Tulevia tapahtumia

 • Dell Solutions Tour

  Dell Solutions Tour on Dellin vuosittainen päätapahtuma IT-päättäjille, jotka vastaavat yritysten tai julkishallinnon organisaatioiden teknologian suunnittelusta, käyttöönotosta ja hallinnasta. Tapahtumassa sekä Dellin että kumppaneiden edustajat auttavat osallistujia päivittämään tiedot viimeisimmistä liiketoimintaa edistävistä ratkaisuista ja teknologioista.

  Vuoden 2015 tapahtuma tarjoaa innovatiivisen formaatin täynnä erikoisuuksia ja uutuuksia. Tapahtuma sisältää ajatuksia herättäviä puheenvuoroja, laajan tuotenäyttelyn sekä mukaansatempaavia esityksiä.

  Lisätiedot ja ilmoittautuminen: https://www.eiseverywhere.com/ehome/dst2015finland/293829


 • Taksiliikenneseminaari


 • Suomi on saanut uuden hallituksen ja hallitusohjelman. Millaista veropolitiikkaa harjoitetaan tulevalla hallituskaudella? Millaisia veromuutoksia aletaan valmistella ja miltä näyttävät aikataulut? Suuressa Veropäivässä saat laajan tietopaketin verotuksen tulevista muutoksista.

  Tulevien muutosten lisäksi esillä on monia ajankohtaisia aiheita liittyen yrityksen ja omistajan verotukseen. Aiheina ovat muun muassa veronkorotukset, menon oikea kohdistaminen yhtiön uudelleenjärjestelyssä, siirtohinnoittelu sekä menetysten vähennyskelpoisuus ja varojenjako SVOP-rahastosta.

  Tule päivittämään tietosi Suomen arvostetuimpaan veroseminaariin!

  Lisätietoja: Keskuskauppakamari


 • LUCI Annual General Meeting

  24.9.2015 - 25.9.2015
 • LUCI Annual General Meeting

  International forum on urban lighting, the LUCI Annual General Meeting provides cities a unique opportunity to exchange know-how and learn from each other through conferences, workshops and meetings. Join LUCI in Helsinki for 5 days of discussions and discoveries!


 • Seven Kings - PERUTTU

  28.9.2015 klo 19:00
 • Konserttikiertue on peruttu. Pääsyliput voi palauttaa ostopaikkaan (Ei R-kioskit)

  Osta liput: Menolippu.fi tai Lippupalvelu

  Lipunmyynti: Lippupalvelun palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti puh. 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

  Tuotanto: Eastway Live


 • XLIV Lakimiespäivä järjestetään 45. kerran 2.10.2015

  Suomen Lakimiesliiton järjestämässä Lakimiespäivässä puhutaan Suomen turvallisuustilasta. Ruokkiiko talous lännen ja idän raja-alakuloa? Ruokkiiko masennus lamaa vai lama masennusta? Jos haluat rauhaa - valmistaudu sotaan!

  Päivän toisessa teemassa pohditaan, koskeeko korruptio meitä. Korkean tason korruptiotapauksia on paljon ja moni on tietämättään tekemisissä niiden kanssa rajan kautta. Myös Suomen poliisi on keskeisellä paikalla huumekaupan myötä. Miten uusi syyteneuvottelumenettely tulee asiaan vaikuttamaan? Entä onko meillä tarpeeksi koulutusta tähän?

  Näiden aiheiden jälkeen suunnataan katse kuitenkin tulevaisuuteen: Maailma muuttuu, tarvitaanko lakimiehiä vielä tulevaisuudessa. Mitä tämä muutos tarkoittaa lakimiehille?

  Kiinteän osan Lakimiespäivää muodostavat Lakimiesmessut, sekä opiskelijoiden rekrytointimessut.

  Lue lisää: XLIV Lakimiespäivä


 • BRIAN TRACY

  8.10.2015
 • Brian Tracy is the world´s leading authority on personal effectiveness and salesmanship.
  www.topthinkers.se

  #briantracyfi


 • DIANNE REEVES Beautiful Life

  11.10.2015 klo 18:00
 • Yhdysvaltalainen Dianne Reeves on kiistatta yksi tämän päivän arvostetuimmista jazzvokalisteista. Puhutaanpa jazzlaulun mistä aspektista tahansa, hänellä on ne kaikki: fraseeraus, intonaatio, tunne, tulkinta, laaja-alaisuus, kontrolli tai improvisaatio. Ja hän lisäksi tietää kuinka käyttää niitä. Musiikillisen osaamisen lisäksi hänellä on vahvuus, jonka vuoksi yleisö kaikkialla maailmassa rakastaa kuunnella häntä: lavalla hän antaa kaikkensa, on lämmin, hauska ja taatusti läsnä! Uusin albumi "Beautiful Life" toi Dianne Reevesille hänen viidennen Grammynsa "Best Jazz Vocal Album 2015".

  Finlandia-talon lavalle nousevat Diannen kanssa hänen huipputaitavat luottomuusikkonsa: kitaristi Romero Lubambo, basisti Reginald Veal ja rumpali Terreon Gully.

  Tulossa on rytmimusiikin juhlailta - akustisesta standardijazzista afro- ja kuubalaisrytmeihin, Bob Marleyn "Waiting In Vain´ista" huimiin Fitzgerald-scateihin. Niinkuin JazzPolice-julkaisun Andrea Canter suosittaa, tätä konserttia ei kannata jättää väliin: "Adored by audiences and critics alike throughout the world, Dianne Reeves is a natural wonder not to be missed."

  Konsertissa ei ole väliaikaa.

  Liput alkaen 59,50 euroa (sis 3,50 € palvelumaksuja)
  Osta liput: Lippupalvelu


 • Nuorten soiva Sibelius!

  16.10.2015 klo 19:00
 • Meidän Romanssi - Nuorten soiva Sibelius!

  Konsertti on eurooppalaisten lasten ja nuorten muusikoiden hatunnosto 150-vuotisjuhlaansa viettävälle Jean Sibeliukselle. Konsertissa esiintyy yli 350 nuorta viidestä Euroopan maasta: Suomesta, Virosta, Venäjältä, Latviasta ja Hollannista. Estradilla nähdään 9 eri klassista kokoonpanoa, 4 kuoroa ja 5 orkesteria. Jokaisella esiintyvällä kokoonpanolla on ohjelmistossaan vähintään yksi Sibeliuksen teos.

  Esiintyvät ryhmät:

  Suomi:
  Cantores Minores 
  Helsinki Strings

  Viro:
  Estonian Television Girl's Choir
  Georg Ots Symphony Orchestra
  Boys Choir Estonia National Opera

  Latvia:
  Accordion Orchestra Zane Ludborza

  Hollanti:
  Atheneum Kamerorkest 
  Youth Strings of Hague Royal Conservatoire

  Venäjä:
  Glinka Choir
  The Folk Music Orchestra or St. Petersburg

  Kapellimestareina illan konsertissa nähdään tunnettuja ja arvostettuja nimiä kuten Hannu Norjanen, Aarne Saluveer, Hirvo Surva. Konsertin juontaa Päiviö Pyysalo.

  Liput toimituskuluineen alk. 20,50 - 28,50 €

  Osta liput: 
  Lippupalvelu

  Konsertin kesto n. 2h 30 min (sis. väliajan 20 min)


 • Romanssimusiikin helmet

  17.10.2015 klo 19:00
 • Meidän Romanssi - Romanssimusiikin helmet
  Romanttisen musiikin helmien ja loistokkaiden solistien kavalkadi.

  Esiintymässä:

  Suomi:
  Paula Koivuniemi
  Pentti Hietanen
  Diandra
  Mikko Leppilampi 
  Elena Putina

  Venäjä: 
  Sergei Stadler
  Evgenij Akimov
  Larissa Lusta

  Viro:
  Trio Romance

  Saksa:
  Sellokvartetti Rastrelli

  Säestävänä orkesterina pietarilainen, 50-miehinen Music Hall Sinfoniaorkesteri kapellimestarinaan Pavel Smelkov. Mukana myös mieskuoro Aleksander Nevski Venäjältä. Konsertin juontaa Mikko Leppilampi.

  Liput toimituskuluineen alk. 40,50 - 47,50€

  Osta liput:
  Lippupalvelu
   
  Konsertin kesto n. 2h 30 min (sis. väliajan 30 min)


 • Tuulivoimabrunssi

  27.10.2015
 • Talentum / Lakimiesliiton Koulutuksen Tuulivoimabrunssi 27.10.

  Seminaarissa saat kattavan katsauksen tuulivoimahankkeiden tämän hetkisestä tilasta ja tulevaisuuden näkymistä sekä tuoreista käytännön kokemuksista.

  Seminaarin ohjelmassa muun muassa:
  - Ajankohtaista tuulivoimahankkeissa
  - Tariffimuutokset
  - Kauppasopimukset ja DD-tarkastukset
  - Turbiinitoimitussopimukset
  - Katsaus tuulivoimarahoitukseen

  Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.lakimiesliitonkoulutus.fi/LK60293


 • Talentum / Lakimiesliiton Koulutuksen Arvopaperimarkkinoiden ajankohtaispäivä 2015 -seminaari 29.10.

  Arvopaperimarkkinoiden ajankohtaispäivä kokoaa jälleen alan parhaat asiantuntijat yhteen keskustelemaan toimialaa puhuttavista teemoista. Markkinatilannekatsauksen lisäksi seminaarissa käydään kattavasti läpi ajankohtaisia teemoja.

  Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.lakimiesliitonkoulutus.fi/LK60312


 • LOS VIVANCOS

  31.10.2015 klo 16:00

 • Los Vivancosin Aeternum on seitsemän Vivancosin veljeksen luoma visuaalisesti kunnianhimoinen show, joka yhdistelee flamencoa, taistelulajien estetiikkaa, klassista balettia, musiikkia, sirkusta ja akrobatiaa. Komearaamiset Elias, Judah, Josua, Cristo, Israel, Aaron ja Josue ovat luoneet yhden tämän vuosikymmenen puhutuimmista show-ilmiöistä, joka on kerännyt yli 1,5 katsojaa ympäri maailmaa, voittanut lukuisia arvostettuja viihteen palkintoja, esiintynyt jättimäisissä tv-produktioissa sekä tanssinut tiensä jopa Guinnessin Ennätysten kirjaan.  Los Vivancos tuottaa, ohjaa, tekee koreografiat ja säveltää musiikit esityksiinsä itse. Näyttävään Aeternum-show'hun ovat oman osansa antaneet myös Cirque du Soleilin Corteo-show'n luojana tunnettu Daniele Finzi Pasca ja Julie Hamelin, joka on ollut perustamassa Cirque Eloizea. Veljesten säveltämän musiikin tuotannosta vastaa Ferdando Velazques, joka on tehnyt musiikin esimerkiksi The Orphanage -elokuvaan. Musikki on nauhoitettu Budapestin sinfoniaorkesterin, flamenco-kokoonpanon ja rock-muusikoiden voimin - yhteensä Aeternumin musiikkia on ollut nauhoittamassa 100 muusikkoa.

  LIPUT:Aikuiset palvelumaksuineen alkaen 59,50 / 54,50 / 49,50 euroa, lapset (16v. saakka) ja opiskelijat 38,50 / 33,50 / 28,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä Lippupalvelu


 • LOS VIVANCOS

  31.10.2015 klo 19:30

 • Los Vivancosin Aeternum on seitsemän Vivancosin veljeksen luoma visuaalisesti kunnianhimoinen show, joka yhdistelee flamencoa, taistelulajien estetiikkaa, klassista balettia, musiikkia, sirkusta ja akrobatiaa. Komearaamiset Elias, Judah, Josua, Cristo, Israel, Aaron ja Josue ovat luoneet yhden tämän vuosikymmenen puhutuimmista show-ilmiöistä, joka on kerännyt yli 1,5 katsojaa ympäri maailmaa, voittanut lukuisia arvostettuja viihteen palkintoja, esiintynyt jättimäisissä tv-produktioissa sekä tanssinut tiensä jopa Guinnessin Ennätysten kirjaan.  Los Vivancos tuottaa, ohjaa, tekee koreografiat ja säveltää musiikit esityksiinsä itse. Näyttävään Aeternum-show'hun ovat oman osansa antaneet myös Cirque du Soleilin Corteo-show'n luojana tunnettu Daniele Finzi Pasca ja Julie Hamelin, joka on ollut perustamassa Cirque Eloizea. Veljesten säveltämän musiikin tuotannosta vastaa Ferdando Velazques, joka on tehnyt musiikin esimerkiksi The Orphanage -elokuvaan. Musikki on nauhoitettu Budapestin sinfoniaorkesterin, flamenco-kokoonpanon ja rock-muusikoiden voimin - yhteensä Aeternumin musiikkia on ollut nauhoittamassa 100 muusikkoa.

  LIPUT:Aikuiset palvelumaksuineen alkaen 59,50 / 54,50 / 49,50 euroa, lapset (16v. saakka) ja opiskelijat 38,50 / 33,50 / 28,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä Lippupalvelu


 • MIKKO ALATALON JUHLAKIERTUE - 40 VUOTTA MAALAISPOJASTA

  - Lauluja Coitus Intistä Syksyn säveliin ja kantriin, siirtomaa-Suomen lauluista balladeihin ja manserockiin -

  Tänä vuonna tulee kuluneeksi 40 vuotta siitä, kun Maalaispoika nousi listojen kärkisijoille. Sen kunniaksi Alatalo tekee juhlakiertueen konserttisaleissa.

  Luvassa on kaksi tuntia Mikko Alatalon ja Harri Rinteen hittejä vuosien varrelta kuten Viivy vielä hetki, Ihmisen ikävä toisen luo, Hän hymyilee kuin lapsi, Vicky Lee, Tytöt tahtoo pitää hauskaa, 11 virran maa, Kiiminkijoki, Suojelusenkeli, Ajolähtö, Syli ja tietenkin Maalaispoika oon. Mukana on myös harvinaisempia kappaleita. Manserokin klassikoista kuullaan ainakin Mikon aikoinaan tulkitsema Per Vers sekä Alatalo-Leskisen Klovni heittää veivin. Konserteissa kuullaan joitakin Mikon muille artisteille tekemiä tekstejä kuten esimerkiksi Maarit Hurmerinnan tunnetuksi tekemä Hymypoika.

  Alatalo Brothers Band säestää, joukossa siis Mikon omia poikia. Varsinkin katoavaa maaseutua ja muuttoliikettä kuvaavat Siirtomaa-Suomen laulut ovat edelleen ajankohtaisia ja niitä tullaan kuulemaan konserteissa. Viime vuosina Mikko on kiertänyt rock-haitaristi Jammi Humalamäen kanssa pubeja ja klubeja laulaen vanhoja yhteisiä Juicen kanssa tekemiään biisejä. Niinpä nytkin on mukana Manserokin klassikoita. Skaala on laaja Manserokista kantriin, Pohjoisen lauluista balladeihin. Mukana on myös Syksyn sävelien kavalkadi.

  Vierailijana Helsingin konsertissa mm. Janna Hurmerinta

  Lipunmyynti konserttiin alkaa ma 31.8. klo 9.00
  Liput toimituskuluineen 44,50 €

  VIP-pakettien myynti ja tiedustelut:
  Menolippu Oy
  puh. 010 841 4185
  vip@menolippu.fi

  Konsertin järjestäjä: Eastway Live


 • The Show- SUOMEN PARAS SEKOITUS

  6.11.2015 klo 19:00
 • The Show – Suomen paras sekoitus (K-15) on hauskin, hämmästyttävin ja upein esitys päällä Suomen maan. Mukana maailman hauskin koomikko Ismo Leikola, kansainvälistä menestystä niittänyt mentalisti Pete Poskiparta, imitaattori ja todellinen multitalentti Jarkko Tamminen sekä kimalletta, kiiltoa ja pitkää säärtä tarjoava Miss Divet. Show´n pääyhteistyökumppanina toimii Metro Radio Helsinki.

  ISMO LEIKOLA
  Ismo on täyttänyt stand up -klubeja, saleja ja jäähalleja niin Suomessa kuin maailmallakin. Hänen omalaatuinen huumorinsa on uponnut yleisöön kansallisuuteen katsomatta, mistä paras esimerkki lienee Funniest Person in the World -kilpailun voitto Yhdysvalloissa syksyllä 2014.

  PETE POSKIPARTA
  Vuoden taikuri 2014 sekä lukuisilla muilla palkinnoilla kiillotettu mentalisti on keikkaillut akselilla Helsinki - Lontoo - Las Vegas. Hänen kiertueensa Mies, mikrofoni & mieli on täyttänyt saleja ympäri Suomen. Pete Poskiparta on hauska ja hämmästyttävä, siis hämmästyttävän hauska!

  JARKKO TAMMINEN
  TV-show Big Bangin päätähti Jarkko Tamminen on kiistaton monilahjakkuus – imitaattori, näyttelijä ja laulaja. Hänen ylistetty viihdespektaakkelinsa Stars Show keräsi vuosina 2013–2014 yli 40 000 katsojaa. Jarkon esityksen parhaat palat näet ja koet The Show´ssa.

  DIVET SHOW BY MARKO VAINIO
  Upein, kaunein, vauhdikkain ja eniten kimalletta. Tuulikoneen voimalla ja valtavalla energialla Divet show tuo lavalle upeita artisteja. Divet Show by Marko Vainio on useasti palkittu kokonaisuus, jonka 10 v. juhlashow´t on esitetty täysille saleille!

  Katso myös: www.facebook.com/parassekoitus

  Liput  alkaen 32,50 euro
  Osta liput:
  Lippupiste


 • SAMULI EDELMANN

  7.11.2015 klo 19:00
 • Suomalaisten sydämiin itsensä lähtemättömästi laulanut ja näytellyt Samuli Edelmann lähtee vuosien tauon jälkeen konserttisalikiertueelle syksyllä 2015Kahdentoista paikkakunnan konserttikiertue päättyy Helsinkiin Finlandia-talolle 7.marraskuuta.

  On yhtä aikaa jännittävää ja innostavaa nousta pitkän tauon jälkeen lavalle konserttisaleissa hienon bändini kanssa. Salien tunnelma ja keskittyneisyys avaavat erityisen mahdollisuuden tuoda laulut ja tekstit yleisölle, kertoo.
  Samuli Edelmannin mittavan yli 20 vuotta jatkuneen uran varrelle mahtuu lukuisia klassikkohittejä sisältäneitä menestysalbumeita sekä ikimuistoisia roolisuorituksia niin televisiossa kuin elokuvissakin. Konserttikiertue on läpileikkaus Samulin monimuotoiseen tuotantoon ja siellä kuullaan isoimpien pop-hittien lisäksi tunnelmallisia paloja mm. Vaiheet-levyltä.

  Konsertissa on väliaika.
  Liput 37,50 euroa (sis. toimituskulut 2,50)
  Osta liput:
  Lippupalvelu


 • SAMULI EDELMANN

  8.11.2015 klo 17:00
 • Suomalaisten sydämiin itsensä lähtemättömästi laulanut ja näytellyt Samuli Edelmann lähtee vuosien tauon jälkeen konserttisalikiertueelle syksyllä 2015Kahdentoista paikkakunnan konserttikiertue päättyy Helsinkiin Finlandia-talolle 7.marraskuuta.

  On yhtä aikaa jännittävää ja innostavaa nousta pitkän tauon jälkeen lavalle konserttisaleissa hienon bändini kanssa. Salien tunnelma ja keskittyneisyys avaavat erityisen mahdollisuuden tuoda laulut ja tekstit yleisölle, kertoo.
  Samuli Edelmannin mittavan yli 20 vuotta jatkuneen uran varrelle mahtuu lukuisia klassikkohittejä sisältäneitä menestysalbumeita sekä ikimuistoisia roolisuorituksia niin televisiossa kuin elokuvissakin. Konserttikiertue on läpileikkaus Samulin monimuotoiseen tuotantoon ja siellä kuullaan isoimpien pop-hittien lisäksi tunnelmallisia paloja mm. Vaiheet-levyltä.

  Liput 37,50 euroa (sis. toimituskulut 2,50)
  Osta liput:
  Lippupalvelu


 • CBD Business & Biodiversity Forum 2015
  Practices, Solutions and the Way Forward

  CBD Business & Biodiversity foorumi kokoaa Finlandia-taloon yritysvieraita, kansalaisjärjestöjä sekä biodiversiteetin asiantuntijoita eri puolilta maailmaa vaihtamaan tietoa yritysten uusimmista luonnon monimuotoisuutta ylläpitävistä käytännöistä. Foorumi on suunnattu ensisijaisesti yrityksille; hankinnan, rahoituksen ja strategisen johdon tasolle, ja yritysten hallitusten jäsenille. Paikalle toivotetaan tervetulleiksi myös eri järjestöjen, julkisen sektorin sekä tutkimuslaitosten edustajia.
  Foorumin päätavoitteena on lisätä tietoutta eri yritysalojen toimintojen vaikutuksista biodiversiteettiin, sekä tarjota yrityksille ja eri sidosryhmille välineitä sekä opastusta miten löytää vaihtoehtoisia yritysratkaisuja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Kaksipäiväinen tapahtuma luo laajan katsauksen yritysten ratkaisuihin muun muassa öljy-, kaivos-, metsä- ja maatalousalalta. Lisäksi tarjolla on tietoa mm. biodiversiteettiin liittyvistä rahoitusmekanismeista sekä luonnon monimuotoisuuden roolista toimitusketjujen hallinnassa.
  CBD Business & Biodiversity foorumi on osa YK:n luonnon monimuotoisuutta edistävää Convention of Biological Diversity (CBD) -sopimuksen yritysyhteistyöhön liittyvää aloitetta. Helsingin CBD Business & Biodiversity foorumin järjestäjänä toimii Ympäristöministeriö yhteistyössä CBD-sihteeristön ja yritysvastuuverkosto FIBS:n kanssa.

  Lisäinformaatiota:
  www.ym.fi/BBDF2015

  ja Ilmoittautuminen tapahtumaan

  FIBS:n internetsivut
  FIBS yritysvastuuverkosto

  Convention of Biological Diversity (CBD), Global Platform on Business and Biodiversity, internetsivut:

  Convention of Biological Diversity (CBD), Global Platform on Business and Biodiversity  The EU Business @ Biodiversity Platform:
  The EU Business @ Biodiversity Platform


 • CBD Business & Biodiversity Forum 2015
  Practices, Solutions and the Way Forward

  CBD Business & Biodiversity foorumi kokoaa Finlandia-taloon yritysvieraita, kansalaisjärjestöjä sekä biodiversiteetin asiantuntijoita eri puolilta maailmaa vaihtamaan tietoa yritysten uusimmista luonnon monimuotoisuutta ylläpitävistä käytännöistä. Foorumi on suunnattu ensisijaisesti yrityksille; hankinnan, rahoituksen ja strategisen johdon tasolle, ja yritysten hallitusten jäsenille. Paikalle toivotetaan tervetulleiksi myös eri järjestöjen, julkisen sektorin sekä tutkimuslaitosten edustajia.
  Foorumin päätavoitteena on lisätä tietoutta eri yritysalojen toimintojen vaikutuksista biodiversiteettiin, sekä tarjota yrityksille ja eri sidosryhmille välineitä sekä opastusta miten löytää vaihtoehtoisia yritysratkaisuja luonnon monimuotoisuuden säilyttämiseksi. Kaksipäiväinen tapahtuma luo laajan katsauksen yritysten ratkaisuihin muun muassa öljy-, kaivos-, metsä- ja maatalousalalta. Lisäksi tarjolla on tietoa mm. biodiversiteettiin liittyvistä rahoitusmekanismeista sekä luonnon monimuotoisuuden roolista toimitusketjujen hallinnassa.
  CBD Business & Biodiversity foorumi on osa YK:n luonnon monimuotoisuutta edistävää Convention of Biological Diversity (CBD) -sopimuksen yritysyhteistyöhön liittyvää aloitetta. Helsingin CBD Business & Biodiversity foorumin järjestäjänä toimii Ympäristöministeriö yhteistyössä CBD-sihteeristön ja yritysvastuuverkosto FIBS:n kanssa.

  Lisäinformaatiota:
  www.ym.fi/BBDF2015

  ja Ilmoittautuminen tapahtumaan

  FIBS:n internetsivut
  FIBS yritysvastuuverkosto

  Convention of Biological Diversity (CBD), Global Platform on Business and Biodiversity, internetsivut:

  Convention of Biological Diversity (CBD), Global Platform on Business and Biodiversity  The EU Business @ Biodiversity Platform:
  The EU Business @ Biodiversity Platform


 • Talentum / Lakimiesliiton Koulutuksen Säätiöpäivä 2015 - uusi säätiölaki -seminaari 18.11.

  Radikaalisti uudistuva säätiölaki tulee voimaan 1.12.2015.

  Seminaarissa saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:
  - Säätiölain uudistus - mikä muuttuu?
  - Mitä lähipiirisääntely tarkoittaa?
  - Mitä toiminnassa / säännöissä pitää muuttaa lainuudistuksen johdosta?
  - Mitä muutoksia lailla on hallinnon järjestämiseen?
  - Säätiön hyvä hallinto - mitä se on ja mitä sen pitäisi olla?
  - Mitä uudistuva kirjanpitolainsäädäntö tarkoittaa säätiölle?
  - Mitä toimintakertomusta koskevat uudet vaatimukset tarkoittavat tilinpäätöksen tekemiseen ja sitä edeltävään tietojen keräämiseen?

  Tule kuulemaan, mitä lakiuudistuksen valmistelussa mukana olleilla on kerrottavana tulevista muutoksista. Saat seminaarista myös käytännön vinkkejä, kuinka tuleviin lainsäädäntömuutoksiin kannattaa varautua viimeistään nyt.

  Lisätietoja ja ilmoittautuminen: www.lakimiesliitonkoulutus.fi/LK60327


 • SUOMI NAURAA

  20.11.2015 klo 20:00
 • SUOMI NAURAA-VALTAKUNNAN HAUSKIMMAT PIKKUJOULUT
  Suomi Nauraa!® on viihteen moottoritien laajakaista! Kuusi maamme eturivin stand up -koomikkoa takaavat, että jotakin on jokaiseen makuun – huikeissa konserttisaliolosuhteissa. Vuonna 2015 naurattamaan saapuvat mm. Krisse Salminen, Jaakko Saariluoma, Niko Kivelä, Heli Sutela, Mika Eirtovaara, Jacke Björklund, sekä Jussi Simola.

  Suomi Nauraa!® VIP-paketti on helpoin ja edullisin tapa juhlia pikkujouluja, isolla tai pienellä porukalla! Paketti sisältää kaikki hyvän illan ainekset: kokoillan show'n, tasokkaan kolmen ruokalajin illallisen, VIP-naulakkopalvelun, VIP-passin, sekä VIP-henkilöstön palvelut paikan päällä. Vain yhdellä puhelinsoitolla Lippupisteelle (0600 900 900) olet hoitanut kaikki pikkujoulujärjestelyt.

  Liput alkaen 48 euroa
  Osta liput: Lippupiste

  Tänä vuonna Helsingissä tarjoamme aiempien Show & Dinner ja VIP -pakettien ohella kaksi uutta VIP-vaihtoehtoa: edullinen Joulupukin buffet -jouluruokakattaus, sekä tähtikokki Harri Syrjäsen Platinum VIP joka ei jätä vaativintakaan asiakasta kylmäksi.


 • Carola - Min bästa jul

  26.11.2015 klo 20:00
 • Ruotsin musiikkitaivaan kirkkaimpiin nimiin lukeutuva Carola Häqqkvist saapuu jälleen ilahduttamaan suomalaisia. Finlandia-talolla on tiedossa lämminhenkinen ja intiimi Min bästa jul -esitys, jossa kuullaan perinteisiä joululauluja naapurimaamme kauneimpiin kuuluvan äänen tulkitsemina.

  Jouluiset esitykset viimeistelevät Carolan upean konserttivuoden; Det bästa av mig -kiertueen konsertit myytiin loppuun ennätysajassa ruotsalaisen median hehkuttaessa Carolan paluuta estradeille mm. sanoin "hysteerisen hieno comeback" (Expressen). Viiden vuoden tauon jälkeen Carola otettiin vastaan raikuvin aplodein kaikkialla missä hän esiintyi; suureen suosion myötä Carola nähtiin naapurimaassamme myös Det bästa av mig del 2 - kesäkiertueella.

  Yli 30 vuotta kestäneen uransa aikana Carola Häggkvist on vakiinnuttanut nimensä Ruotsin kaikkien aikojen menestyksekkäimpien artistien joukkoon. Carolan suurimmat hitit, kuten Främling, Mickey sekä Euroviisuvoiton tuonut Fångad av en stormvind ovat kaikki osa naapurimaamme musiikkihistoriaa, ja harva on saanut osakseen yhtä paljon kulta- ja platinalevyjä kuin Carola Häggkvist. 

  Liput toimituskuluineen alk. 64,50 € / 69,50 € / 74,50 €

  Osta liput:
  Menolippu -verkkokauppa ja Lippupalvelun palvelupisteet, verkkokauppa ja
  puhelinmyynti numerossa 0600 10 800 (1,98€/min + pvm)

  VIP-pakettien myynti ja tiedustelut:
  Menolippu Oy
  puh. 010 841 4185
  vip@menolippu.fi

  Konsertin järjestäjä: Eastway Live


 • SUOMI NAURAA

  27.11.2015 klo 20:00
 • SUOMI NAURAA-VALTAKUNNAN HAUSKIMMAT PIKKUJOULUT
  Suomi Nauraa!® on viihteen moottoritien laajakaista! Kuusi maamme eturivin stand up -koomikkoa takaavat, että jotakin on jokaiseen makuun – huikeissa konserttisaliolosuhteissa. Vuonna 2015 naurattamaan saapuvat mm. Krisse Salminen, Jaakko Saariluoma, Niko Kivelä, Heli Sutela, Mika Eirtovaara, Jacke Björklund, sekä Jussi Simola.

  Suomi Nauraa!® VIP-paketti on helpoin ja edullisin tapa juhlia pikkujouluja, isolla tai pienellä porukalla! Paketti sisältää kaikki hyvän illan ainekset: kokoillan show'n, tasokkaan kolmen ruokalajin illallisen, VIP-naulakkopalvelun, VIP-passin, sekä VIP-henkilöstön palvelut paikan päällä. Vain yhdellä puhelinsoitolla Lippupisteelle (0600 900 900) olet hoitanut kaikki pikkujoulujärjestelyt.

  Tänä vuonna Helsingissä tarjoamme aiempien Show & Dinner ja VIP -pakettien ohella kaksi uutta VIP-vaihtoehtoa: edullinen Joulupukin buffet -jouluruokakattaus, sekä tähtikokki Harri Syrjäsen Platinum VIP joka ei jätä vaativintakaan asiakasta kylmäksi.
  Liput alkaen 48 euroa
  Osta liput: Lippupiste


 • Konsertissa esiintyvät:
  Mieskuoro Könsikkäät, johtajana Petri Laaksonen Sopraano Anu Hälvä säestäjänä pianotaiteilija Jouni Somero Hietasen perhe; Heini, Roosa, Iina ja Pentti

  Konsertin juontaa Anna-Liisa Tilus
  Rouva Tellervo Koivisto on konsertin suojelija.
  Konsertin järjestäjä Helsingin Lastenklinikan osasto 10 lapsipotilaiden tuki ry

  Liput: 48,50€ /68,50€ +palvelumaksut
  Osta liput:
  Lippupiste


 • "Sataa, sataa ihanaa" lauleskelee Ti-Ti Nalle hyppiessään kuralätäkössä! Sateenkaaren värinen kala hyppii myös innoissaan isommassa lätäkössä; mitä ihmettä? Ti-Ti Nalle polvistuu lätäkön reunalle laittaen kuononsa ihan kiinni kuraveden pintaa. Pikkunalle tuijottaa lätäkön pohjalle! Siellä aukeaa huiman hieno merenalainen maailma!

  Sukella Riitan ja nalleperheen kanssa korallin väriseen, merenalaiseen musiikkimaailmaan!

  Liput: 21,50€-23,50€ (sis. toimituskulut)
  alle 1v. sylilapsi ilmaiseksi
  pyörätuolisaattaja ilmaiseksi

  Osta liput: Lippupalvelu

  Tuotanto: Ti-Ti Tuotanto Oy


 • Suomalaisen musiikkimaailman eturivin vaikuttajiin ja keulahahmoihin lukeutuva Pave Maijanen (s. 1950) lähtee kattavalle Suomen kiertueelle marraskuussa. Tiedossa on ainutlaatuinen ilta Pave Maijasen sekä Polaris Jousikvartetin seurassa.

  Tulevissa esityksissä Pave Maijanen nähdään akustisen kitaran varressa ja kaikki sovitukset ovat hänen käsialaansa. Pave ja Polaris Jousikvartetti ovat esiintyneet yhdessä jo yli 20 vuoden ajan, joskin harvakseltaan, joten tiedossa on harvinaista herkkua Paven musiikin ystäville. Yhteistuotannon ideana on esittää tunnettuja kappaleita kamarimusiikkiotteella - tarjota klassikkoja hieman erilaisesta kulmasta esitettynä.

  - Klassikot viittaa toki tunnettuihin ralleihini, mutta matalan profiilin kaverina haluan sen myös viittaavan Polaris Jousikvartetin lahjakkaisiin muusikoihin, jotka tulevat Helsingin kaupunginorkesterista ja Kansallisoopperan Orkesterista. Omien klassikkojen ohella esitämme mm. säveltämiäni Unto Kupiaisen runoja, rokkia ja bluesia, joskin esityksen runko on omissa kappaleissani, Pave Maijanen valottaa esityksen sisältöä.

  Polaris Jousikvartetin muodostavat Juha-Pekka Koivisto (1. viulu), Petri Päivärinne (2. viulu), Markku Lintunen (alttoviulu) ja Jussi Vähälä (sello).

  Pave Maijanen on pitkän uransa aikana toiminut laulajana, lauluntekijänä, basistina, kosketinsoittajana, rumpalina, kitaristina ja tuottajana. Pitkänlinjan artisti palkittiin pitkästä ja kunnioitettavasta urastaan Iskelmä Finlandia -palkinnolla kesällä 2012. Vuonna 2014 Maijaselle myönnettiin taitelijaeläke, joka on samalla tunnustus ansiokkaasta toiminnasta esittävänä ja luovana taiteilijana.

  Pave Maijanen on mukana huippusuositun Vain elämää -tv-ohjelman neljännellä kaudella, joka nähdään tv-ruuduissa syksyllä 2015.

  Liput: 38,50€ (sis. toimituskulut)

  Osta liput: Menolippu ja Lippupalvelu

  Tuotanto: Eastway Live


 • SUOMI NAURAA

  11.12.2015 klo 20:00
 • Suomi Nauraa!® on viihteen moottoritien laajakaista! Kuusi maamme eturivin stand up -koomikkoa takaavat, että jotakin on jokaiseen makuun – huikeissa konserttisaliolosuhteissa. Vuonna 2015 naurattamaan saapuvat mm. Krisse Salminen, Jaakko Saariluoma, Niko Kivelä, Heli Sutela, Mika Eirtovaara, Jacke Björklund, sekä Jussi Simola.

  Suomi Nauraa!® VIP-paketti on helpoin ja edullisin tapa juhlia pikkujouluja, isolla tai pienellä porukalla! Paketti sisältää kaikki hyvän illan ainekset: kokoillan show'n, tasokkaan kolmen ruokalajin illallisen, VIP-naulakkopalvelun, VIP-passin, sekä VIP-henkilöstön palvelut paikan päällä. Vain yhdellä puhelinsoitolla Lippupisteelle (0600 900 900) olet hoitanut kaikki pikkujoulujärjestelyt.

  Tänä vuonna Helsingissä tarjoamme aiempien Show & Dinner ja VIP -pakettien ohella kaksi uutta VIP-vaihtoehtoa: edullinen Joulupukin buffet -jouluruokakattaus, sekä tähtikokki Harri Syrjäsen Platinum VIP joka ei jätä vaativintakaan asiakasta kylmäksi.
  Liput alkaen 48 euroa
  Osta liput: Lippupiste


 • CLUB FOR FIVE - Jouluna 2015

  13.12.2015 klo 15:00
 • Ilmiömäisen Club For Fiven joulukiertue on taas täällä!

  Kultaa myyneen Jouluna-albumin laulujen lisäksi konsertissa kuullaan maistiaisia syksyllä 2015 ilmestyvältä yhtyeen uudelta albumilta. Lauluyhtyeen omaa luokkaansa oleva vauhdikas ääni-iloittelu kohtaa perinteisen rauhallisen suomalaisen joulun.

  Club For Five on ainutlaatuinen ilmiö musiikkimaailmassa rikkoessaan mielikuvia siitä, mitä kaikkea ihmisäänellä voikaan tehdä. Monipuolinen a cappella lauluyhtye on valloittanut yleisönsä suvereenilla osaamisellaan niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Yhtyeen musiikkia ei voi rajata yksittäiseen tyylilajiin, sillä viisikko yhdistelee sovituksissaan ennakkoluulottomasti jazz-, pop-, rock- ja klassista musiikkia tyylikkääksi ja omaperäiseksi kokonaisuudeksi. Voisi jopa sanoa, että Club For Five'n tyylilaji on Club For Five!

  Vaikka lavalla ei näy soittimia, voi Club For Five'n konsertissa kuulla kaikkea sähkökitaroista rumpusooloihin. Yhtye ei kuitenkaan tyydy pelkkään soittimien imitointiin, vaan kaikki yhdistyy saumattomasti taitavaan yhtyelauluun ja musiikilla leikittelyyn. Viiden laulajan lavashow on täynnä vastustamatonta iloa, energiaa ja virtuositeettia.
  Konsertissa on väliaika.
  Liput 39,50 euroa (sis. palvelumaksu 2,5euroa)
  Osta liput: Lippupalvelu


 • MELODY GARDOT

  14.12.2015 klo 18:00
 • OVET klo 18.00
  Konsertin alkamisaika ilmoitetaan myöhemmin.
  Sielukkaan jazzahtavan äänen omaava laulaja-lauluntekijä Melody Gardot palaa loppuvuodesta konsertoimaan Suomeen. Viikko sitten neljännen albuminsa ”Currency Of Man” julkaissut Gardot esiintyy Helsingissä Finlandia-talossa maanantaina 14. joulukuuta. Lipunmyynti konserttiin käynnistyy maanantaina 15. kesäkuuta Lippupalvelussa.

  Philadelphiassa tukikohtaansa pitävän Melody Gardotin uusi levy ”Currency Of Man” yhdistelee jazzia, bluesia ja R&B:tä melodisen tyylikkäästi. Gardot on yhdistänyt jälleen voimansa Grammy-palkitun tuottajan Larry Kleinin kanssa. Edellinen kaksikon yhteistyö, vuoden 2009 ”My One And Only Thrill” -albumi myi yli 1,5 miljoonaa kappaletta tehden useista levyn kappaleista moderneja klassikoita.

  Melody Gardotia on ehditty verrata uransa aikana milloin Nina Simoneen, milloin Janis Jopliniin. Hänen levynsä ovat myyneet miljoonia ja konserttisalikiertueet ovat myyneet loppuun ympäri maailmaa. Gardot soitti jo 16-vuotiaana työkseen pianoa baareissa, mutta kaikki muuttui kun hän joutui vakavaan liikenneonnettomuuteen vuona 2003. Onnettomuuden jälkeen Gardot joutui opettelemaan mm. kävelemään uudestaan ja kärsii edelleen valo- ja ääniyliherkkyydestä. Toipumista vauhditti kuitenkin musiikkiterapia ja sitä myötä Gardot myös päätyi ammattimuusikon uralle. Konserteissaan Gardot ottaa yleisön hyppysiinsä tummien lasiensa takaa ainutlaatuisella karismallaan ja musikaalisuudellaan. Suomessa Gardot on esiintynyt viimeksi muutama vuosi sitten Finlandia-talossa ja sitä ennen Pori Jazzissa vuonna 2010.

  Melody Gardotin Best Of -soittolista Spotifyssa:
  http://bit.ly/best-of-melody-gardot

  Liput 72 €/ 67 € /62 € + palvelumaksu 3,50 €
  Lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa 15.6. klo 9.00


 • MAGICAL CHRISTMAS

  17.12.2015 klo 19:00
 • Saara Aalto ja Teemu Roivainen
  Vantaan Viihdeorkesteri ja Nick Davies

  Liput toimituskuluineen 38,50€

  Osta liput:
  Lippupalvelu


 • RAJATON JOULU

  19.12.2015 klo 15:00
 • Perinteeksi muodustuneissa joulukonserteissa lauluyhtye hellii yleisöään rakastetuilla joululauluillaan

  Liput:41,50€ (sis. palvelumaksu 2,50€)

  Osta liput: Lippupalvelu


 • RAJATON JOULU

  19.12.2015 klo 19:00
 • Perinteeksi muodustuneissa joulukonserteissa lauluyhtye hellii yleisöään rakastetuilla joululauluillaan

  Liput:41,50€ (sis. palvelumaksu 2,50€)

  Osta liput: Lippupalvelu


 • RAJATON JOULU

  20.12.2015 klo 15:00
 • Perinteeksi muodustuneissa joulukonserteissa lauluyhtye hellii yleisöään rakastetuilla joululauluillaan

  Liput:41,50€ (sis. palvelumaksu 2,50€)

  Osta liput: Lippupalvelu


 • RAJATON JOULU

  20.12.2015 klo 19:00
 • Perinteeksi muodustuneissa joulukonserteissa lauluyhtye hellii yleisöään rakastetuilla joululauluillaan

  Liput:41,50€ (sis. palvelumaksu 2,50€)

  Osta liput: Lippupalvelu


 • All Japan High School Wind Orchestra

  Liput 16€ (sisältää palvelumaksun 2,50€)
  Osta liput: Lippupalvelu


PALVELUPISTE

Puhelin (09) 40241
servicepoint@finlandiatalo.fi

Aukioloajat
ma - pe 9.00 - 19.00