Finlandia-talo on suljettu perusparannuksen ajan 2022 – 2024. Uusi tapahtumakeskus Pikku-Finlandia avautuu 1.3.2022 Finlandia-talon viereen, meren rannalle, osoitteeseen Karamzininranta 4. Pikku-Finlandia sijaitsee luonnonkauniissa puistossa, Töölönlahden rannalla. Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin lentokentältä, linja-auto- kuin rautatieasemaltakin. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskusta on kävelyetäisyydellä, ja talon läheisyydessä on useita paikoitushalleja henkilöautolla saapuvien käyttöön.

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Pikku-Finlandian katuosoite on Karamzininranta 4, 00100 Helsinki. Raitiovaunujen 4 ja 10 pysäkit ovat Mannerheimintiellä; Hesperian puiston pysäkki ja Kansallismuseon pysäkki. Pikku-Finlandiaan kulku Hesperianpuiston pysäkiltä Hesperian puiston läpi (Eteläisen Hesperiankadun kohdalta) ja Kansallismuseon pysäkiltä Töölönlahdenkadun kautta (Musiikkitalon ja Hakasalmen huvilan välistä). Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella. Huomioithan oheiset poikkeukselliset kulkureitit: Lisätietoa reiteistä

Finlandia-talon pysäköintijärjestelyt

Finlandia-talon vieressä on pysäköintihalli, Aimo Park, josta on seuraavat hissiyhteydet: Karamzininranta 2 ja Finlandia-talon hissiaula (lähinnä Pikku-Finlandiaa). Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta.

Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park.

Pysäköinnin voi maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saa painamalla kuittipainiketta.

Lisätietoja puh. 020 781 2400. Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Parkin pysäköintihallissa. Aimo Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saa Pikku-Finlandian aulasta, Palvelupisteestä.

Lisätietoja Aimo Park »

 

Ovet

Pääsisäänkäynti Töölönlahden puiston puolelta, kolonnaadi terassilta, Pikku-Finlandian keskellä.
Pohjoinen sisäänkäynti Töölönlahden päädystä, Finlandia Cafe&Wine terassilta.