Turvallinen
Finlandia-talo

Turvallisuus on meille tärkeintä. Finlandia-talolla me teemme kaikkemme, että tilaisuudet Finlandia-talon tiloissa järjestetään aina turvallisesti.

Finlandia-talon monipuolinen juhlakausi lumoaa jälleen!

Anna iloinen joulumieli kollegalle, tiimiläiselle, ystävälle tai perheelle tilaamalla Finlandia-talon kotimaisia ja itse tehtyjä tuotteita sisältävä joulupaketti.

Lue lisää

Striimausstudio virtuaalitapahtumiin

Virtuaalikohtaamiset mahdollistavat vuorovaikutuksen osallistujien kanssa ja verkon välityksellä kohtaamiset voidaan toteuttaa turvallisesti. Käytössäsi on Finlandia-talon upea Elissa-sali, erinomainen tekniikka ja osaava henkilökunta.

Salissa onnistuvat loistavasti myös hybriditapahtumat, ja lisäksi sisältö on mahdollista jakaa myös talon sisällä eri lokaatioihin.

Lue lisää

Fantastisia elämyksiä

Alvar Aalto totesi, että Helsingin kaunein ja keskeisin paikka on vailla arvoistaan rakennusta. Hän halusi luoda jotain fantastista, filmaattista ja luonnollisesti funktionaalista. Miksei saman tien jotain, jota voisi kutsua Finlandia-taloksi.

Syntyi täysin ainutlaatuinen teos jota ei ole suunniteltu vain ihailtavaksi, vaan ennen kaikkea käytettäväksi. Finlandia-talo sulkee syleilyynsä elämyksenjanoiset ihmiset ja tarjoaa puitteet taianomaisille tapahtumille.

Tapahtuman järjestäminen

Finlandia Café

FINLANDIA CAFÉ on Finlandia-talosta löytyvillä Alvar Aallon alkuperäisillä kalusteilla sisustettu täysin uniikki paikka lounaalle, kahville tai lasilliselle samppanjaa työpäivän päätteeksi. Aitoa kestävää designea pursuava kahvila tarjoilee makeaa ja suolaista naposteltavaa sekä monipuolisen päivittäin vaihtuvan lounaan.

Tapahtumia

Kaikki tapahtumat