Pikku-Finlandia palkittiin parhaimpana tapahtumapaikkana Evento Awardsissa

Evento Awards on tapahtuma-alan kilpailu, jossa palkitaan Suomen parhaita tapahtumatoteutuksia, tapahtumapaikkoja, puhujia, tekijöitä ja yrityksiä. Uudistunut Evento Awards järjestettiin keväällä 2024. Kilpailuun osallistuttiin vuoden 2023 töillä. Kilpailun voittajia juhlistettiin Kongressi Meetings & Events -messuilla torstaina 11.4.2024.

Pikku-Finlandia oli finalistina kahdessa eri kategoriassa; lanseeraus ja paras tapahtumapaikka. Voitto tuli parhaana tapahtumapaikkana Suomen arvostetuimmassa tapahtuma-alan kilpailussa.

Evento Awardsin tuomarit perustelivat päätöstään seuraavasti:

”Uniikki ja täysin uudenlainen tapahtumapaikka on saanut jopa ylistävää palautetta. Se on monipuolinen, avara ja moneksi muuttuva tapahtumatila, jossa korostuvat vastuullisuus, kierrättäminen ja melko esteetön kulku. Järjestelyt, tekniikka ja tilan jakaminen ja akustiikka toimivat. Etenkin kun huomioidaan, että tila on suunniteltu vain väliaikaiseen käyttöön.”

Finlandia-talon toimitusjohtaja Johanna Tolonen kommentoi seuraavasti voittoa:

”Lämmin kiitos palkinnosta, tämä merkitsee meille todella paljon. Pikku-Finlandia on väestötila, joka on tehty Finlandia-talon pitkän perusparannuksen ajaksi. Kiitos kuuluu mielettömälle tiimille, henkilökunnalle sekä myös upeille yhteistyökumppaneille. Koen, että palkinto on työvoitto koko tapahtuma-alalle. Olemme selviytyneet yhdessä koronasta. Pikku-Finlandiasta on tullut erityisesti maamerkki, joka houkuttelee kansainvälisiä matkailijoita ja toivommekin jatkoa Pikku-Finlandian tarinalle.”