Tapahtuman tietoja

Your Business Tomorrow

21.8.2018

Yksi maailman tunnetuimmista ja räväkimmistä bisnesmiehistä Mark Cuban vastaa 21.8.2018 Finlandia-talossa suomalaisten kysymyksiin, mihin yrittämisessä ja sijoittamisessa tulee varautua.

Your Business Tomorrow -seminaari keskittyy liiketoiminnan parantamiseen, strategiaan ja johtamiseen, ja seminaarissa kuullaan myös yhtä maailman vaikutusvaltaisimmista mediajohtajista, News Corpin toimitusjohtajaa Robert Thomsonia.
 
Mark Cuban on yritys-, media- ja digialan amerikkalainen jättiläinen, joka on tunnettu vahvoista kannanotoistaan ja mm. Leijonan luola -ohjelmasta. Hän on onnistunut mullistamaan monen toimialan ajattelua ja tapoja tehdä menestyvää liiketoimintaa. Myös NBA-seura Dallas Mavericksin omistavaa Cubania on vedonlyöntikertoimissa huhuiltu jopa seuraavaksi USA:n presidenttiehdokkaaksi. 

Seminaarin toinen puhuja on News Corpin toimistusjohtaja Robert Thomson. Aiemmin mm Wall Street Journalin ja The Timesin päätoimittajana toiminut Thomson on Rupert Murdochin imperiumin johtajana tehnyt vakuuttavaa jälkeä erityisesti online-median puolella. Thomson kertoo Suomessa, miten viestintä ja media tulee jatkossa muotoutumaan, mitä yritysten tulisi huomioida ja miksi sosiaalisen median ja hakukonejättien kanssa pitäisi olla varuillaan.

Tapahtuman tietoja