Fantastista Aallon designia ja uniikkia tunnelmaa
 
UUSI FINLANDIA CAFÉ ON SISUSTETTU AIEMMIN KÄTKÖSSÄ OLLEILLA AALLON KALUSTEILLA
Lue lisää>>
 
FINLANDIA CAFÉ on Finlandia-talosta löytyvillä Alvar Aallon alkuperäisillä kalusteilla sisustettu täysin uniikki paikka lounaalle, kahville tai lasilliselle samppanjaa työpäivän päätteeksi. Aitoa kestävää designea pursuava kahvila tarjoilee makeaa ja suolaista naposteltavaa sekä monipuolisen päivittäin vaihtuvan lounaan.
 
Tarjontamme kuvastaa osaltaan Finlandia-talon ruokafilosofiaa – valmistamme laadukasta ruokaa omassa keittiössämme suomalaisia pientuottajia ja luomua unohtamatta. Vaihtuva ruokalista tarjoaa yllätyksiä sekä kausiluontoisia erikoisuuksia, myös erityisruokavaliot huomioiden.
 
Keskeinen sijainti sekä Finlandia-talosta löytyvät Alvar Aallon alkuperäiset kalusteet tekevät FINLANDIA CAFÉsta uniikin kohtaamispaikan ystävien tai työtovereiden tapaamiseen.  
 
Taste of Finlandia -neljän maun lautanen
 
Suomi on täynnä hienoja, uniikkeja tuotteita, joista etsimme käyttöömme parhaat. FINLANDIA CAFÉn nimikkoannokseksi on kehitetty neljän maun Taste of Finlandia -lautanen, jossa yhdistetään sesonkien mukaan vaihtuvia herkkuja Pohjois-, Itä-, Etelä- ja Länsi-Suomesta. 
 
Älä jätä lounasta väliin
 
Arkisin klo 11-14 kahvilassamme on tarjolla tuoreista raaka-aineista tehty päivän keitto. Monipuolisessa salaattipöydässämme on erilaisten salaattien lisäksi myös hyviä proteiininlähteitä.
Keitto & Salaatti 10,70 €. Sis. vesi, leipä ja kahvi/tee.
 
FINLANDIA CAFÉ tapahtumat
Kahvilan yhteydessä toimivassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin kahvilan aukioloaikoina. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä. Voit myös vierailla Finlandia-talon aulassa ihastelemassa Alvar Aallon arkkitehtonista mestariteosta sisältä käsin.
 
Caféssa järjestetään myös ilmaiskonsertteja sekä muita tapahtumia. Lue lisää niistä tapahtumasivulta.
 
FINLANDIA CAFÉ sopii myös verkostoitumiseen – tiloissamme voit järjestää tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset puh. 040 614 9573. 
 
Avoinna
ma-pe klo 9-18.
 
Näyttelyt ja tapahtumat

Aukioloajat

ma-pe klo 9-18

Lounas

Tarjolla ma-pe klo 11-14.