Finlandia-talo sijaitsee luonnonkauniissa puistossa, Töölönlahden rannalla. Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin lentokentältä, linja-auto- kuin rautatieasemaltakin. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskusta on kävelyetäisyydellä, ja talon läheisyydessä on useita paikoitushalleja henkilöautolla saapuvien käyttöön.

Näytä suurempi kartta

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Finlandia-talon katuosoite on Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki.

Raitiovaunujen 4 ja 10 pysäkki on Mannerheimintiellä, Finlandia-talon edessä (Kansallismuseon pysäkki).

Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella oven K1 edessä. Taksia voi tarvittaessa pyytää ajamaan myös Mannerheimintien puolelle.

 

Finlandia-talon pysäköintijärjestelyt

Finlandia-talon vieressä pysäköintihalli, Q-Park Finlandia, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon (Finlandia-talon aukioloaikoina).

Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Q-Park Finlandia.

Pysäköinnin voi maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saa painamalla kuittipainiketta.

Lisätietoja puh. 020 781 2400. Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Q-Park Finlandian pysäköintihallissa. Q-Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saa Finlandia-talon Palvelupisteestä 1krs.

Lisätietoja Q-Park Finlandia »
Virtuaaliesitys Q-Park Finlandiasta »

Finlandia-talon läheisyydestä löytyy myös muita pysäköintihalleja.

Ovet

Pääsisäänkäynnit

M4 / K4

  • Finlandia-sali
  • Helsinki-sali
  • Elissa-sali
  • Terassisali
  • Aurora
  • Veranda 1-4

M1 / K1 Kongressisiipi

K2 / M4 Café Veranda

M5 Henkilökunta

Palvelupiste

Puhelin (09) 40241
Aukioloajat
Ma - pe 9.00 - 19.00

Tuletko julkisilla...

...Vai omalla autolla

Läheisyydessämme on Q-Park Finlandia pysäköintihalli, josta Finlandia-talon aukioloaikoina on hissiyhteys Finlandia-taloon.

Esteettömyys

Finlandia-talon palvelut ovat myös liikunta -ja toimintaesteisten vieraiden saavutettavissa.
Lue lisää esteettömyydestä.