Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talossa toteutettaviin tapahtumiin. Tilaisuuksien yksilöllinen suunnittelu, ystävällinen palvelu ja huippukeittiön tarjoamat elämykset yhdessä joustavasti muuntautuvien tilojen kanssa ovat vahvuutemme. Ottamalla meidät mukaan tilaisuutesi suunnitteluun varmistat onnistuneen kokonaisuuden, jossa myös ravintolapalvelut tukevat tilaisuutesi teemaa ja tavoitteita!

Monipuoliset ravintolapalvelut käytettävissäsi

Olipa kyseessä pieni palaveri kahvikupillisen ääressä, luokkakokous, pienet perhejuhlat tai vaikkapa elämäsi tärkein juhlapäivä, häät – meillä onnistuu kaikki. Tilaisuutesi luonteen mukaisesti Finlandia-ravintola voi olla perinteisen arvokas tai asiallisen rento, joskus taas tulvillaan väriä ja fantasiaa!

Finlandia-ravintolan asiakkaana tuet hyvää työtä

Finlandia-ravintolan palvelukonseptin tuottaa Kanresta Oy, joka on Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiö. Käyttämällä Finlandia-ravintolan palveluita tuet yhdistyksen jäsenjärjestöjä, jotka ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Portaat luomuun

Finlandia-ravintola on mukana ammattikeittiölle suunnatussa Portaat luomuun-ohjelmassa. Ohjelman avulla pyritään vaikuttamaan luomutuotteiden tarjonnan sekä luomumarkkinoiden kehittymiseen toimimalla yhteistyössä luomuketjun eri toimijoiden kanssa. Finlandia-ravintola on liittynyt mukaan ohjelmaan lokakuussa 2014, ja marraskussa 2015, vain vuosi ohjelmaan liittymisestä, olemme saavuttaneet asteikon toiseksi ylimmän portaan, eli portaan 5. Tämä tarkoittaa sitä, että keittiössämme käytetään vähintään kahtakymmentä luomutuotetta pysyvästi, todellisuudessa enemmänkin.

Lisää ajatuksia luomun käytön lisäämisestä löydät Finlandia-talon blogista.

Työtä yhteisen ympäristön hyväksi

Finlandia-ravintolalle on syyskuussa 2014 myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti osoituksena määrätietoisesta työstä ympäristön hyväksi. Olemme mukana myös Portaat luomuun - ohjelmassa, jossa tavoitteenamme on luomutuotteiden 12 prosentin  osuus raaka-aineostoista vuoteen 2017 mennessä.

 

Yhteystiedot

Ravintola on avoinna tilauksesta, tiedustelut Finlandia-ravintolan myyntipalvelusta
puhelimitse: (09) 4024 500 tai sähköpostitse: ravintola@finlandiatalo.fi
Myyntipalvelumme on avoinna arkisin kello 9-16.

Myyntipäällikkö
Jeena Westerholm
puh. (09) 4024 502

  Myyntineuvottelija
Maija Syvänen
puh. (09) 4024 504
     
Myyntineuvottelija
Siru Henriksson
puh. (09) 4024 505
 

Myyntineuvottelija
Riitta Liljavirta
puh. (09) 4024 503

     
Myyntihovimestari
Riikka Palomäki
puh. (09) 4024 511
 

Sähköpostiosoitteet

etunimi.sukunimi@finlandiatalo.fi

 

 

Katso myös

Finlandia-ravintolan myyntipalvelu

Arkisin kello 9 - 16
Puhelin (09) 4024 500