Finlandia-talon ravintola sekä Finlandia Café ovat liittyneet Luomua ravintola -hakupalveluun ja saivat heti kolme luomutähteä siirtyen suoraan luomuohjelman portaalle viisi. ”Lähdimme rakentamaan koko Suomen kattavaa ja koko Suomen ruoka-aittoja käyttävää kokonaisuutta, jossa teeseinä on turvallinen, luontoa kunnioittava ja samalla rohkeasti omaa linjaansa kulkeva gastronomia”, kertoo Finlandia-ravintolan keittiöpäällikkö Mika Jokela.

Uusi Finlandia-ravintola!

Finlandia-ravintolan liiketoiminta on siirtynyt Finlandia-talon omiin käsiin. Finlandia-ravintolan keittiöpäällikkö Mika Jokelan harpin kantama ulottuu Suomen kartalla pitkälle Uudenmaan ulkopuolelle ja hän ottaa koko Suomen ruoka-aitat käyttöön kotimaisia raaka-aineita ja tuottajia arvostaen. Tuotteita kokouksiin ja tapahtumiin kehitetään keittiössä vankalla ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa.

Ravintolapalvelut käytettävissäsi

Finlandia-ravintolan koko tiimissä yhdistyy vuosikymmenien kokemus ja valtava innostus. Olipa kyseessä pieni palaveri, muutaman kymmenen ihmisen lounas, kepeä cocktailtilaisuus tai vaikkapa tuhannen vieraan gaalaillallinen – meillä onnistuu kaikki. Tilaisuutesi luonteen mukaisesti Finlandia-talon tapahtumaravintola voi olla perinteisen arvokas tai asiallisen rento, joskus taas tulvillaan väriä ja fantasiaa!

Ainutlaatuinen hetki asiakkaalle

Finlandia-ravintolan filosofia lähtee siitä, että haluamme luoda tapahtumiin osallistuville asiakkaillemme ainutlaatuisen hetken . Ruoka yhdistää ihmisiä, tuottaa elämyksiä ja yllätyksiä, kohottaa tunnelmaa ja välittää tunteita. Pyrimme aina yllättämään asiakkaan oli kyseessä sitten päiväkokous tai iltajuhla. Tärkeä osa-alue keittiöpäällikkö Mika Jokelan luotsaamassa keittiötiimissä on laadukkaiden raaka-aineiden käyttö, jolloin niiden parhaat ominaispiirteet ja maut nousevat esille. Ruokafilosofiamme perusta onkin koko Suomen ruoka-aitoissa ja teemme jatkuvasti pitkäjänteistä yhteistyötä suomalaisten pientuottajien kanssa saadaksemme parhaat raaka-aineet käyttöömme.

Turvallisesti kotimaista

Ruuan kotimaisuus tarkoittaa Finlandia-ravintolalle ennen kaikkea turvallisuutta. Asiakkaalla on oikeus tietää, mitä hänelle tarjoillaan, ja kotimaisilla tuotteilla tämä tieto on helposti ja luotettavasti saatavilla. Huomioimme raaka-aineiden käytössä myös vahvasti eri satokaudet, jolloin asiakkaan lautaselta löytyy aina kauden parhaat raaka-aineet.

Myyntipalvelu

Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talossa toteutettaviin tapahtumiin. Ottamalla meidät mukaan tilaisuutesi suunnitteluun varmistat onnistuneen kokonaisuuden, jossa myös ravintolapalvelut tukevat tilaisuutesi teemaa ja tavoitteita!  Ota yhteyttä sales@finlandiatalo.fi / 09 -4024 400

CAFÈn tapahtumia

FINNISH AND JAPANESE FRIENDSHIP PHOTO EXHIBITION
04.05.2022 - 31.05.2022