Food products for meetings, parties and events are developed in the kitchen with solid professional skills and a twinkle in the eye

Keittiömme ruokafilosofian peruspilareita ovat kotimaisten tuottajien monipuolinen anti, laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo. Haluamme luoda tapahtumiin osallistuville asiakkaillemme ainutlaatuisen hetken. Ruoka yhdistää ihmisiä, tuottaa elämyksiä ja yllätyksiä, kohottaa tunnelmaa ja välittää tunteita. Valintanne voi olla valmiiksi suunniteltu menukokonaisuus tai tilaisuutenne teemaan yhdessä keittiön kanssa sovitettu uniikki makumatka.

Keittiöpäällikkö Mika Jokelan harpin kantama ulottuu Suomen kartalla pitkälle Uudenmaan ulkopuolelle ja hän ottaa koko Suomen ruoka-aitat käyttöön kotimaisia raaka-aineita ja tuottajia arvostaen. Tuotteita kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin kehitetään keittiössä vankalla ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa. Keittiöpäällikkömme uniikki Taste of Finlandia- makumatka on jo nyt valloittanut kansainvälisen mediamaailman. Kysy lisää ja testaa sinäkin!

Vastuullisuus

Vastuullisena tapahtumatalona haluamme tarjota asiakkaillemme myös mahdollisuuden vastuulliseen kokoustarjoiluun, joka liputtaa kestävän kehityksen ja puhtaamman ympäristön puolesta. Vastuullisen kokouksen tarjoilut suunnittelemme siten, että kasvisruokia on tarjolla useammin ja enemmän, ja sesongin raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Lisäksi hyödynnämme laadukkaita luomuraaka-aineita, ja kalavalinnat teemme vastuullisesti. Huomioimme raaka-aineiden käytössä myös vahvasti eri satokaudet, jolloin asiakkaan lautaselta löytyy aina kauden parhaat raaka-aineet.

Ota yhteyttä sales@finlandiatalo.fi / 09 4024 400.