Tulevia tapahtumia

 • Päivän tavoitteena on kehittää palveluja taiteen, taidepedagogiikan ja taidelähtöisen hyvinvoinnin alueilla Suomessa. Lisäksi tarkastellaan systeemiajattelua keinona vahvistaa tasa-arvoa ja hyvinvointia sekä tutustutaan toinen toisiimme.
  Tilaisuuden pääpuhuja on professori Esa Saarinen Aalto-yliopistosta aiheenaan "ArtsEqual, systeemiäly ja ihmisyysvoimat meissä".
  "Learning Jam" on taiteen toiminnan logiikkaa hyödyntävä työskentelymenetelmä, joka on luotu yhdessä taiteen ja taidepedagogiikan ammattilaisten sekä innovaatio- ja organisaatiotutkijoiden kanssa. Oppimisjamit antavat mahdollisuuden luoda yhteyksiä eri ammattilaisten kanssa, inspiroitua eri ajattelu- ja toimintatavoista ja kohtaamisista, saada ideoita omaan työhön ja oman työn kehittämiseen, luoda tilaa omalle luovalle ajattelulle ja innostumiselle.
  Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet: http://www.artsequal.fi/


 • Joyce DiDonato

  14.2.2016 klo 19:00
 • Ympäri maailman suuressa suosiossa oleva oopperalaulajatar, Grammy-palkittu mezzosopraano Joyce DiDonato saapuu konsertoimaan ensi kertaa maahamme helmikuussa. Erityisesti Händelin, Mozartin ja Rossinin laulujen tulkinnoillaan maailmankuuluksi tullut DiDonato esiintyy Finlandia-talossa, Helsingissä ystävänpäivänä 14. helmikuuta.

  Yhdysvaltain Kansasissa vuonna 1969 syntynyt Joyce DiDonato sai innostuksen oopperaan nähtyään televisiossa taltioinnin Mozartin Don Giovannista. Hän esiintyi lukuisissa pikkurooleissa eri oopperakokoonpanoissa, kunnes sai vuonna 1996 kiinnityksen Houstonin Grand Operan nuorten artistien koulutusohjelmaan. Vuonna 1996 DiDonato sai toisen palkinnon Eleanor McCollum -laulukilpailussa. Vuonna1997 hän voitti William Matheus Sullivan -palkinnon ja 1998 hän tuli muun muassa toiseksi Operalia-kilpailussa.

  DiDonato teki debyyttinsä Milanon La Scalassa vuonna 2000 Angelinan roolissa Rossinin La Cenerentolassa eli Tuhkimossa. Vuonna 2001 oli vuorossa debyytti Washingtonin Kansallisoopperassa Dorabellana Mozartin Così fan tuttessa. Pian tämän jälkeen DiDonato sai kutsuja lukuisiin oopperataloihin ympäri maailman, ja hänet nähtiin muu muassa Hollannin Kansallisoopperassa, Pariisin oopperassa, Baijerin valtionoopperassa ja Santa Fen oopperassa. Sittemmin DiDonato on esiintynyt maailman kaikkien tunnetuimpien oopperatalojen lavoilla lukuisten maailmankuulujen kapellimestarien johtamana.

  Joyce DiDonato on tehnyt kymmenittäin oopperalevytyksiä ja esiintynyt monissa merkittävissä TV-taltioinneissa. Vuonna 2012 hän sai Grammy-palkinnon parhaasta klassisen musiikin sooloesityksestä Diva Divo -levytyksellään. Nyt tämä huippulaulajatar saapuu viimein Suomeen.
  DiDonatoa säestää konsertissa hänen ranskalaissyntyinen pianistinsa David Zobel.

  Liput toimituskuluineen alk. 99,50€

  Osta liput:
  Menolippu ja Ticketmaster Suomi

  VIP-pakettien myynti ja tiedustelut:
  Menolippu Oy
  puh. 010 841 4185
  vip@menolippu.fi

  Konsertin järjestäjä: Eastway Live


 • Virtaa työterveysyhteistyöhön!

  17.2.2016 - 18.2.2016
 • Virtaa työterveysyhteistyöhön! Sähköiset palvelut työterveyshuollon tukena

  Sosiaali- ja terveysala sähköistyy kovaa vauhtia ja digitaaliset palvelut ovat tulossa myös työterveyshuoltoon. Miltä sähköinen tulevaisuus näyttää työterveysyhteistyön näkökulmasta? Tule kuulolle seminaariin tai osallistu näyttelyyn.

  Lisätietoa tapahtuman nettisivuilta: Virtaa työterveysyhteistyöhön! Sähköiset palvelut työterveyshuollon tukena


 • AUTIOTALOSSA - ROCKMUSIKAALI

  12.3.2016 klo 19:00
 • Liput 25-39 euroa (sis. 2,50 euron palvelumaksun)
  Osta liput:
  Ticketmaster

  Lisätiedot:
  www-palatsiteatteri.fi


 • Chris Cornell- Higher Truth Tour

  28.3.2016 klo 18:00
 • Soundgardenista ja Audioslavesta tuttu Chris Cornell saapuu keväällä akustisella soolokiertueellaan Suomeen. Tänä syksynä viidennen sooloalbuminsa "The Higher Truth" julkaissut laulaja-lauluntekijä esiintyy Helsingissä Finlandia-talolla maanantaina 28. maaliskuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy tämän viikon perjantaina 30. lokakuuta Lippupalvelussa.

  Grammy-palkittu Chris Cornell julkaisi syyskuussa uuden levynsä "The Higher Truth". Albumin on tuottanut Brendan O'Brien, joka tunnetaan miehenä mm. Bruce Springsteenin, Pearl Jamin ja Neil Youngin levytysten takaa. Cornell osoittaa jälleen olevansa äärimmäisen taitava biisinkirjoittaja ja kappaleet, kuten singlejulkaisu "Nearly Forgot My Broken Heart", ovat saaneet faneilta jo vuolaat kehut.

  The Higher Truth -kiertueellaan Chris Cornell esittää biisejä sekä uudelta albumilta että koko kappalekatalogistaan vuosien varrelta. Yhdysvaltojen kiertueosuudella yksin lavalla esiintynyt Cornell sai yleisöltä valtaisat, seisaaltaan annetut suosionosoitukset jokaisessa konsertissa.

  Chris Cornell muistetaan 1990-luvun grunge-liikkeen pääarkkitehtina ja hän on edelleen yksi tunnistettavimmista rock-vokalisteista kautta aikojen. Cornell on myynyt moninkertaisesti platinaa yhtyeidensä kanssa, yltänyt yli 30 miljoonan levymyynteihin maailmanlaajuisesti sekä voittanut useampia Grammy-palkintoja. Hän on tehnyt musiikkia sekä pienen että ison budjetin elokuviin, mm. Bond-tunnuskappaleen "You Know My Name" Casino Royale -leffaan. Cornell tunnetaan myös hyväntekeväisyysprojekteistaan kaltoinkohdeltujen lasten hyväksi The Chris and Vicky Cornell Foundationin nimissä.

  Ovet klo 18
  LIPUT:
  Palvelumaksuineen alkaen 69,50 / 59,50 / 58,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä Lippupalvelu


 • LISA NILSSON

  2.4.2016 klo 18:00
 • Valovoimainen ruotsalaislaulajatar Lisa Nilsson suuntaa keväällä laajamittaiselle Pohjoismaiden kiertueelle ja saapuu huhtikuussa myös Suomeen. Tänä syksynä Ruotsin omassa Vain elämää -tv-ohjelmassa Så mycket bättressa hurmannut Lisa Nilsson esiintyy lauantaina 2. huhtikuuta Finlandia-talossa, Helsingissä. Lipunmyynti käynnistyy maanantaina 14. joulukuuta Lippupalvelussa.
  Syksyn Så mycket bättre -ohjelmassa Lisa Nilsson on esittänyt versioita mm. Niklas Strömstedin "Vart du än går", Ace of Basen "The Sign (När kärleken tar slut)", Kleerupin "Thank God for Sending Demons" ja Ison & Fillesin "Klippta vingar" -kappeleista. Biisit kootaan "Ingen gör det bättre" -albumille, joka julkaistaan 26. joulukuuta. Kokoelmalevylle ovat pääseet Så mycket bättressa kuultujen kappaleiden lisäksi myös Nilssonin suurimmat hitit, kuten "Himlen runt hörnet", "Varje gång jag ser dig", sekä duetot "Innan vi faller" Kentin Joakim Bergin ja "Mysteriet deg" Björn Eidsvågin kanssa. Monet kokoelmalevyn kappaleista päästään kuulemaan myös Lisa Nilssonin Pohjoismaiden kiertueella.

  "On mukavaa ja vapauttavaa päästä kiertueelle musikaalivuoden jälkeen. "Chicago" oli upea, mutta konserttien tekeminen on minulle kuin toinen koti. Så mycket bättren jälkeen minulla on matkassa uusia kappaleita, myös omiani, ja ohjelmistossa on luvassa myös kappaleita, joita en ole esittänyt pitkään aikaan", kertoo Lisa Nilsson.

  Kevätkiertueella mukana nähdään uusiutunut taustayhtye. Rumpuja soittaa "Himlen runt hörnet" -levyltäkin tuttu Per Lindvall, kitaraa Mattias Torell ja pianoa Jesper Nordenström.

  Liput palvelumaksuineen alkaen 59,50 / 54,50 / 49,50 euroa Lippupalvelusta

  Tuotanto: Live Nation Finland


 • KONGRESSI 2016

  13.4.2016
 • Kongressimessut 20-vuotisjuhlatapahtuma kokoaa jälleen tapahtumajärjestäjät tutustumaan alan uusimpiin palveluihin ja ratkaisuihin. 20-vuotisjuhlia vietetään 13.-14.4.2016 Finlandia-talossa.
  Ennakkorekisteröidy kutsuvieraaksi: http://kongressimessut.fi/ilmoittaudu/


 • KONGRESSI 2016

  14.4.2016
 • Kongressimessut 20-vuotisjuhlatapahtuma kokoaa jälleen tapahtumajärjestäjät tutustumaan alan uusimpiin palveluihin ja ratkaisuihin. 20-vuotisjuhlia vietetään 13.-14.4.2016 Finlandia-talossa. Ennakkorekisteröidy kutsuvieraaksi: http://kongressimessut.fi/ilmoittaudu/


 • Semmarit - Hullun hommaa - levynjulkaisukiertue

  Seminaarinmäen mieslaulajat on piristänyt suomalaista musiikkikulttuuria jo yli neljännesvuosisadan ajan. Syvällinen, mutta rasavilli miesjoukko juhlistaa uuden albuminsa julkaisua maanlaajuisella kiertueella. Luvassa on uusi show, jolla varmasti kuullaan herkkupaloja uudelta levyltä, mutta myös täysin uusia, ennen näkemättömiä ja kokemattomia semmarikappaleita.

  Liput toimituskuluineen alk. 34,50€ / 39,50€ / 27,50€ (lapset alle 13v.)
  Osta liput: Lippu.fi

  Tuotanto: Musiikkituotanto Ukkokiekuu Oy


 • Pasi-Heikki Mikkola ja Ville Paakkunainen, kapellimestari
  Club for Five, laulu

  Perinteinen Kaartin soittokunnan kevätkonsertti on juhlallisen viihteellinen ilta viihdemusiikin ja sotilasmusiikin parissa! Yhteistyö huipputaitavan Club for Five -lauluyhtyeen kanssa tulee tarjoamaan iloisia yllätyksiä ja raikkaita tulkintoja tutuista kappaleista!

  Liput toimituskuluineen alk: 33,50€ / 18,50€ (lapset 4-15 v., varusmiehet, opiskelijat)

  Osta liput: Lippu.fi

  Tuotanto: Kaartin soittokunta


 • Arctic Nutrition kehittää ja valmistaa arktisen luonnon kasveista ja marjoista korkealaatuisia Wild Food -tuotteita. Yhtiön tavoitteena on viedä nämä tuotteet maailmalle yhteistyössä itsenäisten edustajiensa kanssa. Event on Arctic Nutritionin kaksi kertaa vuodessa järjestämä juhlatilaisuus, jossa itsenäiset edustajat tapaavat, verkostoituvat ja löytävät uusia näkökulmia liiketoimintaansa.


 • BRIAN FERRY

  9.5.2016
 • Bryan Ferry (UK)
  + Special Guest: Nea Nelson (SWE)

  Roxy Musicin tyylikkäänä keulakuvana tunnetuksi tullut Bryan Ferry saapuu yhtyeineen Suomeen keväällä. Englantilaislaulaja saapuu esittelemään laajaa tuotantoaan Roxy Music -ajoilta soolomateriaaliin saakka Helsingin Finlandia-talolle maanantaina 9. toukokuuta. Lämmittelijänä esiintyy ruotsalainen laulaja-lauluntekijä Nea Nelson. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy torstaina 3. joulukuuta Lippupalvelussa.

  Vuonna 1970 perustettu Roxy Music toimi menestyksekkäästi aina 80-luvun alkuvuosille. Bryan Ferry julkaisi kuitenkin soolomateriaalia jo rinnakkain yhtyeuransa kanssa, ja ensimmäinen sooloalbumi "These Foolish Things" ilmestyi vuonna 1973. Karismaattinen Bryan Ferry tunnetaan lukuisista melankolissävytteisistä pop-kappaleistaan, joista tunnetuimpia ovat Roxy Musicin kanssa tehty "Avalon", "Slave To Love", "Jealous Guy", "Love Is The Drug", "Dance Away" ja "Kiss And Tell". Ferryn tuorein albumi on vuonna 2014 julkaistu, kehuja kerännyt "Avonmore", josta julkaistaan "Avonmore Special Edition" perjantaina 4. joulukuuta. Erikoisjulkaisu sisältää bonusmateriaalia sekä vinyylin viime vuonna julkaistusta albumista.

  Tulevalla kiertueella tullaan kuulemaan läpileikkaus kattavan uran tehneen laulajan tuotannosta, Roxy Music -ajoista uusimpaan "Avonmore" -albumiin. Bryan Ferry nähtiin Suomessa viimeksi vuonna 2010 Roxy Musicin kanssa.

  LIPUT:
  Myyntiin torstaina 3.12.2015 klo 9
  Palvelumaksuineen alkaen 78,50 / 68,50 / 58,50 euroa Lippupalvelusta
  VIP-paketit alkaen 170,71 euroa Events Clubista www.eventsclub.fi


 • MAX RAABE & PALAST ORCHESTER

  7.9.2016 klo 19:30
 • Viime vuosisadan alkuvuosikymmenten tyylikästä orkesterimusiikkia esittävä saksalaismenestys Max Raabe & Palast Orchester palaa ensi syksynä Suomeen. Täysille saleille ympäri Eurooppaa esiintyvä yhtye konsertoi Helsingin Finlandia-talolla kahtena iltana, keskiviikkona 7. syyskuuta ja torstaina 8. syyskuuta. Konserttien lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 30. syyskuuta Lippupalvelussa.

  Baritoni Max Raabe Palast Orchestereineen on luonut ainutlaatuisen ja omaperäisen show'n 1920- ja 30-lukujen orkesterimusiikin alkuperäisten sovitusten ympärille. Yli 20 vuotta yhdessä soittanut 13-jäseninen yhtye hallitsee ensimmäisen maailmansodan jälkeisen ajan hillityn musiikillisen tyylikkyyden, joka tarjoillaan aina hyväntuulisesti pilke silmäkulmassa. Karismaattinen Max Raabe tunnetaan kappaleiden välissä vähäeleisen toteavasti kerrotuista vitseistään, jotka ovat nostaneet hymyn yleisön kasvoille ympäri maailmaa. Sukkelat iskulauseet, yllättävät käänteet ja täydellinen ajoitus kuuluvat myös orkesterin tavaramerkkeihin.

  LIPUT:
  Myyntiin ke 30.9.2015 klo 9
  Palvelumaksuineen alkaen 89,50 / 79,50 / 64,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 euroa/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi


 • MAX RAABE & PALAST ORCHESTER

  8.9.2016 klo 19:30
 • Viime vuosisadan alkuvuosikymmenten tyylikästä orkesterimusiikkia esittävä saksalaismenestys Max Raabe & Palast Orchester palaa ensi syksynä Suomeen. Täysille saleille ympäri Eurooppaa esiintyvä yhtye konsertoi Helsingin Finlandia-talolla kahtena iltana, keskiviikkona 7. syyskuuta ja torstaina 8. syyskuuta. Konserttien lipunmyynti käynnistyy keskiviikkona 30. syyskuuta Lippupalvelussa.

  Baritoni Max Raabe Palast Orchestereineen on luonut ainutlaatuisen ja omaperäisen show'n 1920- ja 30-lukujen orkesterimusiikin alkuperäisten sovitusten ympärille. Yli 20 vuotta yhdessä soittanut 13-jäseninen yhtye hallitsee ensimmäisen maailmansodan jälkeisen ajan hillityn musiikillisen tyylikkyyden, joka tarjoillaan aina hyväntuulisesti pilke silmäkulmassa. Karismaattinen Max Raabe tunnetaan kappaleiden välissä vähäeleisen toteavasti kerrotuista vitseistään, jotka ovat nostaneet hymyn yleisön kasvoille ympäri maailmaa. Sukkelat iskulauseet, yllättävät käänteet ja täydellinen ajoitus kuuluvat myös orkesterin tavaramerkkeihin.

  LIPUT:
  Myyntiin ke 30.9.2015 klo 9
  Palvelumaksuineen alkaen 89,50 / 79,50 / 64,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600 10 800 (1,98 euroa/min + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi


 • DMITRI HVOROSTOVSKI

  17.9.2016 klo 19:00
 • Vuonna 1962 Krasnojarskissa, Siperiassa syntynyt Dmitri Hvorostovski on aikamme kysytyin baritoni. Hän voitti BBC:n Cardiff Singer of the World -laulukilpailun vuonna 1989 ja nousi sen myötä kansainvälisesti tunnetuksi laulajaksi.

  Yleisö ja arvostelijat ovat lumoutuneet Hvorostovskin kultivoituneesta äänestä ja voimakkaasta läsnäolosta sekä luontaisesta legatosta. Hän on esiintynyt kaikissa maailman tunnetuimmissa oopperataloissa ja on tehnyt kymmeniä ikimuistoisia rooleja. Hän esiintyy lisäksi säännöllisesti maailman huippuorkesterien solistina.

  Vaikka Dmitri Hvorostovski on nyt äärimmäisen kansainvälinen artisti, ei hän kuitenkaan ole unohtanut venäläisiä juuriaan. Hän oli muun muassa ensimmäinen oopperalaulaja, joka piti soolokonsertin Moskovan Punaisella torilla. Lisäksi hän konsertoi yhäkin säännöllisesti mm. Moskovassa ja Pietarissa.

  Suomen-konserteissa Hvorostovskin ohjelmistoon kuuluu oopperaresitaalien lisäksi venäläisiä ja italialaisia lauluja. Häntä säestää virolainen mestaripianisti Ivari Ilja.

  Liput toimituskuluineen alk. 119,50 €

  Osta liput:
  Menolippu-verkkokauppa ja Ticketmaster Suomi -palvelupisteet, -verkkokauppa ja -puhelinmyynti numerossa 0600 10 800 (1,98€/min + pvm)

  VIP-pakettien myynti ja tiedustelut:
  Menolippu Oy
  puh. 010 841 4185
  vip@menolippu.fi

  Konsertin järjestäjä: Eastway Live


 • Arctic Nutrition kehittää ja valmistaa arktisen luonnon kasveista ja marjoista korkealaatuisia Wild Food -tuotteita. Yhtiön tavoitteena on viedä nämä tuotteet maailmalle yhteistyössä itsenäisten edustajiensa kanssa. Event on Arctic Nutritionin kaksi kertaa vuodessa järjestämä juhlatilaisuus, jossa itsenäiset edustajat tapaavat, verkostoituvat ja löytävät uusia näkökulmia liiketoimintaansa.


 • PROCOL HARUM

  11.11.2016 klo 20:00
 • Legendaarinen Procol Harum saapuu konsertoimaan Helsinkiin marraskuussa. Procol Harum perustettiin vuonna 1967, mutta se on yhä vahvasti voimissaan. Runsas vuosi sitten yhtye julkisti uusimman albuminsa. Lisäksi yhtye kiertää yhä jatkuvasti konserteissa ja festivaaleilla ympäri maailman.

  Laulaja, pianisti ja säveltäjä Gary Brooker on yksi Procol Harumin perustajajäsenistä ja kuuluu yhä sen vakiokokoonpanoon. Broker on lisäksi tehnyt vuosien aikana yhteistyötä lukuisten legendaaristen artistien, kuten George Harrisonin, Ringo Starrin, Eric Claptonin, Bill Wymanin, ja Kate Bushin kanssa.

  Procol Harum on valloittanut yleisönsä sydämet jo kuudella vuosikymmenellä ainutkertaisen sielukkaan musiikkiinsa ansiosta. - Emme tee pelkästään popmusiikkia, vaan Procol Harum on kaikkinensa soul- ja bluesyhtye. A Whiter Shade of Pale tai A Salty Dog ja monet muut laulumme eivät olisi nousseet niin suureen suosioon, jos emme olisi antaneet niihin koko sydäntämme, Gary Brooker toteaa.

  Procol Harumin muita jäseniä ovat Fairport Convention -yhtyeen Dave Peggin poika, basisti Matt Pegg, joka liittyi kokoonpanoon vuonna 1993. Rumpali Geoff Dunn on ollut yhtyeessä mukana vuodesta 2006 ja teki sitä ennen mittavan uran mm. Jimmy Pagen, Dave Stewartin, Van Morrisonin ja Manfred Mannin kanssa. Kosketinsoittaja Josh Phillips istui Hammond-urkujen ääreen Prcol Harumissa ensimmäisen kerran jo 1993, mutta on ollut pysyvästi yhtyeessä mukana vuodesta 2004. Kitaristi Dave Colquhoun on Procol Harumin tuorein jäsen. Hän tuli yhtyeeseen vuonna 2004.

  Liput toimituskuluineen alk. 67,50 €

  Osta liput:
  Menolippu ja Ticketmaster Suomi

  Lisäksi on myynnissä pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja hintaan 149 € + alv.

  Vip-illallispakettien myynti & tiedustelut:
  vip@menolippu.fi
  puh. 010 841 41 85.

  Konsertin tuottaa: Eastway Live


PALVELUPISTE

Puhelin (09) 40241
servicepoint@finlandiatalo.fi

Aukioloajat
ma - pe 9.00 - 19.00