilut olivat aivan upeita. Välittänette kiitokset kaikille mukana olleille. Oikein paljon kiitoksia teille kaikille ja ensi vuonna sitten taas.

Eeva Oinonen
Executive Assistant, PA to President and CEO

Tilaisuus sai erittäin paljon hyvää palautetta sisällön, mutta myös tapahtumapaikan osalta, järjestelyistä ja tarjoiluista. Suuret kiitokset Teille.

Matti Honkanen, yliopettaja

Finlandia-talo tarjoaa upeat puitteet ja toimivat tilat koulutus- ja näyttelytapahtumallemme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Finlandia-talon ammattitaitoisen ja palveluhenkisen henkilökunnan kanssa. Myös 1000 vanhustyön ammattilaista ja 60 näytteilleasettajaa ovat antaneet positiivista palautetta Finlandia-talon tiloista ja toiminnoista.

Kehittyvä Vanhustyö -tapahtuma on suunnattu kaikille vanhustyön parissa työskenteleville ammattilaisille. Tapahtuman järjestää Globex Oy yhdessä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten vanhuspalvelujen kanssa. Tapahtuma järjestettiin nyt kahdeksannen kerran, ja Finlandia-talon kanssa on jo sovittu tapahtuman järjestämisestä myös v. 2020 ja 2021.

Pekka Kokko
Markkinointipäällikkö
Globex Oy