Avoimet työpaikat

Finlandia-talo on monipuolinen ja dynaaminen tapahtumien, kokousten, kongressien ja konserttien keskus.  Tarjoamme sekä kotimaisille että kansainvälisille asiakkaillemme kokonaisvaltaisia ja laadukkaita ratkaisuja ja palveluja. Myyntimme on kehittynyt viime vuosina voimakkaasti.

 
Pidetyn työntekijämme lähtiessä ulkomaille haemme Finlandia-talolle uutta rautaista ammattilaista MYYNTIPÄÄLLIKÖN tehtäviin.
 
Osaatko hankkia uusia asiakkuuksia?
Oletko tavoitteellinen ja samalla yhteistyökykyinen tiimipelaaja?
Saavatko haasteet sinut vauhtiin?
Haluatko rakentaa ratkaisuja asiakkaan tarpeen pohjalta?
Onko sinusta mukavaa ideoida ja neuvotella?          
Omaatko usean vuoden kokemuksen myynnistä ja asiakkuuksien hoidosta?
  
Avaintehtäviisi kuuluu
-Aktiivinen myyntityö sekä uusasiakashankinta
-Tarjous- ja sopimusneuvottelut asiakkaiden kanssa
-Asiakkuuksien kokonaisvaltainen hoito

Tehtävässä menestyminen edellyttää kaupallista tai vastaavaa koulutusta sekä hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Myynti- ja varausjärjestelmämme käytössä tarvitset myös analyyttista ja järjestelmällistä otetta. Tehtävä on vakituinen. Tehtävän aloitus mahdollisimman nopeasti.
 
Jos tunnistat itsesi ja olet halukas liittymään myyntiorganisaatioomme, lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 1.11. 2017 mennessä osoitteeseen: rekry@finlandiatalo.net.

Tarjoamme eturivin näköalapaikan tapahtuma- ja kokousmaailmaan miellyttävässä työympäristössä. Lisätietoja antaa myyntijohtaja Minna Sauramaa ti  24.10. kello 15 – 16 sekä to 26.10. kello 9 - 10, puh. 040 533 9993.

Myyntipalvelu

Puhelin (09) 4024 400
Fax (09) 446 259
sales@finlandiatalo.fi

Pyydä tarjous