Tulevia tapahtumia

 • World Circular Economy Forum 2017

  05.06.2017 - 06.06.2017
 • Lisätietoja: World Circular Economy Forum 2017


 • Liikenne- ja logistiikka-alan ennakoinnista toimenpiteisiin!

  07.06.2017
 • Valtakunnallinen aikuiskoulutuksen ennakointi -projektin kehittämää Dynamo-ennakointimallia on pilotoitu keväällä 2017 liikenne- ja logistiikka-alalla sekä valtakunnallisesti että alueellisesti.

  Dynamo-malli sovittaa yhteen määrällisen ja laadullisen ennakoinnin näkökulmia osaamis- ja koulutustarpeiden ennakoimiseksi.

  Tervetuloa tutustumaan liikenne- ja logistiikka-alan ennakointipilotin tuottamiin tuloksiin ja yhdessä miettimään jatkoaskelia!

  Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jenna Nieminen, p. +358 29 533 1351.


 • KANSAS

  07.06.2017 klo 20:00
 • KONSERTTI ON PERUTTU.

  www.lippu.fi

  https://www.facebook.com/phoenixentertainmentfinland/
  http://www.kansasband.com/

   

   

   


 • The World Farmers’ Organisation General Assembly 2017

  12.06.2017 - 14.06.2017
 • General Assembly will take place at Finlandia Hall, Helsinki, Finland, from 12 to 15 June 2017. The main theme of WFO GA is Feeding the Future.  The Finnish hostorganisation is The Central Union of Agricultural Producers and Forest Owners (MTK), in co-operation with MTK’s sister organisation SLC and Pellervo Society (service organisation for Finnish cooperatives and a forum for cooperative activities).

  WFO, the World Farmers Organisation, is an International Organisation of  Farmers for  Farmers, which aims to bring together all the national producer and farm cooperative organisations with the objective of developing policies which favor and support farmers' causes in developed and developing countries around the world. WFO's work covers all agriculture related thematic areas including forestry, aquaculture and fisheries, environment, trade, extension, research and education. WFO encourages farmers' involvement in sustainable rural development, the protection of the environment and facing other emerging challenges, such as climate change, generational renewal, and gender equality.

  http://91.121.143.96/ga2017/ 


 • Varusmiessoittokunnan Kasari-kiertue

  23.08.2017 klo 19:00
 • Varusmiessoittokunnan Kasari-kiertue – yksinkertaisesti paras!

   Varusmiessoittokunta palaa 1980-luvulle toinen toistaan parempien kasarihittien siivittämänä. Kokoonpanona kuullaan noin 70-henkistä megaviihdeorkesteria, josta löytyy sinfoninen puhallinorkesteri, iso jousisto sekä rock-komppibändi.

  Luvassa on uskomaton konserttinautinto, joka ei rajoitu pelkästään kuultavaan, upeaan musiikkiin. Konserttia höystetään massiivisilla teknisillä elementeillä.

   Kuultu vuoden 2016 konsertissa: "Elämäni paras konserttielämys." Vuonna 2017 aiomme panna vieläkin paremmaksi!

   Liput 16,50€/ 22,50€ Ticketmasterista.

   

   


 • Nordiska juristmötet

  24.08.2017 - 25.08.2017
 • Pohjoismainen lakimieskokous on 1800-luvulta saakka kolmannesvuosittain järjestetty Pohjoismaiden suurin akateeminen lakimieskokous, joka tuo yhteen juristeja tuomioistuimista, valtionhallinnosta, yliopistoista ja liike-elämästä. 

  Kaksipäiväinen kokous tarjoaa osallistujille mahdollisuuden osallistua korkeatasoiseen keskusteluun aihealueista, jotka edustavat laaja-alaisesti eri oikeustieteen, lainkäytön ja yritysjuridiikan osa-alueita. Kokouksen esiintyjinä ja puhujina on tunnettuja alansa asiantuntijoita kaikista Pohjoismaista. 

  Osallistujilla on kokouksessa mahdollisuus niin syventää omaa asiantuntemustaan kuin tutustua uusiin aiheisiin oman työ- tai tutkimusalueen ulkopuolelta. Lisäksi kokous tarjoaa tilaisuuden verkostoitua pohjoismaisten kollegoiden kanssa ja rakentaa pohjoismaista oikeudellista yhteistyötä.

  Kokous alkaa torstaina 24. elokuuta ja päättyy perjantaina 25. elokuuta järjestettävään juhlalliseen bankettiin Helsingin Messukeskuksessa.

  Lisätietoja kokouksesta ja ilmoittautumislomakkeen löydät kokouksen kotisivuilta osoitteesta www.njm2017.fi


 • The 50th Nordic Coagulation Meeting

  31.08.2017 - 02.09.2017
 • www.nordcoag2017.org

   


 • LIEDKONSERTTI: Laura Pyrrö

  15.09.2017 klo 19:00
 • Perjantaina 15.9 Laura Pyrrö, sopraano & Tiina Korhonen, piano. Teemamaa Suomi. Sopraano Laura Pyrrö on esiintynyt useimpien Suomen kaupunginorkestereiden solistina sekä ulkomailla. Hän on tuttu myös vuoden 2014 Tähdet Tähdet tv-ohjelmasta.

  Konsertissa kuullaan musiikkia mm. Jean Sibeliukselta, Leevi Madetojalta, Oskar Merikannolta, Fredrik Paciukselta ja Erkki Melartinilta.

  Koomisen Oopperan liedsarjassa kuullaan nuoria suomalaisia oopperataiteilijoita Finlandia-talon Helsinki-salissa. Jokainen konsertti on teemoitettu, ja perjantai-iltapäivät täyttyvät eri maiden musiikista. Esityksen jälkeen alakerran Café Verandassa samppanjatarjous konserttivieraille. Myynnissä myös sarjalippu kaikkiin neljään konserttiin!

  Liput 12 / 22 / 27 € Lippupisteestä
  Tuotanto: Helsingin Koominen Ooppera

  Lipun hinta sisältää naulakkopalvelumaksun. Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

   


 • THE DIRE STRAITS EXPERIENCE

  23.09.2017 klo 20:00
 • RADIO CITY ESITTÄÄ: THE DIRE STRAITS EXPERIENCE Huikean suosion saanut yhtye palaa jälleen Suomeen syyskuussa. Yhtye haluaa juhlistaa 100 vuotiasta Suomea kolmella konsertilla, The Dire Straits Experience esiintyy Helsingissä,Turussa ja Tampereella. Dire Straits-yhtyeen alkuperäiset jäsenet Chris White ja Chris Whitten sekä viisi muuta maailmanluokan muusikkoa esittävät Dire Straits-yhtyeen tunnetuimpia hittejä kuten "Sultans of Swing", "Your Latest Trick", "Tunnel of Love", "Money For Nothing", "Brothers in Arms", "Romeo and Juliet", "Walk of Life" ja monia muita legendaarisia kappaleita.

  LIPUT: 59,90 / 69,90 / 84,90 euroa

  Osta liput:

  www.lippu.fi 

  Virittäydy tunnelmaan etkoilla Cafe Verandassa kaksi tuntia ennen konserttia.

  KONSERTISSA EI OLE VÄLIAIKAA .

  Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

  LISÄTIEDOT: www.phoenixentertainment.ro

  www.direstraitsexperience.com

  https://www.facebook.com/phoenixentertainmentfinland/


 • Procol Harum - A Whiter Shade of Pale - 50v. juhlakonsertti

  01.10.2017
  klo 20:00 - klo 23:00
 • Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 50 vuotta Procol Harumin legendaarisen A Whiter Shade of Pale -albumin julkaisusta. Juhlavuoden kunniaksi yhtye lähtee laajalle kiertueelle ja saapuu sen myötä myös Suomeen. Marraskuussa 2016 Finlandia-talossa loppuunmyydylle katsomolle esiintynyt Procol Harumin nähdään Finlandia-talossa jälleen 1. lokakuuta.

  Procol Harum perustettiin vuonna 1967, mutta se on yhä vahvasti voimissaan. Yhtye kiertää yhä jatkuvasti konserteissa ja festivaaleilla ympäri maailman. Laulaja, pianisti ja säveltäjä Gary Brooker on yksi Procol Harumin perustajajäsenistä ja kuuluu yhä sen vakiokokoonpanoon. Brooker on lisäksi tehnyt vuosien aikana yhteistyötä lukuisten legendaaristen artistien, kuten George Harrisonin, Ringo Starrin, Eric Claptonin, Bill Wymanin, ja Kate Bushin kanssa.

  Procol Harum on valloittanut yleisönsä sydämet jo kuudella vuosikymmenellä ainutkertaisen sielukkaan musiikkiinsa ansiosta. – Emme tee pelkästään popmusiikkia, vaan Procol Harum on kaikkinensa soul- ja bluesyhtye. A Whiter Shade of Pale tai A Salty Dog ja monet muut laulumme eivät olisi nousseet niin suureen suosioon, jos emme olisi antaneet niihin koko sydäntämme, Gary Brooker toteaa.

  Virittäydy tunnelmaan etkoilla Cafe Verandassa kaksi tuntia ennen konserttia.

  Liput toimituskuluineen alk. 67,50 €
  Osta liput: Menolippu ja Ticketmaster
  Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

  Lisäksi on myynnissä pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja hintaan alk. 149 € + alv (184,76€). Lisätietoa VIP-paketeista.

  Vip-illallispakettien myynti & tiedustelut:
  vip@menolippu.fi
  puh. 010 841 41 85.

  Konsertin tuottaa: Live Entertainment Finland


PALVELUPISTE

Puhelin (09) 40241
servicepoint@finlandiatalo.fi

Aukioloajat
ma - pe 9.00 - 19.00