Tapahtuman tietoja

Ufon Laulukerho - Jemina ja Selina Sillanpää & Lauri Schreck

17.5.2018 klo 19:30 - 21:00

Muusikko Ufo Mustosen Finlandia-talon Café Verandassa kuukausittain isännöimä Ufon Laulukerho nostaa esiin ajankohtaisia artisteja!

JEMINA JA SELINA SILLANPÄÄ

Jemina ja Selina Sillanpää esittävät originaalia folk-roots-musiikkia. He ovat molemmat vahvoja ja ilmaisuvoimaisia laulajia ja heidän lavaesiintymisensä on vangitsevaa. Heidän stemmalaulustaan kuulee, että he ovat laulaneet yhdessä koko elämänsä. Laulaja-lauluntekijät Jemina ( laulu, viulu, alttoviulu ) ja Selina ( laulu, viulu, kitara ) aloittivat musiikillisen uransa 9- ja 7-vuotiaina laulamalla lastenmusiikkia isänsä Seppo Sillanpään yhtyeessä. Viimeisten 25 vuoden ajan Jemina ja Selina ovat tehneet aktiivisesti yhteistyötä suomalaisten sekä ulkomaisten huippumuusikoiden kanssa sekä esiintyneet Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa.

Jemina ja Selina kirjoittavat ja säveltävät suurimman osan esittämästään ohjelmistosta ja heidät on kutsuttu jo kahdesti ainoina eurooppalaisina artisteina esiintymään 30A Songwriters Festivaaleille USA:han. Jemina ja Selina esiintyvät Juhlaviikkojen klubilla yhdessä multi-instrumentalisti Lauri Schreckin kanssa, joka liittyi bändiin hiljattain. Lauri on toiminut laajasti sekä kotimaassa että kansainvälisesti kitaristina, kanteleen soittajana ja laulajana sekä omien bändiensä että Suomen eturivin artistien kanssa.

Facebook:

https://www.facebook.com/pages/Jemina-Selina/764617553657737?ref=bookmarks

Ufon Lauluillassa vieraileva artisti esittää musiikkiaan niin yksin kuin yhdessä illan isännän kanssakin. Luvassa on intiimitunnelmainen klubi-ilta kahvilan viihtyisissä puitteissa.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy, ei ikärajaa. Tervetuloa!

 

Tapahtuman tietoja