Tulevia tapahtumia

 • Vantaan viihdeorkesteri: Big Bang Siegfried

  25.03.2017 klo 19:00
 • Loppuunmyytyjä esityksiä, yleisön ja kriitikkojen ylistystä kerännyt The Fabulous Bäckström Brothers Show -musiikkikomedia laajentuu klubiversiosta sinfoniaorkesterisovitukseksi otsikolla Big Bang Siegfried.

  Fabulous Bäckström Brothers – tenori Petri Bäckström, baritoni Jouni Bäckström ja pianisti Jukka Nykänen – tekee komediassa eeppisen Route 66 -automatkan halki Yhdysvaltojen. Pikkuveli Jouni haluaa kymmenvuotisten opintojensa päätyttyä tutustua kunnolla isoveljeensä yhdessä vietettävän laatuajan merkeissä. Isoveli Petrillä on päänvaivana suuri rooli Richard Wagnerin Siegfriedinä, niinpä hän päättää ottaa mukaan auton takapenkille säestäjänsä Jukka Nykäsen, joka puolestaan elää keskellä kiihkeintä luomisvaihetta oman oopperansa Jumalhiukkanen kanssa.

  Marxin veljesten ja Monty Pythonin hengessä tehty komedia koukkaa reissullaan vaivattomasti oopperan, komedian, konsertin ja vaudevillen maailmoissa, joissa vastaan tulee musiikkia Abbasta Wagneriin. Cup Song -viritys Stravinskyn Kevätuhrista on yksi matkan helmistä.

  Orkesterisovituksista vastaa maailmalla mainetta niittänyt säveltäjä Jonne Valtonen ja esityksen valovisualisoinnista Ville Virtanen. Musiikista huolehtii Vantaan Viihdeorkesteri, jonka muuntautumiskyky ja komea soundi pääsevät toden teolla oikeuksiinsa tässä hulvattomassa iloittelussa. Orkesteria johtaa Nick Davies.

  Virittäydy konsertin tunnelmaan etkoilla Cafe Verandassa kaksi tuntia ennen konserttia.

  Konsertissa on väliaika. Vältä jonotus väliajalla ja tilaa virkistävät tarjoilut ennakkoon alla olevasta lasi-ikonista.

  LIPUT: 
  Ticketmaster

  Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

  LISÄTIETOA:
  Vantaan Viihdeorkesteri


 • KONGRESSI 2017

  29.03.2017 - 30.03.2017
 • Kongressimessut kokoavat yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. 
  Tule mukaan verkostoitumaan ja kartoittamaan tapahtuma-alan uutuudet.

  Messut avoinna  

  29.3. klo 9.30-16.30
  30.3. klo 9.30-16.00
   
  Ilmoittaudu ja lataa ohjelma:
   
  Voit tilata lounaslipukkeet edullisemmalla ennakkoon 25.3. mennessä tästä linkistä: https://www.lyyti.in/Kongressi_2017_lounas_5947

  Järjestäjä: Management Events International


 • Liedkonsertti: Johanna Lehesvuori

  31.03.2017 klo 15:00
 • Johanna Lehesvuori (sopraano) ja Jenna Ristilä (piano). Konsertin teemamaa on Amerikka ja konsertissa kuullaan musiikkia mm. Frank Bridgeltä, Dominick Argentolta ja Samuel Barberilta.

  Koloratuurisopraano Johanna Lehesvuori valmistui musiikin maisteriksi Tukholman Kuninkaallisesta Musiikkikorkeakoulusta keväällä 2015 ja hän on esiintynyt ahkeraan sekä kotimaassa että ulkomailla. Lehesvuori aloitti yhteistyön pianisti Jenna Ristilän kanssa kesällä 2014 joululevyn äänityksen merkeissä ja yhteistyö jatkuu menestyksekkäästi edelleen.

  Koomisen Oopperan liedsarjassa kuullaan nuoria suomalaisia oopperataiteilijoita Finlandia-talon Helsinki-salissa. Jokainen konsertti on teemoitettu, ja perjantai-iltapäivät täyttyvät eri maiden musiikista. Esityksen jälkeen alakerran Café Verandassa samppanjatarjous konserttivieraille. Myynnissä myös sarjalippu kaikkiin neljään konserttiin!

  Liput 12 / 22 / 27 € Lippupisteestä
  Liedkonserttisarja: 4 konserttia 79€
  Tuotanto: Helsingin Koominen Ooppera

  Lipun hinta sisältää naulakkopalvelumaksun (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.


 • Töölönlahden palokunnantalon suurkonsertti

  31.03.2017 klo 19:30
 • Retuperän WBK Finlandia-talossa!

  Töölönlahden palokunnantalon suurkonsertti

  31.3.2017 klo 19:33

  Johtaa: Torturo Canini
  Solistaa: Matts Remell, matkaklosetti
  Solistaa: Emil Holmström, flyygeli
  Woimailee: Koejäsenet

  Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri nähdään Töölönlahden palokunnantalon nokisten kurkihirsien alla suurkonsertissa maaliskuun 31. päivänä. Konsertissa Retuperän WBK:ta johtaa Torturo Canini tahtipuikkoineen. Solisteina toimivat häikäisevät tähdenlennot: baritonitorvisti Matts Remell ja flyygelitaiteilija Emil Holmström. Illan aikana kuullaan valtakunnansovittaja Simeon Suihkutsalon retusoimia klassisen musiikin lasihelmiä sekä nähdään Retuperän WBK:n koejäsenten esittämä woimailu.

  Virittäydy konsertin hulvattomaan tunnelmaan etkoilla Cafe Verandassa kaksi tuntia ennen konserttia.

  Konsertissa on väliaika. Vältä jonotus väliajalla ja tilaa virkistävät tarjoilut ennakkoon väliajalle alla olevasta lasi-ikonista.

  Liput 13.2. klo 01:32 alkaen osoitteessa liput.rwbk.fi 
  Lippujen hinnat:

  Deluxe - 60e

  I-luokka - 40e

  II-luokka - 30e

  Opiskelija - 15e

   


 • Paul Young

  01.04.2017 klo 20:00
 • Jo yli 30 vuotta maailman musiikkitaivaan huipulla kulkenut laulaja-lauluntekijä Paul Young saapuu konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa. Tämä monista listahiteistään tunnettu maailmantähti nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä lauantaina 1. huhtikuuta.

  Vuonna 1956 syntynyt Paul Young oppi jo lapsena soittamaan kitaraa ja pianoa. Erinäisten yhtyekokeilujen ja kiertueiden jälkeen hän aloitti soolouransa tehden levytyssopimuksen CBS/SONY-yhtiön kanssa 1982. Debyyttialbumi No Parlez, joka julkaistiin vuotta myöhemmin, nosti hänet koko maailman tietouteen mm. kappaleilla Wherever I Lay My Hat ja Come Back And Stay. Suosio kasvoi kasvamistaan kakkosalbumin The Secret Of Association, Every Time You Go Away -kappaleilla.

  Sittemmin Young on tehnyt useita levytyksiä ja lukuisia maailmankiertueita. Hän on yhä ahkera laulujen kirjoittaja ja esiintyjä ja konsertoi jatkuvasti eri puolilla maailmaa.

  Musiikin lisäksi Young on luonut uran hyvän ruoan parissa. Hän on esiintynyt monissa kokkiohjelmissa ja vuonna 2012 hän julkaisi oman keittokirjansa suosikkiresepteistään.

  Paul Youngin tuorein albumi, Good Thing, on tältä keväältä. Kyseessä on samalla Youngin ensimmäinen soololevy kahteenkymmeneen vuoteen. Lisäksi Young levytti hiljattain People Like Us -kappaleen Eddie The Eagle -elokuvan soundtrackille.

  Virittäydy konsertin tunnelmaan etkoilla Cafe Verandassa kaksi tuntia ennen konserttia.

  Konsertissa ei ole väliaikaa.

  Liput toimituskuluineen alk. 69,50 €
  Osta liput: Menolippu ja Ticketmaster
  Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

  Tuottaja: Eastway Live


 • TELESTE Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2017

  06.04.2017
 • Teleste Oyj:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina huhtikuun 6. päivänä 2017 kello 15.00 Finlandia-talon Helsinki-salissa, Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki. Ilmoittautuneiden vastaanotto alkaa kello 14.00.

   

   


 • Affecto Oyj:n varsinainen yhtiökokous

  07.04.2017
 • Affecto Oyj:n varsinainen yhtiökokous


 • 200 VUOTTA PARKINSONIN TAUTIA

  11.04.2017
 • Maailman Parkinson-päivä 11.4.2017

  Tule mukaan viettämään maailman Parkinson-päivää merkkivuoden tunnelmissa! Yhdessä olemme enemmän.

  Tänä vuonna tulee kuluneeksi 200 vuotta siitä, kun James Parkinson kuvasi ensimmäisen kerran tärinähalvaukseksi kutsumansa Parkinsonin taudin. Siitä, mitä hoidon historiassa on tapahtunut tämän jälkeen ja millaista hoito tulee olemaan tulevaisuudessa puhutaan Maailman Parkinson-päivänä 11.4.  Parkinson-viikon päätapahtumassa. Tapahtuma lupaa hyödyllisen tiedon lisäksi myös runsain mitoin viihdyttävää yhdessäoloa. 

   

   


 • APOCALYPTICA

  19.04.2017
  klo 19:00 - klo 22:30
 • Vuonna 2016 tulee kuluneeksi 20 vuotta siitä, kun maamme kansainvälisesti tunnetuimpiin yhtyeisiin lukeutuva Apocalyptica julkaisi eeppisen debyyttialbuminsa ”Plays Metallica By Four Cellos”. Tämä instrumentaalinen, selloilla soitettu teos, muutti käsityksen metallimusiikin ulottuvuuksista pysyvästi. Samalla Apocalyptica loi aivan uuden musiikkigenren yhdistäen klassiselle musiikille ominaisen intrumentin, sellon, metalli- ja rockmusiikkiin. Tämä uniikki yhdistelmä on kantanut yhtyettä menestyksekkäät 20 vuotta. 20-vuotisjuhlan kunniaksi yhtye julkaisee albumista parannellun uuden version, jolla kuullaan myös kolme uutta Metallica-coveria, “Battery,” “Nothing Else Matters” ja “Seek & Destroy.”

  Vuonna 2017 yhtye tekee albumin kunniaksi spesiaalin juhlakiertueen, joka tullaan näkemään myös Suomessa. ”Apocalyptica Plays Metallica By Four Cellos”-kiertue juhlistaa Apocalyptican yli kaksikymmenvuotista menestyksekästä uraa palaamalla yhtyeen syntyhetkille kyseisen albumin pariin. Apocalyptica soittaa tällä konseptikiertueella kokonaisuudessaan todelliseksi klassikoksi muodostuneen debyyttialbuminsa neljällä sellolla, sekä muita Metallica-versioita, joita yhtye on levyttänyt vuosien varrella.

  Virittäydy konsertin tunnelmaan etkoilla Cafe Verandassa kaksi tuntia ennen konserttia.

  Konsertissa on väliaika. Vältä jonotus väliajalla ja tilaa virkistävät tarjoilut ennakkoon väliajalle alla olevasta lasi-ikonista.

  Liput. alkaen 39 euro
  Osta liput: Lippupiste
  Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

  www.apocalyptica.com
  www.facebook.com/apocalyptica
  twitter.com/apocalypticafi
  instagram.com/apocalypticaofficial
  www.youtube.com/user/ApocalypticaVEVO
  open.spotify.com/artist/Apocalyptica


 • Kaartin soittokunta: Kevätkonsertti

  21.04.2017 klo 19:00
 • Toinen Kaartin soittokunnan kevätkonserteista kuullaan Finlandia-talolla 21. huhtikuuta klo 19 alkaen.
  Luvassa musikaalimusiikin helmiä sekä musiikin monitaituri Jussi Lampelan uusia ikivihreitä Maria Ylipään tähdittämänä!
  Orkesteria johtaa kapellimestari Pasi-Heikki Mikkola.

  Virittäydy konsertin keväiseen tunnelmaan Cafe Verandan etkoilla kaksi tuntia ennen konserttia.

  Konsertissa on väliaika. Vältä jonotus ja tilaa tarjoilut ennakkoon allaolevasta lasi-ikonista.

  Liput alkaen 15/30 € 

  Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

  Lämpimästi tervetuloa!


PALVELUPISTE

Puhelin (09) 40241
servicepoint@finlandiatalo.fi

Aukioloajat
ma - pe 9.00 - 19.00