Pikku-Finlandia, upea puurakenteinen tapahtumakeskus avautuu vuoden 2022 alussa Töölönlahden rantaan, ja jatkaa maailman parhaan tapahtumatalon Finlandia-talon tarinaa. Finlandia-talo on kansainvälisesti tunnettu kongressien, kokousten, suurten valtiollisten tapahtumien sekä konserttien ja juhlien ainutlaatuinen tapahtumapaikka, ja palkittu huipputason toimija. Pikku-Finlandia toimii Finlandia-talon perusparannuksen (2022–2024) ajan tapahtumien uutena keskipisteenä, kunnes entistä uljaampi Alvar Aallon mestariteos avaa jälleen ovensa vuoden 2024 syksyllä.

Ikoniselle Finlandia-talolle etsitään nyt sinua business-orientoitunut ja tuloshakuinen

MYYNTIJOHTAJA

johtamaan ammattilaisten myyntitiimiä. Olet osa johtoryhmää ja tunnustat Finlandia-talon työyhteisöhyveet omassa toiminnassasi: johdat innostaen, suvaitsevaisesti, positiivisesti, rohkeasti, myötätuntoisesti ja arkijärkeä käyttäen. Finlandia-talo on markkinaehtoisesti toimiva kasvuyritys, ja kannattava kasvu on jatkossakin tavoitteena. Finlandia-talon liikevoitto vuosina 2013-2019 oli huikeat 6,5 m€. Toiminta on laajentunut tapahtumista kattaen nykyään myös ravintolatoiminnan.

Siksi tähän tehtävään haetaan kokenutta myyntijohtajaa, jolla on

  • Aktiivinen ja systemaattinen ote myyntiin ja tiimin johtamiseen
  • Vahvoja näyttöjä palvelumyynnin tuloksellisesta kasvattamisesta
  • Hyvä markkinatuntemus ja skannaat jatkuvasti alaa ja sen kehitystä
  • Rohkeutta tehdä päätöksiä matkalla kohti tavoiteltua kasvua
  • Huikeat viestinnälliset ja aktiivisen vaikuttamisen näytöt
  • Näkemystä ja osaamista modernista myynnistä ja markkinoinnista myös digitaalisissa kanavissa

Forward! Töölönlahdella puhaltavat nyt uudet tuulet. Jos sinä olisit erinomainen valinta tähän tehtävään, ota yhteyttä pikimmiten! Tämä paikka löydetään nopeasti, sydän läikähtäen. Tässä se on!

Lisätietoja antaa: Finlandia-talo Oy:n toimitusjohtaja Johanna Tolonen +358 40 551 3168 torstaina 4.11. klo 15:00 – 17:00 ja maanantaina 8.11. klo 9:00 – 11:00. Lisäksi läpi koko hakuajan Senior Headhunterit Tarja Ilvonen +358 50 569 1921 ja Juhana Gyllenbögel +358 44 060 6665.

Hae paikkaa >