Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

Your Business Tomorrow -seminaari järjestetään Finlandia talossa 21.8.2018 klo 12–18.

Your Business Tomorrow

21.8.2018

Yksi maailman tunnetuimmista ja räväkimmistä bisnesmiehistä Mark Cuban vastaa 21.8.2018 Finlandia talossa suomalaisten kysymyksiin, mihin yrittämisessä ja sijoittamisessa tulee varautua.

Your Business Tomorrow -seminaari keskittyy liiketoiminnan parantamiseen, strategiaan ja johtamiseen, ja seminaarissa kuullaan myös yhtä maailman vaikutusvaltaisimmista mediajohtajista, News Corpin toimitusjohtajaa Robert Thomsonia.
 
Mark Cuban on yritys-, media- ja digialan amerikkalainen jättiläinen, joka on tunnettu vahvoista kannanotoistaan ja mm. Leijonan luola -ohjelmasta. Hän on onnistunut mullistamaan monen toimialan ajattelua ja tapoja tehdä menestyvää liiketoimintaa. Myös NBA-seura Dallas Mavericksin omistavaa Cubania on vedonlyöntikertoimissa huhuiltu jopa seuraavaksi USA:n presidenttiehdokkaaksi. 


Seminaarin toinen puhuja on News Corpin toimistusjohtaja Robert Thomson. Aiemmin mm Wall Street Journalin ja The Timesin päätoimittajana toiminut Thomson on Rupert Murdochin imperiumin johtajana tehnyt vakuuttavaa jälkeä erityisesti online-median puolella. Thomson kertoo Suomessa, miten viestintä ja media tulee jatkossa muotoutumaan, mitä yritysten tulisi huomioida ja miksi sosiaalisen median ja hakukonejättien kanssa pitäisi olla varuillaan.

Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

Your Business Tomorrow -seminaari järjestetään Finlandia talossa 21.8.2018 klo 12–18.

Finlandia-salin istuinkartta