Finlandia-talo on merkittävä osa luonnonkaunista Töölönlahden puistoa. Rakennuksen arkkitehtuuri määrittää koko aluetta, mutta niin myös kaunis ympäristö itse taloa. Siksi ympäristötekijät ja ekologiset ratkaisut ovat aina olleet meille tärkeitä. Olemme ylpeitä paikastamme osana kaunista aluetta ja teemme kaikkemme sen eteen, että puisto pysyisi yhtä houkuttelevana myös tulevaisuudessa.

Otamme kaikissa toimissamme huomioon ekologiset, yhteiskunnalliset ja taloudelliset näkökulmat. Pyrimme tukemaan kestävää kehitystä muun muassa ympäristöystävällisten energiaratkaisujen, sähkönkulutuksen tarkkailun sekä harkitun tieto- ja viestintäteknologian kautta.

Lämmitystä, ilmastointia ja valaistusta ohjataan huonekohtaisesti ja ilmanvaihdon tehoa säädetään automaattisesti henkilömäärän mukaan. Kun tilat eivät ole käytössä, ilmanvaihto kytkeytyy pois päältä tai toimii minimiteholla. Odotamme kumppaneidemme sitoutuvan kestävää kehitystä tukeviin käytäntöihin ja opastamme mielellämme ekologisten tapahtumien järjestämisessä.

FINLANDIA-TALO ON YMPÄRISTÖVASTUUN KOKENUT KONKARI

Yhä useampi tapahtumanjärjestäjä on kiinnostunut vastuullisuudesta ja ympäristövaikutusten minimoimisesta. Keskeinen rooli näiden tavoitteiden toteutumisessa on tapahtumapaikan valinnalla. Pääseekö paikalle julkisilla liikennevälineillä? Miten ympäristönäkökulmat otetaan huomioon tarjoiluissa ja kiinteistön ylläpidossa?  Lue lisää >>

 

Ympäristotaulukko