Sulje haku

For us all

Uusi tapahtumakeskus Pikku-Finlandia

Finlandia-talo uudistuu. Perusparannuksen ajan teitä palvelee ainutlaatuinen uusi Pikku-Finlandia tapahtumakeskus. Keskelle kauneinta Helsinkiä on avautunut Pikku-Finlandia, uusi puurakenteinen paviljonkimainen elämysten keskus. Tämä vertaansa vailla oleva ainutkertainen kokous- juhla ja tapahtumapaikka tarjoaa uniikit puitteet unohtumattomille tilaisuuksille.

Pöytävaraukset lauantain Lazy Saturday Brunssille puhelimitse numerosta 040 614 9573 (arkisin 9-16).
Arkipäiville ja lounaalle emme ota vastaan pöytävarauksia.

Varaa pöytä   Varaa tila

VASTUULLISESTI JA KESTÄVÄSTI

Olemme halunneet luoda Pikku-Finlandiasta modernin puurakennuksen, joka kunnioittaa suomalaista luontoa, sekä uniikkia ympäristöään – kestävällä ja kauniilla tavalla. Arkkitehtuuriltaan ainutlaatuisessa rakennuksessa korostuvat toiminnallisuuden ja muunneltavuuden lisäksi luonto, valo, ekologiset ja kierrätettävät materiaalit sekä ajaton, tulevaisuuteen suuntaava tunnelma.

Lue lisää

FOORUMI KOHTAAMISILLE

UNIIKIT TILAT

Pikku-Finlandia on moderni ja monikäyttöinen tapahtumakeskus, joka on helposti lähestyttävä ja avoin kaikille. Tarjoamme aivan uudenlaisen, upean ja laadukkaan paikan kokouksille, kongresseille, konserteille, juhlille ja kaikenlaisille kohtaamisille suurista tapahtumista intiimeihin yksityistilaisuuksiin. 2200 m2 tilat skaalautuvat jopa 1000 vieraan tilaisuuksiin.

Tutustu tiloihin

FINLANDIA CAFE&WINE

Koe elämys, josta kaupungilla puhutaan. Finlandia Cafe&Wine on helsinkiläisten uusi kohtaamispaikka keskustan parhaalla paikalla. Aisti Pikku-Finlandian maisema, tunnelmallinen viinikahvila sekä kaupungin komein terassi. Meiltä löytyy jokaiselle jotain – kaipasit sitten virkistävää aamiaista, rentoa kahvihetkeä, suussa sulavaa lounasta tai letkeää After Workia. Tervetuloa kaupungin uuteen klassikkoon!

Finlandia Cafe&Wine

Tiloja mukautuviin tarpeisiin

Pikku-Finlandia tarjoaa upeat puitteet juhliin, gaalailtoihin tai vaikkapa rentoihin henkilöstötapahtumiin. Tunnelmaltaan ainutlaatuinen rakennus taipuu moneksi – upea rakennus kahviloineen ja terasseineen on erinomainen paikka järjestää esimerkiksi livekeikkoja. Pikku-Finlandia on esteetön.

Varaa tapahtumasi
Tilaa 10 - 1000 henkilölle