Tulevia tapahtumia

 • SUURI VEROPÄIVÄ 2017

  27.09.2017
 • Suuri Veropäivä kerää tänä vuonna jo 30. kerran yhteen keskeiset vero-oikeuden toimijat ja vaikuttajat. Suuressa Veropäivässä saat kokonaiskuvan kotimaisen verolainsäädäännön ja kansainvälisen verotuksen viimeisimmistä muutoksista huippuluennoitsijoiden johdolla. Useista aiheista kuulet myös kommenttipuheenvuoron, joka tarjoaa aiheeseen toisen näkökulman.

   

  Lisätietoa tapahtumasta:

  www.suuriveropaiva.fi

  OHJELMA

  ILMOITTAUDU

  OSALLISTUMISMAKSU

  KAUPPAKAMARIN JÄSEN 790 € + alv 24 %

  NORMAALIHINTA 950 € + alv 24 %

   


 • Procol Harum - A Whiter Shade of Pale - 50v. juhlakonsertti

  01.10.2017
  klo 20:00 - klo 23:00
 • Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 50 vuotta Procol Harumin legendaarisen A Whiter Shade of Pale -albumin julkaisusta. Juhlavuoden kunniaksi yhtye lähtee laajalle kiertueelle ja saapuu sen myötä myös Suomeen. Marraskuussa 2016 Finlandia-talossa loppuunmyydylle katsomolle esiintynyt Procol Harumin nähdään Finlandia-talossa jälleen 1. lokakuuta.

  Procol Harum perustettiin vuonna 1967, mutta se on yhä vahvasti voimissaan. Yhtye kiertää yhä jatkuvasti konserteissa ja festivaaleilla ympäri maailman. Laulaja, pianisti ja säveltäjä Gary Brooker on yksi Procol Harumin perustajajäsenistä ja kuuluu yhä sen vakiokokoonpanoon. Brooker on lisäksi tehnyt vuosien aikana yhteistyötä lukuisten legendaaristen artistien, kuten George Harrisonin, Ringo Starrin, Eric Claptonin, Bill Wymanin, ja Kate Bushin kanssa.

  Procol Harum on valloittanut yleisönsä sydämet jo kuudella vuosikymmenellä ainutkertaisen sielukkaan musiikkiinsa ansiosta. – Emme tee pelkästään popmusiikkia, vaan Procol Harum on kaikkinensa soul- ja bluesyhtye. A Whiter Shade of Pale tai A Salty Dog ja monet muut laulumme eivät olisi nousseet niin suureen suosioon, jos emme olisi antaneet niihin koko sydäntämme, Gary Brooker toteaa.

  Virittäydy tunnelmaan etkoilla Cafe Verandassa kaksi tuntia ennen konserttia.

  Vältä jonotus ja tilaa tarjoilut ennakkon lasi-ikonista.

  Liput toimituskuluineen alk. 67,50 €
  Osta liput: Menolippu ja Ticketmaster
  Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

  Lisäksi on myynnissä pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja hintaan alk. 149 € + alv (184,76€). Lisätietoa VIP-paketeista.

  Vip-illallispakettien myynti & tiedustelut:
  vip@menolippu.fi
  puh. 010 841 41 85.

  Konsertin tuottaa: Live Entertainment Finland


 • Lean Management 2017 –seminaari

  05.10.2017
 • Suomen Lean-yhdistyksen vuosittaisessa Lean Management -seminaarissa on tänä vuonna ainutlaatuinen tilaisuus päästä kuulemaan lean-asiantuntijoiden ehdottomaan kärkeen kuuluvia kansainvälisiä luennoitsijavieraita.

  Professori Daniel T. Jonesin (Lean Enterprise Academy, UK) luento ”The Lean Strategy” esitys ravistelee käsityksiä siitä, kuinka organisaatioiden tulisi ymmärtää, soveltaa ja käyttää lean-ajattelua strategian toteutuksessa.

  Dr. John Toussaint (ThedaCare and ThedaCare Center for Healthcare, CEO, USA) luento ”Management on the Mend”  kertoo terveydenhuollon toimijoiden kartasta tulevaisuuteen sekä jatkuvasta parantamisesta, jota menestys vaatii.

  Mr. Tatsuya Senga (Toyota Industrial Corporation, Japan) käsittelee Toyotan johtamisfilosofian ydinasioita 25 vuoden kokemuksella. Senga-san on vastannut mm. Toyota RAV4-mallista pääinsinöörin roolissa. 

  Seminaarissa palkitaan myös Lean-teko 2016 -kilpailun kolme parasta ehdokasta.

   

  Katso lisätietoja ja ilmoittaudu 27.9.2017 mennessä: https://www.lyyti.fi/p/LeanManagement2017/fi/tervetuloa_lean_management_2017_-seminaariin

   


 • XLV Lakimiespäivä

  06.10.2017
 • XLV Lakimiespäivä 6.10.2017 Finlandia-talo, Helsinki 

  Suomen Lakimiesliiton valtakunnallinen Lakimiespäivä järjestetään 45. kerran 6.10.2017. Mukana ovat perinteiset elementit, kuten K. J. Ståhlberg -mitalin luovuttaminen ja yrittäjyyspalkinnon sekä parhaan oikeustieteen opiskelijatyönantajan palkinnon jakaminen. Ohjelman teemat sen sijaan ovat jälleen erittäin ajankohtaisia.

  Kiinteän osan Lakimiespäivää muodostavat perinteiset Lakimiesmessut, jotka täydentävät alan ammattilaisille suunnattuja luentoja. Tarjolla on alan koulutus- ja kustannustoimintaa, pankki-, vakuutus- ja sijoitustoimintaa, alan järjestöjä ja julkaisuja sekä monia muita tuotteita ja palveluja.

  Myös opiskelijoiden rekrytointimessut järjestetään osana Lakimiespäivää. Messuilla opiskelijat voivat tutustua työnantajiin, luoda kontakteja ja työllistyä.

  Vuosien saatossa päivien kesto, järjestämistiheys sekä teemat ja sisältö ovat vaihdelleet eri aikoina. Lakimiespäivästä on kehittynyt vuosikymmenten aikana verkostoitumisen, virkistäytymisen ja mukavan yhdessäolon päivä. Ohjelma on tasokas ja sillä on edelleen myös tärkeä täydennyskoulutustehtävä.

  Keskustelu lakimiesidentiteetistä ja sen vahvistamisesta jatkuu Lakimiesliitossa voimakkaana. Lakimiehiä yhdistää vahva identiteetti ja kiinnostus oikeudellisiin kysymyksiin. Lakimiespäivässä yhteenkuuluvuudentunne voimistuu entisestään.

  Valtioneuvoston kanslia on liittänyt XLV Lakimiespäivän 6.10.2017 Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden 2017 ohjelmaan.

  www.lakimiespaiva.fi


 • YSTÄVÄN LAULU, ARJA SAIJONMAA

  13.10.2017 klo 19:30
 • Liput alkaen 28,50 EUR
  Osta liput: Lippupiste
  Järjestäjä: Martins Resor Ab
   


 • OPETH

  16.10.2017 klo 19:00
 • Death-metallia ja progressiivista rockia musiikissaan orgaanisesti yhdistävä ruotsalainen raskaan musiikin yhtye Opeth on löytänyt oman musiikillisen linjansa kumartaen 70-luvun proge-suuruuksille kuulostaen ainutlaatuisesti omalta itseltään. Tukholmassa vuonna 1990 perustettu Opeth aloitti uransa death-metallin parissa ja julkaisi debyyttilevynsä "Orchid" vuonna 1995. Yhtyeen kitaristi-laulajan Mikael Åkerfeldin laajan musiikillisen tutkimusmatkailun myötä kokoonpano on löytänyt musiikkiinsa sävyjä varsinkin progressiivisesta rockista pelkäämättä rikkoa metalliin perinteisesti liitettyjä normeja. Muutos alkoi konkreettisesti vuoden 2011 "Heritage"-levyllä ja jatkui vuonna 2014 ilmestyneellä albumilla "Pale Communion". Opeth on julkaissut yhteensä kaksitoista studioalbumia, joista viimeisin on elokuussa julkaistu ”Sorceress".  Uransa aikana lukuisia kertoja Suomessa vieraillut Opeth nähtiin edellisen kerran Helsingissä vuonna 2015, jolloin yhtye soitti loppuunmyydyn yleisön edessä Kulttuuritalolla. Viime kesän Qstock-festivaalikeikan jälkeen Opeth on valloittanut kansainvälisiä lavoja yhdessä mm. Gojiran ja Devin Townsend Projectin kanssa.

  Virittäydy konsertin tunnelmaan Cafe Verandan etkoilla kaksi tuntia ennen konserttia.

  Konsertissa ei ole väliaikaa.

  Liput alk. 59,50 EUR 

  Osta liput:

  Tiketti ja Lippupiste

  Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

  JÄRJESTÄJÄ: www.fullsteam.fi

  www.opeth.com


 • Terveydenhuollon valtakunnallinen hankintaseminaari

  18.10.2017
 • Terveydenhuollon valtakunnallinen hankintaseminaari 

  keskiviikkona 18.10.2017 kello 8.30-16.15 

   

  Päivän aikana käsitellään hankintoja terveyshyödyn tuottamisen strategisena välineenä sekä mietitään mitä terveysteknologian kehittyminen ja soteuudistus tuovat tullessaan.

  Seminaari on tarkoitettu terveydenhuollon hankinta- ja logistiikka-alan toimijoille, muulle terveydenhuollon henkilöstölle sekä palveluntuottajille, yrityksille ja muutoin asiasta kiinnostuneille. 

   

  Ilmoittautuminen ja ohjelman https://my.surveypal.com/Terveydenhuollon-valtakunnallinen-hankintaseminaari

   

  Tapahtuman järjestää Sailab –MedTech Finland ry yhteistyössä Hoiva & Terveys kanssa. Sailab –MedTech Finland ry on terveysteknologiayritysten vaikuttamis- ja edunvalvontajärjestö.

   


 • Lasten Kirjamessut

  27.10.2017 - 29.10.2017
 • Lasten Kirjamessut nostavat esille tuoretta kotimaista lastenkirjallisuutta ja sen tekijöitä. Esillä on monipuolinen valikoima eri kustantajien lastenkirjoja sekä upeasta kuvitustaiteesta koostuva kuvitusnäyttely. Lisäksi tapahtuma sisältää erilaista lastenkirjallisuuteen liittyvää oheisohjelmaa lastenteatterista paneelikeskusteluihin ja tekijävierailuihin. Lapsille löytyy myös erilaista osallistavaa ohjelmaa sekä työpajatyyppistä puuhaa.

  PE 27.10.2017 klo 10.00-17.00

  LA 28.10.2017 klo 10.00-16.00

  SU 29.10.2017 klo 10.00-14.00 

   

  Tervetuloa!

  Vapaa pääsy

  Maksuton vaatesäilytys ja lastenvaunuparkki


 • Valokeilassa - Jari Sillanpää

  29.10.2017 klo 18:00
 • Virittäydy keikan hulvattomaan tunnelmaan Cafe Verandaan etkoilla kaksi tuntia ennen konserttia.

  Konsertissa ei ole väliaikaa.

  Liput: 42,50 € (sis. käsittelykulun) 
  puh. 0600 10 800 (1,98 €/min + pvm)
  Ticketmaster

   Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä

   


 • RAJATON 20-vuotisjuhlakonsertti

  04.11.2017 klo 19:00
 • Urallaan jo yli 400 000 levyä myynyt Rajaton-lauluyhtye täyttää tänä vuonna 20 vuotta, ja erikoiskeikkojen värittämä vuosi kulminoituu 4.11. kuultavaan suureen juhlakonserttiin. Suomen menestyneimmän a cappella -lauluyhtyeen upeassa illassa ovat mukana myös Rajattoman tähtivieraat vuosien varrelta.

  Finlandia-talossa kuultava konsertti juhlistaa samalla Rajattoman ja Radio Suomen yhteistyössä toteuttaman ”Tuhansien laulujen maa” -projektista syntyneen uuden albumin julkaisua.

  Virittäydy konsertin tunnelmaan Cafe Verandan etkoilla kaksi tuntia ennen konserttia.

  KONSERTISSA ON VÄLIAIKA

  Vältä jonotus väliajalla ja tilaa tarjoilut ennakkoon lasi-ikonista.

  www.rajaton.net

  Liput alkaen 33 euroa. Osta liput: www.ticketmaster.fi

   Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.


PALVELUPISTE

Puhelin (09) 40241
servicepoint@finlandiatalo.fi

Aukioloajat
ma - pe 9.00 - 19.00