Sulje haku

Kaupungin Uusi Klassikko

Kaupungin kiehtovin kahvila

Koe elämys, josta kaupungilla puhutaan. Finlandia Cafe&Wine on helsinkiläisten uusi kohtaamispaikka keskustan parhaalla paikalla. Pikku-Finlandian upeiden seinien sisältä löydät tunnelmallisen kahvilan ja viinibaarin, josta löytyy jokaiselle jotain – kaipasit sitten rentoa kahvilahetkeä, suussasulavaa lounasta tai letkeää Afterworkia. Rentoudu ystävien tai työtoverien seurassa ja nauti ainutlaatuisesta tunnelmasta sekä henkeäsalpaavista maisemista. Kesäkuukausina voit nauttia myös hurmaavasta ympäristöstä Töölönlahdelle aukeavalta suurelta terassiltamme. Tule nauttimaan lasilliset kaupungin parhaalla paikalla. Finlandia Cafe&Wine on esteetön.

Pöytävaraukset lauantain Lazy Saturday Brunssille puhelimitse numerosta 040 614 9573 (arkisin 9-16).
Arkipäiville ja lounaalle emme ota vastaan pöytävarauksia.

Tervetuloa kaupungin uuteen klassikkoon.

 

Varaa pöytä

Varaa Havu-kabinetti

 

 

KAUPUNGIN KIEHTOVIN LOUNAS

LOUNAS 11-14

Arkisin klo 11-14 kahvilassamme on tarjolla tuoreista raaka-aineista tehty päivän keitto, sekä monipuolinen eri salaateista ja hyvistä proteiinilähteistä koostuva salaattipöytä.

Keitto & Salaattipöytä 12,90 €. Sis. vesi ja leipä, kahvi/tee +1€

Maanantai 29.5.
Mustajuurikeitto L,G
Tiistai 30.5.
punajuurikeitto L.G
Keskiviikko 31.5.
Purjo-perunakeitto L,G
Torstai 1.6.
Anis-fenkolikeitto L,G
Perjantai 2.6.
Porkkana-pinjansiemenkeitto L,G

 

 

KAUPUNGIN KUUMIN ALKUILTA

AFTERWORK 15-17

After Work tarjoaa kuplivaa tunnelmaa ma-pe klo 15-17. Lasi samppanjaa (12 cl) 8€. Tarjolla on myös makeita ja suolaisia herkkuja, jotka maistuvat töiden jälkeen vapaalle vaihtaessa.

Finlandia Cafe&Winessa on tarjolla myös Alvaria, Finlandia-talon omaa nimikkokuohuviiniä.  Alvar kuohuviini tuodaan maahan yksinoikeudella Ranskan Alsacen alueelta, jossa se valmistetaan klassisesta, myös samppanjan valmistuksessa käytetystä Chardonnay-rypäleestä. Alvar on elegantti ja hennon paahteinen, kypsän sitruksinen ja hienokuplainen.

 

Koe elämys, josta kaupungilla puhutaan

Finlandia Cafe&Wine Lazy Saturday brunssit 11-15

Viikonloppujamme rikastuttaa runsas Lazy Saturday brunssi, joka on tarjolla lauantaisin klo 11.00 -15.00
Brunssin tarjoilut noudattavat Finlandia-ravintolan upeaa ruokafilosofiaa – suussa sulavat maut, kotimaiset raaka-aineet, luonnonmukaisuus, puhtaus ja aito yhteisöllisyys. Upea miljöömme ja Suomen neljä vuodenaikaa inspiroivat meitä luomaan sesongeittain vaihtuvia ainutlaatuisia makuelämyksiä. Emme tarjoa vain ruokaa, vaan mieleenpainuvia hetkiä – ihan jokaiselle.

MENU
Brunssin rungon muodostaa:
Greens:
– herkullisten salaattien ja sesonkien kasvisruokalajit
– kasvishöystöt
Juustot ja leikkeleet:
– kotimaisten juustojen, leikkeleiden ja lisäkkeiden valikoima
Kuukauden kalat:
Kala- ja äyriäisruokalajit
Puurobaari:
– tuorepuuroa ja kauden lisukkeet
Hedelmät, smoothiet ja mehut
Kotimaisten leipien valikoima:
– Suomen leipäkulttuurin ylistys
– levitteet
Makeat yllätykset:
– pieniä herkullisia jälkiruokia

Kuohuviinibrunssi 34 € Mehubrunssi 29 €

Varaa pöytä

Varaukset puhelimitse numerosta 040 614 9573 (arkisin kello 9 – 16)

Finlandia Cafe&Wine After Work tarjoaa kuplivaa tunnelmaa ma-pe klo 15-17. Lasi samppanjaa (12 cl) kahdeksan euron hintaan.

 

HERKUT KAIKKEEN MAKUUN

Finlandia Cafe&Winen vitriini täyttyy heti aamusta monipuolisesta valikoimasta. Aamun voi aloittaa vaikkapa raikkaalla tuorepuurolla tai smoothiella. Suolaiseen nälkään on tarjolla voileipiä, täytettyjä patonkeja tai Liepuskan suussa sulavia karjalanpiirakoita munavoin kera. Makean ystäville on monia eri herkkuja. Kahvila on jo nyt tunnettu tyrnilaskiaispullistaan! Nautinnon täydentää erikoiskahvimme tai teevalikoimamme.

Finlandia Cafe&Wine sopii myös verkostoitumiseen – tiloissamme voit järjestää tuote-esittelyn, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset puh. 040 614 9573.

FINLANDIA GALLERIA

Kaikille avoin ja maksuton galleria toimii Pikku-Finlandiassa, Sisäänkäynti galleriaan tapahtuu Töölönlahden päädystä, Finlandia Cafe&Wine terassilta.

Finlandia Gallerian vaihtuvat näyttelyt tarjoavat eri taiteenlajeja maalauksista piirroksiin ja valokuviin. Näyttelyt ovat itsessään hyvä syy poiketa Finlandia-taloon nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä ja tarjoavat virkistävän kokemuksen kaikille vierailijoille, kahvilan asiakkaille sekä arkkitehtuurin ystäville. Näyttelyn järjestäjä vastaa esillä olevista teoksista. Joidenkin näyttelyiden teokset ovat myös ostettavissa.