Tulevia tapahtumia

 • MERIT - hanke

  21.4.2015 klo 12:00
 • Älykäs meriteollisuus -seminaarissa 21.4.2015 kerrotaan, miten tietoliikenteen kehitys avaa mahdollisuuksia merenkululle ja meriteollisuudelle!

  Seminaari järjestetään Finlandia-talon (Mannerheimintie 13 E) Veranda 2 -salissa klo 12.00-16.15. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii elinkeinojohtaja Marja-Leena Rinkineva.

  Älykäs meriteollisuus -seminaari on Helsingin kaupungin elinkeinopoliittisen Merit-meriklusteriohjelman aloitustilaisuus. Työ- ja elinkeinoministeriön rahoittaman Merit-hankkeen tavoitteena on yhdistää suomalaista tietotekniikkaosaamista meriteknologiaan ja luoda näin uutta kansallisiin ja kansainvälisiin tarpeisiin vastaavaa liiketoimintaa. Päämääränä on hyödyntää ne mahdollisuudet, joita tietoliikenne, ohjausjärjestelmät, kehittyneet suunnittelutekniikat ja teollinen internet antavat merenkulkuun.

  Lisätietoja Merit-projektista.

  sekä erityisasiantuntija Ulla Tapaniselta (ulla.tapaninen@hel.fi, puh. 09 310 37350).

  Tapahtuma on osallistujille maksuton.


 • Fujitsu World Tour 2015


 • LARA FABIAN

  24.4.2015 klo 19:00
 • Lara Fabian tuo musiikkimaailmaan todellisen kansainvälisen tuulahduksen. Hän on syntyisin belgialais-italialainen, mutta on nykyisin Kanadan kansalainen. Fabian laulaa ranskaksi, italiaksi ja englanniksi, mutta on esiintynyt myös espanjaksi, portugaliksi, hepreaksi, kreikaksi, venäjäksi ja saksaksi.

  Lara Fabianin levyjä on myyty yhteensä yli 18 miljoonaa kappaletta. Hänen lyyrinen sopraanonsa on monilla tavoin ainutkertainen ja ylittää konserteissa kolmen oktaavin äänialan.

  Vuonna 1970 syntyneen Fabianin ura alkoi 1980-luvun lopulla, jolloin hän osallistui lukuisiin merkittäviin laulukilpailuihin. Hän muun muassa edusti Luxemburgia vuoden 1988 euroviisuissa sijoittuen neljänneksi. Fabianin debyyttialbumi julkaistiin elokuussa 1991.

  1990-lopulle tultaessa Lara Fabianin ura alkoi saada yhä suurempaa kansainvälistä nostetta. Vuonna 1999 hän julkaisi ensimmäisen livealbuminsa, ja se nousi Ranskan listan ykköseksi. Pian hän teki levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa ja samana vuonna Fabian palkittiin Monacossa World Music Awards –juhlassa eniten myyneen artistin palkinnolla. Lara Fabianin uusin albumi, Le Secret, julkaistiin viime huhtikuussa. Albumilla on 17 uutta laulua, jotka saivat ensi esityksensä Théâtre de Paris’n upeassa konsertissa.

  Liput alkaen 62,45 euroa.
  Osta liput: Lippupiste

  Lara Fabian internetissä: http://larafabian.com

  Tuotanto: ARTBG 

   


 • Yleisradion toimihenkilöt ry:n kevätkokous


 • BONEY M

  25.4.2015 klo 19:00
 • Maizie Williams tuo Boney M. -yhtyeen Suomeen! 

  Huikean maailmanlaajuisen menestyksen saaneen Boney M. -yhtyeen alkuperäinen laulaja Maizie Williams tuo kokoonpanonsa konsertoimaan Suomeen huhtikuussa. 

  Monet legendaariset discokappaleet, kuten Rivers of Babylon, Rasputin, Daddy Cool ja Sunny heräävät eloon Finlandia-talossa lauantaina 25. huhtikuuta. Luvassa on harvinainen konserttisaliesitys tavanomaisen discon tai yökerhon sijasta. 

  Osta liput: Lippupiste 
  Liput alkaen 39 euroa, ensimmäisistä 150 lipusta on voimassa 10 euron alennus. 

  Boney M. -yhtyeen loi saksalainen tuottaja Frank Farian vuonna 1975. Yhtye nousi nopeasti suureen suosioon ja levytti lukuisia ikivihreiksi nousseita hittejä. Maizie Williams oli mukana Boney M:n live-kokoonpanoissa yhtyeen alkutaipaleilta aina yhtyeen hajoamiseen, eli vuoteen 1990 saakka. Hän oli jo ennen tätä esiintynyt oman Black Beautiful People -nimisen yhtyeensä kanssa. Vuonna 1994 Williams otti mallia aiemmista kollegoistaan, Boney M:n Liz Mitchellistä ja Bobby Farrellista, ja perusti omaa nimeään kantavan Boney M -kokoonpanon. 

  Viime vuosina Williams on konsertoinut tiiviisti Boney M -yhtyeensä kanssa ja on julkaissut myös sooloalbumeita. 

  Tuotanto: ARTBG


 • Suomen suosituimman veljesparin Matin ja Tepon 15. lokakuuta 2014 alkanut 45-vuotisjuhlakiertue ”Yksinoikeudella” päättyi kotiin Turkuun 30. päivä marraskuuta. Yleisöä syksyn konserteissa oli yhteensä lähes 25 000 henkeä.

  Alun perin kuudentoista konsertin mittaiseksi suunniteltu kiertue kasvoi yleisömenestyksen myötä kahdeksantoista konsertin kiertueeksi, mutta kysyntä ei suinkaan ota laantuakseen.

  Ja kun kerran kysyntää riittää, niin ahkerat veljekset ovat päättäneet jatkaa juhlakiertuettaan tulevana keväänä 2015.

  - Onhan tämä nyt todellinen etuoikeus päästä vielä jatkamaan onnistunutta juhlakiertuetta ensi huhtikuussa ja peräti yhdentoista konsertin verran, Matti kertoo hyväntuulisena.

  - 45 vuoteen mahtuu kevyesti noin 6 000 esiintymistä, keikkaa ja konserttia. Laulaja on tehty yli 400 kappaletta, ja yhteenlaskettu levymyynti ylittää puolitoista miljoonaa kappaletta. Kultalevyjä on laskujemme mukaan 31 kappaletta, joista viimeisin viime lokakuussa julkaistu ”Yksinoikeudella”. Platinalevyjä on toimiston seinillä kahdeksan kappaletta ja TuplaPlatinalevyjäkin kolme kappaletta. Onhan tässä tullut tahkottua.

  - Kevään konserttien ohjelmisto muutetaan ja uusitaan syksyn konsertteihin verrattuna, vaikka osa tutuista hittikappaleista tietysti pysyykin ohjelmistossa, Teppo lisää.

  Osta liput: Lippupalvelu
  Liput alk. 45e
  Konsertin kesto n. 2,5h sis väliajan

  Lisätietoja www.mattijateppo.fi

  Tuotanto Eastway Live


 • MUUTOKSISSA TERVEYDENHUOLLON MAHDOLLISUUS

  28.-29.4.2015

  Työelämässä tapahtuu tällä hetkellä paljon muutoksia, mikä haastaa myös työterveyshuoltoa kirkastamaan tehtäväänsä ja asemaansa. Seminaarissa paneudutaan siihen, miten työterveyshuolto voisi hyödyntää tämänhetkistä tilaisuutta ja muuttua hyvästä vielä paremmaksi.

  Ilmoittaudu ja katso tarkempi ohjelma: https://koulutus.ttl.fi/Default.aspx?tabid=270&id=3314


 • MUUTOKSISSA TERVEYDENHUOLLON MAHDOLLISUUS

  28.-29.4.2015

  Työelämässä tapahtuu tällä hetkellä paljon muutoksia, mikä haastaa myös työterveyshuoltoa kirkastamaan tehtäväänsä ja asemaansa. Seminaarissa paneudutaan siihen, miten työterveyshuolto voisi hyödyntää tämänhetkistä tilaisuutta ja muuttua hyvästä vielä paremmaksi.

  Ilmoittaudu ja katso tarkempi ohjelma: https://koulutus.ttl.fi/Default.aspx?tabid=270&id=3314


 • TOIVO KÄRKI 100 VUOTTA - JUHLAKONSERTTI

  HUOM! KONSERTTI PERUTTU! Lippujen palautuksessa, ole yhteydessä Lippupalveluun.

  Konserttien solisteina toimivat Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Pentti Hietanen sekä Juha Hostikka (Dallapé orkesteri)

  Suomalaisen tangon ja iskelmämusiikin mestarisäveltäjänä tunnetun Toivo Kärjen syntymästä tulee tänä vuonna kuluneeksi sata vuotta. Juhlavuoden kunniaksi Helsingin Finlandia-talolla järjestetään vappuaattona 30.4. konsertti, jossa kuullaan ikimuistoisia Toivo Kärjen sävellyksiä huippuartistien tulkitsemina. Konsertin solisteina toimivat Paula Koivuniemi, Jenni Vartiainen, Pentti Hietanen sekä Dallapé -orkesterista tuttu Juha Hostikka. Konsertin kapellimestarina toimii Antti Rissanen ja orkesterina Paula Koivuniemen yhtye vahvistettuna jousikokoonpanolla.

  Toivo Kärki (1915 - 1992) oli oman aikansa menestynein suomalainen iskelmäsäveltäjä. Hänen sävellyksensä olivat kaksi kertaa Suomen edustajana Eurovision laulukilpailussa ja hänen laulujaan levyttivät muun muassa Henry Theel, Olavi Virta, Metro-tytöt, Tapio Rautavaara, Eino Grön, Viktor Klimenko, Lasse Mårtenson, Katri Helena, Fredi, Georg Ots, Frederik ja Juha Vainio. Monista Toivo Kärjen sävellyksistä on vuosien mittaan tehty kymmeniä levytyksiä. Teoston mukaan hänen eniten esitetty kappaleensa viime vuosina on ollut kaihoisa Kulkurin iltatähti. Kärki muistettaneen parhaiten tunteellisista tangoistaan ja railakkaista rillumarei-ralleistaan. Hänen skaalansa ulottui kuitenkin lastenlauluista marsseihin.

  Osta liput: Lippupalvelu
  Liput toimituskuluineen alkaen 46,5€
  Kesto n. 2,5h sis. väliaika.

  Tuotanto: www.warnermusiclive.fi


 • Vappulounas

  1.5.2015
 • Ikimuistoisen vapun ei tarvitse olla vain pikkutunneille juhlimista ja ruuhkaisia puistopiknikejä. Mitä jos tänä vuonna nauttisit vapunpäivästä kaikessa rauhassa hulppeissa puitteissa, hyvässä seurassa, mukavissa sisätiloissa? Vappulounas tarjoillaan Finlandia-talossa klo 12-18.

  Finlandia-talon vappulounas on sitä paitsi taatusti yksi kaupungin monipuolisimmista ja maukkaimmista! Vappulounaan musiikillisesta tunnelmasta vastaa Paperikuu-orkesteri.

  MENU
  Jääkellarin lohta ja sinappikastiketta
  Katkarapuja Skagen
  Sillikaviaaria
  Punasipulisilliä
  Konjakkisilakoita
  Jättirapu-caesarsalaattia
  Sitruunamarinoitua kalkkunanrintaa
  Mausteisia makkaroita ja ryytisinappia
  Marinoitua munakoisoa, cantaloupemelonia ja vuohenjuustoa
  Savustettua härkää ja palsternakkakreemiä
  Feta-varhaisperunasalaattia
  Aprikoosilla ja pähkinöillä maustettua couscoussalaattia
  Raikasta kasvissalaattia ja mangodressinkiä
  Leipävalikoima ja vaahdotettua voita
  Varhaisperunoita, tillivoisulaa
  *
  Naapurin maalaiskanaa confit, lakritsikastiketta
  Omenapuulla savustettua lohta, valkoviinikastiketta
  Lämmintä parsa-luumutomaattisalaattia
  Kotimaista viljaa ja juureksia
  *
  Juustoja, pähkinäsalsaa ja tomaattivaniljahilloketta
  Vappukakkua Finlandia
  Jogurttivanukasta ja raparperia
  Tummaa suklaamoussea, mansikoita ja tippaleipää
  Minimunkkeja

  HINNAT
  Hinta 57 € / henkilö, sis. lasillisen kuohuviiniä / alkoholittoman alkumaljan
  Lapset 6-12v. 25 €, alle 6-vuotiaat veloituksetta
  Eteispalvelu 3 € lisätään laskulle

  VARAUKSET
  Finlandia-ravintolan myyntipalvelu
  puh. (09) 4024 500 (arkisin kello 9 - 16)
  s-posti ravintola@finlandiatalo.fi

  TERVETULOA!


 • Kaupan digipäivä tiistaina 5.5.2015 klo 9.00-16.30 Finlandia-talo, Helsinki-sali Kaupan digipäivässä kuullaan case-esimerkein kokemuksia palveluista ja ostamisesta verkossa. Miten menestyä Suomessa? Miten menestyä ulkomailla? Millaiset kumppanuudet, yhteistyömuodot ja työkalut takaavat menestyksen? Miten välttää sudenkuopat? Mm. näihin kysymyksiin vastaavat kotimaiset ja ulkomaiset menestyjät digitaalisuuden huipputapahtumassa. Verkostoidu myös digipalvelujen ammattilaisten kanssa Marketplacella!
  Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa "http://www.kauppa.fi/k/kaupandigipaiva"


 • SÄÄTIÖPÄIVÄ 2015 - UUSI SÄÄTIÖLAKI

  Lakimiesliiton Koulutuksen Säätiöpäivä 2015 - uusi säätiölaki -seminaari 6.5.2015. 

  Säätiölaki on uudistumassa radikaalisti. Tarkoituksena on, että uusi säätiölaki tulisi voimaan 1.12.2015.

  Tule kuulemaan, mitä lakiuudistuksen valmistelussa mukana olleilla on kerrottavana tulevista muutoksista. Saat seminaarista myös käytännön vinkkejä, kuinka tuleviin lainsäädäntömuutoksiin kannattaa varautua viimeistään nyt.

  Seminaarissa saat vastauksia muun muassa seuraaviin kysymyksiin:
  - Säätiölain uudistus - mikä muuttuu?
  - Mitä lähipiirisääntely tarkoittaa?
  - Mitä toiminnassa / säännöissä pitää muuttaa lainuudistuksen johdosta?
  - Mitä muutoksia lailla on hallinnon järjestämiseen?
  - Mitä toimintakertomusta koskevat uudet vaatimukset tarkoittavat tilinpäätöksen tekemiseen ja sitä edeltävään tietojen keräämiseen?

  Lisätietoja ja ilmoittautuminen: Säätiöpäivä 2015 - uusi säätiölaki


 • The Manhattan Transfer

  7.5.2015 klo 19:00
 • Jo yli neljän vuosikymmenen ajan on amerikkalainen The Manhattan Transfer ollut merkittävä osa musiikin historiaa. Maailman kuuluisimpiin vokaalijazzryhmiin lukeutuva legendaarinen kvartetti on saavuttanut urallaan lähes kaiken mahdollisen; yhtyeen levytyksiä on myyty maailmanlaajuisesti miljoonia, ja se on vastaanottanut lukuisia arvostettuja musiikkialan tunnustuksia, mm. 10 Grammy-palkintoa, toistakymmentä Grammy-ehdokkuutta sekä nimityksen vokaaliryhmien Hall of Fameen.

  Neliääninen ryhmä on lähes alkuajoistansa saakka nauttinut niin maailmanlaajuisesta suosiosta kuin lyömättömästä asemastaan lähestulkoon samalla kokoonpanolla.

  Helsingin Finlandia-talolla torstaina 7.5 esiintyvät maailmankuulut vokaalitaiturit Janis Siegel (altto), Alan Paul (tenori) sekä Cheryl Bentyne (sopraano), joita säestää yhtyeen oma orkesteri. Uutena jäsenenä lavalla esittäytyy Trist Curless (basso), joka nähdään perustajajäsen Tim Hauserin saappaissa tämän siirryttyä ajasta ikuisuuteen tämän vuoden lokakuussa.

  New Yorkin klubeilta maailmanmaineeseen ponkaissut The Manhattan Transfer sai osakseen todellista kulttisuosiota heti ryhmän aloitellessa uraansa 1970-luvun alkupuolella, joskin vasta vuonna 1979 julkaistu Extensions-albumi ja siltä irrotettu Twilight Zone/Twilight Tone -single poiki yhtyeelle sen ensimmäisen todellisen hitin kotimaassaan.

  Samaiselta albumilta löytyy myös legendaarinen Birdland -kappale, josta sittemmin on muodostunut The Manhattan Transferin varsinainen tavaramerkki. Tämä vuoden 1980 soitetuin jazzkappale toi nelikolle sen ensimmäisen Grammy -palkinnon samana vuonna.

  Siitä eteenpäin yhtyeen menestys on ollut huimaa; seuraavana vuonna The Manhattan Transfer teki musiikin historiaa voittamalla Grammy-palkinnot pop- ja jazz -sarjoissa.

  The Boy From New York City -kappale nousi Yhdysvaltain TOP10 -myyntilistalle ja yhtye palkittiin jälleen Grammy-palkinnolla.
  Until I Met You -kappale puolestaan toi The Manhattan Transferille Grammyn parhaasta jazz-esityksestä. Molemmat kappaleet löytyvät Mecca For Moderns -albumilta.

  Yhtyeen maineikkain albumi, Vocalese, oli ehdolla julkaisuvuotenaan 1985 peräti 12 eri Grammy-palkintoon - enemmän ehdokkuuksia on saanut vain Michael Jackson Thriller-albumillaan.

  Lähes 30 albumia urallaan julkaisseen The Manhattan Transferin tunnetuimpia hittejä ovat mm. Birdland, The Boy From New York City, Route 66, Until I Met You ja Twilight Zone. Yhtyeen vaihteleva ohjelmisto kattaa niin jazzin, rhythm'n'bluesin, doowopin, swingin, brasilialaismusiikin kuin rockinkin - eri musiikkityylejä tulkitsemalla tämä maailman tasokkaimpiin viihdyttäjiin lukeutuva ryhmä takaa yleisölleen nautinnollisen esityksen kerta toisensa jälkeen.

  Lipunmyynti: : www.menolippu.fi -verkkokauppa sekä Lippupalvelun palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti

  Tuotanto: Eastway Live


 • VARASLÄHTÖ ÄITIENPÄIVÄÄN!

  Finlandia-ravintola ottaa varaslähdön Äitienpäivään, ja kattaa keväisen buffetin äitien kunniaksi jo lauantaina 9.5. kello 12 - 16!

  MENU
  Yrteillä ja sitruunalla maustettuja katkarapuja
  Hiilinieriää ja pikkelöityjä kasviksia
  Marinoitua vihersimpukkaa Escapeche
  Ankkarilletteä, hunajapäärynää ja parmesaania
  Vihreää parsaa, tomaattia ja Serrano-kinkkua
  Rapeaa endiiviä, pähkinää ja manchegokreemiä
  Raikasta kasvissalaattia, vadelmavinaigretteä
  Kiviarinaleipää ja voita
  *
  Maalaiskanaa confit, lakritsi-laakerinlehtikastiketta
  Pieniä puikulaperunalettuja
  Kevään kasviksia
  *
  Raparperi-marenkikakkua
  Limellä ja passionilla mehustettuja hedelmiä
  Pieniä myslikeksejä ja valkosuklaata

  HINNAT
  Hinta 45,00 / henkilö
  Lapset 5-16 v. 25,00 / henkilö, alle 5-vuotiaat veloituksetta
  Eteispalvelu 3,00 / hlö lisätään laskulle

  KAARTIN SOITTOKUNNAN ÄIDEILLE! -KONSERTTI
  Herkullisen aterian jälkeen äitiä on mukava hemmotella Kaartin soittokunnan Äideille! -konsertilla, tähtisolistina Pepe Willberg.
  Konsertti alkaa kello 16.
  Konserttilipun ostaneille buffetruokailu hintaan 35,00 / henkilö.

  VARAUKSET
  Finlandia-ravintolan myyntipalvelu
  puh. (09) 4024 500 (arkisin kello 9 - 16)
  s-posti ravintola@finlandiatalo.fi

  TERVETULOA!


 • ÄIDEILLE ! KONSERTTI

  9.5.2015 klo 16:00
 • Saimaa-yhtyeen kanssa valtavan menestyksen saavuttanut Pepe Willberg laulaa Kaartin soittokunnan viihteellisen äitienpäiväkonsertin solistina sekä uusia että vanhoja klassikkokappaleitaan.

  Konsertin johtavat Kaartin soittokunnan päällikkö, musiikkimajuri Jyrki Koskinen sekä kapellimestari, musiikkikapteeni Ville Paakkunainen.

  Esityksessä on väliaika.

  Liput: Lippupalvelu
  Liput alkaen 25/15 €

  Tapahtuman kotisivut


 • Grande Finale

  21.5.2015 klo 19:00
 • Näkyvän uran suomalaisen puhallin- ja sotilasmusiikin kehittäjänä tehneen puolustusvoimien ylikapellimestari Elias Seppälän läksiäiskonsertissa kuullaan Lapin sotilassoittokunnasta sekä Kaartin soittokunnasta koottua sinfonista puhallinorkesteria yhdessä Polyteknikkojen kuoron sekä oopperasolistien kanssa.

  Konsertissa kuullaan muun muassa Aulis Sallisen, Leevi Madetojan, Toivo Kuulan, Rodion Shchedrinin ja Pjotr Tsaikovskin musiikkia.

  Kapellimestari Elias Seppälä
  Laulu Helena Juntunen ja Aarne Pelkonen
  Polyteknikkojen kuoro
  Kaartin soittokunta
  Lapin sotilassoittokunta

  Konsertti on maksuton, mutta lippua lunastettaessa Lippupalvelu perii palvelumaksun.

  Osta liput: Lippupalvelu.fi
  Liput 0 € + Lippupalvelun palvelumaksu.

  Tapahtuman kotisivut


 • JAAKKO SAARILUOMA-MAAMME NAURU

  22.5.2015 klo 20:00
 • Liput alk 22,50€

  Osta liput:

  Lippupiste

  Tuotanto: Suomen Stand Up Oy


 • JUAN DIEGO FLÒRES

  29.5.2015 klo 19:30
 • Maailman kysytyimpiin huipputenoreihin lukeutuva Juan Diego Flórez saapuu keväällä Suomeen. Häikäisevästä virtuositeetistaan ja upeasta tulkinnastaan tunnettu perulaistähti konsertoi Helsingin Finlandia-talossa perjantaina 29. toukokuuta. Säestyksestä vastaa huippupianisti Vincent Scalera. Konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 1. joulukuuta Lippupalvelussa.
  Juan Diego Flórez on jo pitkään kuulunut maailman oopperatalojen kysytyimpiin nimiin. Hän onkin esiintynyt kaikissa maailman johtavissa oopperataloissa, konserttisaleissa ja festivaaleilla, mukaan lukien Milanon La Scalassa, New Yorkin Metropolitanissa, Pariisin Théâtre des Champs-Élyséella, Rooman Oopperassa ja Berliinin Deutche Operassa. Vuonna 2007 Flórez teki historiaa La Scalassa rikkomalla teatterin 70-vuotisen perinteen tekemällä ensimmäisen encoren sitten vuoden 1933, yleisön suureksi iloksi. Kyseinen aaria oli "Ah! mes amis" Donizettin "La Fille du régimentista", joka on kuuluisa yhdeksästä korkeasta c:stään.

  Flórezin bel canto laulutapa ja ääniala ovat täydellisiä erityisesti Rossinin, Donizettin ja Bellinin oopperasävellyksille, mutta hänen repertuaarinsa kattaa kuitenkin peräti 44 oopperaa. Vuosien varrella Flórez on ehtinyt työskennellä maailman arvostetuimpien kapellimestarien kuten esimerkiksi Sir Eliot Gardinerin, Gianluigi Gelmettin ja Sir Neville Marrinerin kanssa. Hän on julkaissut mm. kahdeksan sooloresitaalialbumia, 12 oopperalevytystä sekä 11 dvd:tä. Levytykset ovat voittaneet useita palkintoja, kuten Choc du Monde de la Musiquen, Echo Klassik Preisin, Gramophone Awardin ja onpa Flórez saanut Grammy-ehdokkuudenkin "Bel Canto Spectacular "-albumistaan. Palkintojen lisäksi hän on saanut lukuisia klassisen musiikin arvonimiä ja jopa kasvonsa postimerkkiin kotimaassaan Perussa, jossa Flórez nauttii ansaitusti kansallissankarin suosiota.

  Liput palvelumaksuineen alkaen 129 / 99 / 79 / 49 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä Lippupalvelu


 • EWEA Technology workshop
  Resource Assessment 2015
  EWEA will hold the third edition of its Resource Assessment workshop in Helsinki, Finland, on 2-3 June 2015.
  The workshop will have a specific focus on dealing with and reducing uncertainty. This focus will be common to all topics and sessions.
  Sessions will cover mesoscale modelling, siting, measurements, time-defined energy yield assessment and power curves, as well as wakes.
  The workshop will also feature the presentation of results from the Offshore CREYAP Part 2 exercise, with a focus on wakes, and the first mesoscale modelling benchmarking exercise.
  Full information and registration can be found here.


 • Varhaiskasvatuksen johdon ja asiantuntijoiden seminaari 4.-5.6.2015.

  Johtaminen on työtä, joka vaatii erityistä osaamista. Jokaisen johtajan tulee päivittää ja parantaa ammattitaitoaan, oivaltaa itse kokemuksen kautta, mutta hankkia tietoa myös oman työyhteisön ulkopuolelta.

  Varhaiskasvatuksen johtajafoorumi järjestetään kesäkuussa neljännen kerran. Ammattilaisten puheenvuoroista löydät uusinta tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia, innovaatioitakin.

  Foorumi on tarkoitettu varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville päättäjille ja asiantuntijoille. Tule mukaan haastamaan asiantuntijoita ja vaihtamaan ajatuksia kollegoiden kanssa!

  Tilaisuuden järjestää Globex Information Oy.

  Tilaisuuden ohjelma: www.varhaiskasvatusmessut.net


 • Varhaiskasvatuksen johdon ja asiantuntijoiden seminaari 4.-5.6.2015.

  Johtaminen on työtä, joka vaatii erityistä osaamista. Jokaisen johtajan tulee päivittää ja parantaa ammattitaitoaan, oivaltaa itse kokemuksen kautta, mutta hankkia tietoa myös oman työyhteisön ulkopuolelta.

  Varhaiskasvatuksen johtajafoorumi järjestetään kesäkuussa neljännen kerran. Ammattilaisten puheenvuoroista löydät uusinta tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia, innovaatioitakin.

  Foorumi on tarkoitettu varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville päättäjille ja asiantuntijoille. Tule mukaan haastamaan asiantuntijoita ja vaihtamaan ajatuksia kollegoiden kanssa!

  Tilaisuuden järjestää Globex Information Oy.

  Tilaisuuden ohjelma: www.varhaiskasvatusmessut.net


 • EGN Suomen Aamiaisseminaari jäsenille

  Aamiaisseminaarissamme perjantaina 5.6 kello 8.30 - 12.00 huippuasiantuntijat kertovat johtamisen tulevaisuuden näkymistä:

  Aalto-Yliopiston professori Petri Parvinen
  Teknologiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jorma Turunen
  Vuorineuvos, taloustieteiden tohtori Kari Neilimo

  www: fi.egn.com Email: info.fi@egn.com


 • TORI AMOS

  8.6.2015 klo 20:00
 • Maailman valovoimaisimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Tori Amos saapuu kesällä Euroopan kiertueensa yhteydessä myös Suomeen. Viime vuonna ”Unrepentant Geraldines” -albuminsa julkaissut yhdysvaltalaistähti konsertoi Helsingissä Finlandia-talossa maanantaina 8. kesäkuuta. 

  Tori Amos julkaisi 14. studioalbuminsa ”Unrepentant Geraldines” viime toukokuussa ja kriitikot ottivat sen kehuen vastaan. Levyä ylistettiin paluuksi Amosin 90-luvun laulunkirjoitustyyliin ja tuotantoon. Albumi nousikin Yhdysvaltain Billboard-listan kärkikymmenikköön kuten seitsemän Amosin aikaisempaakin studiolevyä. ”Unrepentant Geraldines” nauhoitettiin Tori Amosin kotona Englannin Cornwallissa ja sillä kuullaan myös Amosin ja hänen englantilaisen ääniteknikkomiehensä Mark Hawleyn tytärtä, 13-vuotiasta Tashia, joka laulaa äitinsä kanssa koskettavan ”Promise”-kappaleen duettona. Levyltä on julkaistu singlenä myös americana-henkinen ”Trouble’s Lament”.

  Yli 12 miljoonan levymyynneillään ja lukuisilla Grammy-ehdokkuuksillaan Tori Amos lukeutuu sukupolvensa menestyneimpiin ja puhuttelevimpiin artisteihin. Paitsi musiikillisena edelläkävijänä, Amos tunnetaan laajasta fanikunnastaan, kehutuista ja menestyksekkäistä kiertueistaan ja live-esiintymisistään. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. ”Cornflake Girl”, ”God”, ”Caught A Lite Sneeze”, ”Professional Widow” ja ”A Sorta Fairytale”. Amos on tullut tunnetuksi myös suorasukaisena mielipidevaikuttajana ja hän on ollut perustamassa RAINN-järjestöä, joka on nykyään Yhdysvaltain suurin seksuaalista hyväksikäyttöä vastustava ryhmittymä.

  LIPUT:
  Myyntiin ke 28.1.2015 klo 9
  Palvelumaksuineen alkaen 78,50 / 68,50 / 63,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä Lippupalvelu

  ovet: 18.00
  konsertti klo 20.00  

  Tuotanto: Live Nation Finland


 • TORI AMOS

  9.6.2015 klo 20:00
 • Maailman valovoimaisimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Tori Amos saapuu kesällä Euroopan kiertueensa yhteydessä myös Suomeen. Viime vuonna ”Unrepentant Geraldines” -albuminsa julkaissut yhdysvaltalaistähti konsertoi Helsingissä Finlandia-talossa maanantaina 8. kesäkuuta. 

  Tori Amos julkaisi 14. studioalbuminsa ”Unrepentant Geraldines” viime toukokuussa ja kriitikot ottivat sen kehuen vastaan. Levyä ylistettiin paluuksi Amosin 90-luvun laulunkirjoitustyyliin ja tuotantoon. Albumi nousikin Yhdysvaltain Billboard-listan kärkikymmenikköön kuten seitsemän Amosin aikaisempaakin studiolevyä. ”Unrepentant Geraldines” nauhoitettiin Tori Amosin kotona Englannin Cornwallissa ja sillä kuullaan myös Amosin ja hänen englantilaisen ääniteknikkomiehensä Mark Hawleyn tytärtä, 13-vuotiasta Tashia, joka laulaa äitinsä kanssa koskettavan ”Promise”-kappaleen duettona. Levyltä on julkaistu singlenä myös americana-henkinen ”Trouble’s Lament”.

  Yli 12 miljoonan levymyynneillään ja lukuisilla Grammy-ehdokkuuksillaan Tori Amos lukeutuu sukupolvensa menestyneimpiin ja puhuttelevimpiin artisteihin. Paitsi musiikillisena edelläkävijänä, Amos tunnetaan laajasta fanikunnastaan, kehutuista ja menestyksekkäistä kiertueistaan ja live-esiintymisistään. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. ”Cornflake Girl”, ”God”, ”Caught A Lite Sneeze”, ”Professional Widow” ja ”A Sorta Fairytale”. Amos on tullut tunnetuksi myös suorasukaisena mielipidevaikuttajana ja hän on ollut perustamassa RAINN-järjestöä, joka on nykyään Yhdysvaltain suurin seksuaalista hyväksikäyttöä vastustava ryhmittymä.

  LIPUT:
  Myyntiin ke 28.1.2015 klo 9
  Palvelumaksuineen alkaen 78,50 / 68,50 / 63,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä Lippupalvelu

  ovet: 18.00
  konsertti klo 20.00 


  Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 28.1. klo 9.00 Lippupalvelussa
  Tuotanto: Live Nation Finland


 • Syyskuussa Helsingissä nähtävä Seven Kings -esitys yhdistelee niin eilisen kuin tämän päivän kiihkeän mukaansatempaavaa romanimusiikkia, The Gipsy Kingsien hittejä sekä yhtyeen uutta tuotantoa. Tiedossa on neljä huippuunsa nautinnollista iltaa, joissa musiikkityylin lukuisia suomalaisia ystäviä hemmotellaan täydestä sydämestä parin tunnin ajan; yhtyeen jäsenet eivät vain soita vaan elävät esittämäänsä musiikkia joka solullaan.

  Vuonna 2011 perustetun Seven Kings -yhtyeen muodostavat maailmankuulun ranskalaisen The Gipsy Kings -yhtyeen kolmannen polven jäsenet, mukanaan legendaarinen kitaristi Pablo Reyes. Edellä mainittu tunnetaan Grammy-palkitun, urallaan yli 18 miljoonaa albumia myyneen The Gipsy Kings -yhtyeen yhtenä perustajajäsenenä.

  Vuonna 1988 Gipsy Kings -albumillaan kansainväliseen suursuosioon noussut yhtye esitteli maailmalle tavaramerkkinsä, täysin omannäköisensä musiikkityylin, jossa perinteiset flamencotyylit yhdistyivät länsimaisiin pop-vaikutteisiin sekä latinorytmeihin. Ilmiömäinen yhtye valloitti suuren yleisön tarttuvilla listahiteillään kuten Djobi Djoba, Bamboleo, Un Amor sekä versioillaan niin Volare- sekä Hotel California -klassikoista. Kyseinen albumi saavutti kulta- ja platinalevyyn oikeuttavia myyntimääriä useissa maissa, mm. Ranskassa, Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa, joista jälkimmäisessä se vietti listoilla peräti 40 viikkoa.

  Alkuperäisen Los Reyes -nimensä sittemmin The Gipsy Kings -muotoon vaihtaneessa yhtyeessä kohtasivat maineikkaiden Reyes- sekä Baliardo -musiikkisukujen jälkipolvet, jotka ovat veljiä sekä serkkuja keskenään. Sukujen kantaisät ovat maailmankuulu flamencolaulaja José Reyes sekä serkkunsa, flamencokitaran Picassoksi kutsuttu Manitas de Plata (oik. Ricardo Baliardo).

  Maailmanlaajuista arvostusta ja suosiota nauttineiden flamencon tienraivaajien musiikillinen perimä on sittemmin jatkanut elämäänsä polvelta toiselle maailma ahkerasti kiertävien ja maailmalla täysille saleille esiintyvien The Gipsy Kings- sekä Seven Kings -kokoonpanojen myötä.

  Syksyllä Suomeen kiertueelle saapuva Seven Kings puolestaan sai alkunsa laulaja-kitaristi Paul Reyesin, legendaarisen José Reyesin pojan, toiveesta koota yhteen Reyesin maailmankulun flamencolaulajasuvun uutta polvea. Seven Kings -kokoonpanon muodostavat musiikkityylinsä kärkinimet, legendaarisen José Reyesin jälkipolvi muusikkoystävineen; poikansa Paul Reyesin lisäksi lavalla nähdään Paulin pojat José ja Canut, Antonio "el Titi", Patchai Reyes, Titi Reyes sekä rumpali José Cortes.

  Konsertti alkaa klo 19.00

  Osta liput: menolippu.fi
  Liput alkaen 59,50e

  Lipunmyynti Helsingissä myös: Lippupalvelun palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti puh. 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

  Tuotanto: Eastway Live


 • BRIAN TRACY

  8.10.2015
 • Brian Tracy is the world´s leading authority on personal effectiveness and salesmanship.
  www.topthinkers.se

  #briantracyfi


PALVELUPISTE

Puhelin (09) 40241
servicepoint@finlandiatalo.fi

Aukioloajat
ma - pe 9.00 - 19.00