Finlandia-talon toimintajärjestelmät on sertifioitu ISO9001 Laatu-ja ISO14001 Ympäristöjärjestelmän mukaisesti. Hankinnoissa ja toiminnassa noudatetaan sertifioinnin ohjeistusta.

Finlandia-talo on tehnyt kestävän kehityksen yhteiskuntasitoumuksen Agenda 2030:n tavoitteiden mukaisesti:

  • Mittaamme ilmastokokouksen hiilijalanjäljen
  • Vähennämme biojätteen määrää/käynyt asiakas/vuosi

Olemme Helsingin kaupungin Ilmastokumppani. Kumppanuuden edellytyksenä on jatkuva huomio ilmastonmuutoksen hillintään ja kiertotalouden toteuttaminen yritysten jokapäiväisessä toiminnassa.

C. Säätiön hankkeissa parannetaan Itämeren tilaa konkreettisilla, mereen kohdistuvaa kuormitusta ja ympäristöriskejä vähentävillä toimilla. Finlandia-talon ja John Nurmisen Säätiön yhteistyöhön kuuluu mm. Itämeri puhuu -tilaisuuksien järjestäminen sekä Itämeripäivän juhlallisuudet Pikku-Finlandiassa.

Olemme mukana MyHelsinki.fin Valitse vastuullisemmin –palvelussa, joka auttaa kaupunkilaisia ja Helsingissä vierailevia valitsemaan kestävämmin toimivia ravintoloita, käyntikohteita, kivijalkakauppoja, majoitusyrityksiä ja tapahtumia.

Lue lisää: www.myhelsinki.fi/fi/valitse-vastuullisemmin.

Finlandia-ravintola liittyi Portaat luomuun -ohjelmaan vuonna 2015 ja on edelleen ohjelman viidennellä luomuportaalla. Finlandia-ravintolan on saavuttanut ***Luomua-ravintolan -ohjelmassa

Business Finland on myöntänyt Finlandia-talolle Sustainable Travel Finland STF -merkin. Sustainable Travel Finland -merkki on tunnustus sitoutumisesta ja pitkäjänteisestä työstä kestävän kehityksen ja vastuullisen toiminnan eteen. Merkillä viestitään kansainvälisille matkailijoille kestävästä toiminnasta.

Finlandia-talo on Design District jäsen ja tekee yhteistyötä suomalaisen muotoilun, vastuullisten ostosten ja kaupunkikulttuurin eteen.