Vihdoin on joulun todellisten tähtien aika!
On ilo kutsua joulupöytään kollegat ja kumppanit sekä kaikki läheiset.
Virittäydy juhlan tunnelmaan ja käy keittiöpäällikkömme Mika Jokelan loihtimaan ylelliseen yllätysten joulupöytään.
Tee varauksesi jo nyt ja tule nauttimaan Finlandia-ravintolan joulupöydän maagisista mauista.

Joulupöytämme katetaan 15.-22.12.2021

Katso täältä joululounasmenu

Virtuaalinen Finlandia-talo

Virtuaalinen Finlandia-talo tarjoaa tapahtumien järjestäjille aivan uudenlaisen kanavan toteuttaa tilaisuuksia silloin, kun kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista ja paikanpäällä järjestettävistä tilaisuuksista joudutaan siirtymään verkon yli tapahtuviin kohtaamisiin.

Järjestä tapahtuma

Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia tarjoaa upean ja laadukkaan paikan seminaareille, kokouksille, yksityisjuhlille ja erilaisille kohtaamisille. Olemme täyden palvelun toimija, suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman tiloista tarjoiluihin joustavasti ja ammattitaidolla.

Tutustu tilaan

Striimausstudio virtuaalitapahtumiin

Virtuaalikohtaamiset mahdollistavat vuorovaikutuksen osallistujien kanssa ja verkon välityksellä kohtaamiset voidaan toteuttaa turvallisesti. Käytössäsi on Finlandia-talon upea Elissa-sali, erinomainen tekniikka ja osaava henkilökunta.

Salissa onnistuvat loistavasti myös hybriditapahtumat, ja lisäksi sisältö on mahdollista jakaa myös talon sisällä eri lokaatioihin.

Lue lisää

Finlandia Café

FINLANDIA CAFÉ on Finlandia-talosta löytyvillä Alvar Aallon alkuperäisillä kalusteilla sisustettu täysin uniikki paikka lounaalle, kahville tai lasilliselle samppanjaa työpäivän päätteeksi. Aitoa kestävää designea pursuava kahvila tarjoilee makeaa ja suolaista naposteltavaa, sekä monipuolisen päivittäin vaihtuvan lounaan.

Avoinna arkisin 9-18