Keskelle kauneinta Helsinkiä avautuu pian Pikku-Finlandia, upouusi ja uniikki puurakenteinen elämysten keskus. Palveluiltaan ja tarjoilultaan Pikku-Finlandia tapahtumakeskus on huipppuluokkaa. Se kutsuu kokemaan elämyksiä, virittämään tunnelman uudelle tasolle ja ammentamaan inspiraatiota ympäröivästä Töölönlahden luonnosta.

Tutustu ja lue lisää

Virtuaalinen Finlandia-talo

Virtuaalinen Finlandia-talo tarjoaa tapahtumien järjestäjille aivan uudenlaisen kanavan toteuttaa tilaisuuksia silloin, kun kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista ja paikanpäällä järjestettävistä tilaisuuksista joudutaan siirtymään verkon yli tapahtuviin kohtaamisiin.

Järjestä tapahtuma

Pikku-Finlandia

Pikku-Finlandia tarjoaa upean ja laadukkaan paikan seminaareille, kokouksille, yksityisjuhlille ja erilaisille kohtaamisille. Olemme täyden palvelun toimija, suunnittelemme ja toteutamme tapahtuman tiloista tarjoiluihin joustavasti ja ammattitaidolla.

Tutustu tilaan

Muuttuneen koronatilanteen johdosta Finlandia-talossa on käytössä koronapassi kaikissa tiloissa ja kaikissa Finlandia-talossa järjestettävissä tilaisuuksissa 29.11.2021 alkaen.

Turvallisuus on meille tärkeintä. Finlandia-talolla me teemme kaikkemme, että tilaisuudet Finlandia-talon tiloissa järjestetään aina turvallisesti. Tilaisuuden suunnittelun yhteydessä käymme tilaisuuden järjestäjän kanssa kaikki yksityiskohdat tarkasti läpi.

Finlandia Café

FINLANDIA CAFÉ on Finlandia-talosta löytyvillä Alvar Aallon alkuperäisillä kalusteilla sisustettu täysin uniikki paikka lounaalle, kahville tai lasilliselle samppanjaa työpäivän päätteeksi. Aitoa kestävää designea pursuava kahvila tarjoilee makeaa ja suolaista naposteltavaa, sekä monipuolisen päivittäin vaihtuvan lounaan.

Kahvila on suljettu 13.12. – 17.1.2022. Avaamme 17.1. uudella sijainnilla Pikku-Finlandiassa.