Tulevia tapahtumia

 • Kalevalan Päivän Juhlakonsertti

  28.2.2015 klo 18:00
 • Kalevala runosta räppiin.

  Kalevalan päivän juhlakonsertti la 28.2.2015 klo 18-21, väliaika.
  Tarjoilutilaukset linkistä sivun oikeassa reunassa >

  Kalevalaisten Naisten Liitto ylpeänä esittää: Kalevala nyt! Se on runoa, loitsua, myyttiä, räppiä. Se oli ennen ja se on nyt. Maamme parhaat runolaulajat Sibelius-Akatemiasta Anna-Kaisa Liedeksen ja Timo Väänäsen johdolla. Liiton tervehdyksen tuo puheenjohtaja Sari Kaasinen.

  Kalevalainen tori klo 16-18, vapaa pääsy. Kansallispukuetkoilla voit viimeistellä juhla-asusi asiantuntijoiden avulla. Jatkot Kantelettaren siivillä.

  Ennen konserttia aulatiloissa kalevalainen tori: Leikkiä, laulua, tanssia, käsitöitä ja kalevalaisia tuotteita. Menossa mukana Kalevala Koru Oy, Kalevala Korun vanhojen puuesineiden näyttely 1940-luvulta sekä pohjalaiset perinnemiehet eli Duudsoneiden Jarppi ja HP.

  Konsertin juontavat kalevalaiset veijarit eli Duudsoneiden Jarppi ja HP.

  Liput: Tiketti.fi

  Kalevalaisten naisten jäsenhinta alkaen 22 €, muille alkaen 27 €, lapset (7-16-v.) alkaen 11,50 €

  Tervetuloa tutustumaan toimintaamme koko perheen voimin. Tule tapaamaan kalevalaisia naisia ja viihtymään ennen konserttia. Kalevala on laulaen luotu, ilolla eletty!

  Tuotanto: Kalevalaisten Naisten Liitto


 • OMNICHANNEL

  4.3.2015
 • "OMNICHANNEL - Miten tavoittaa kuluttaja monikanavaisesti?

  keskiviikkona 4.3.2015 klo 9.00-16.30
  Finlandia-talo, Helsinki-sali

  Koko monikanavaisen kaupan arvoketjulle suunnatussa päivässä esitellään case-esimerkein, miten kuluttaja tavoitetaan monikanavaisesti ja miten eri yhteistyön muodoilla sekä yhdessä ideoiden helpotetaan kuluttajan arkea ja vahvistetaan kuluttajan henkilökohtaista ostokokemusta.

  Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa www.kauppa.fi/k/omnichannel!"


 • Suomalainen Dream Broker järjestää asiakkailleen aamiaistilaisuuden, jossa esitellään mielenkiintoisia mahdollisuuksia käyttää online-videoita yritysten liiketoiminnan tukena. Dream Brokerin ohjelmiston avulla asiakkaat voivat helposti tuottaa, editoida ja jakaa online videoita.

  Tilaisuudessa ohjelmistoyhtiön kaksi asiakasta, Trafi ja Caverion oyj, esittelevät kuinka heidän työntekijänsä hyödyntävät Dream Brokerin ohjelmistoa ja sillä tuotettuja videoita.

  Lisätietotoja: Dreambroker.com


 • Chesterfield Show´ta näytettiin CBS:llä joka viikko maanantaista perjantaihin. Glenn Miller Orchestra oli mukana joka tiistai, keskiviikko ja torstai 27.12.1939-24.9.1942 välisenä aikana. Ohjelma tuli tunnetuksi Chesterfieldin Moonlight Serenadina. Ensimmäisten 13 viikon aikana jopa Andrew Sisters kiinnostui orkesterista ja lauloi orkesterille.        Esityksen välillä kapellimestari Jan Slottenäs kertoo Chesterfield Show´sta. Lisäksi Glenn Miller Orchestra tekee yhteistyötä Adam Sistersien kanssa, joka laulaa joitakin Andrews Sistersien lauluja. Konsertin kesto n. 2,5 tuntia, sis väliaika


  Liput 54,50 euroa (sis 3,50 palvelumaksuja)  Osta liput:
  Lippupalvelu

  Tuotanto:GMO Glenn Miller Slottenäs


 • Lord of the Dance

  15.3.2015 klo 19:00
 • Huikaiseva Lord of the Dance Suomeen maaliskuussa - Luvassa täysin uusi Dangerous Games -koreografia!

  Lord of the Dance esittelee maaliskuussa Suomessa uuden Dangerous Games -koreografiansa, jota on tanssittu loppuunmyydylle saleille ympäri Euroopan syyskuisen ensi-iltansa jälkeen. Kyseessä on kokoonpanon perustajan Michael Flatleyn luomus. Hän on sekä ohjannut esityksen että tehnyt myös sen koreografian.

  - Esityksessä on huikeaa taituruutta ja osaamista, ja sen tanssijat ovat kertakaikkisen ainutkertaisia, toteaa Michael Flatley. - Show'n ehdottomia tähtiä ovat "Lord of the Dancet", eli James Keegan, Morgan Comer ja Mathew Smith, hän jatkaa.

  Uusi Lord of the Dance: Dangerous Games tuo lavalle täysin uuden lavastuksen sekä uudet puvut ja koreografian. Lavalle nousee neljäkymmentä tanssijaa, jotka Flatley on henkilökohtaisesti esitykseen valinnut. Myös Gerard Fahyn säveltämä musiikki on täysin uutta. Perinteinen irlantilainen kansanmusiikki yhdistyy musiikissa nykyaikaisiin sointuihin ja rytmeihin.

  Lord of the Dance: Dangerous Games sai ensi-iltansa Lontoon Palladium-teatterissa 1. syyskuuta. Nyt edessä on lähes puolitoista vuotta kestävä kiertue, joka ulottuu viidelle mantereelle kymmeniin maihin.

  Osta liput: Lippu.fi

  Tuotanto: ART BG


 • Metsä Board Oyj:n varsinainen yhtiökokous

  Metsä Board on johtava eurooppalainen taivekartongin ja valkoisen ensikuitulainerin valmistaja sekä markkinasellun tuottaja. Yhtiön myyntiverkosto palvelee merkkituote- ja kotelovalmistajia, aaltopahvipakkausten valmistajia, painotaloja ja tukkureita.

  Metsä Board tarjoaa asiakkailleen laadukkaita kartonkeja kuluttaja- ja vähittäispakkauksiin sekä graafisen alan loppukäyttöihin. Metsä Board kehittää yhteistyössä asiakkaidensa ja kumppaniensa kanssa tuotteita sekä palveluita vaativiin käyttökohteisiin. Metsä Boardin kartonkia käytetään kauneuden- ja terveydenhoitotuotteiden, elintarvikkeiden, savukkeiden ja kestokulutushyödykkeiden pakkauksiin sekä graafisiin käyttötarkoituksiin.

  Metsä Boardin pääkonttori on Suomessa. Yhtiön liikevaihto vuonna 2014 oli 2,0 miljardia euroa, ja se työllistää noin 3 100 henkilöä. Metsä Board kuuluu Metsä Groupiin, ja sen osake listataan NASDAQ OMX Helsingissä.


 • KONGRESSI 2015

  25.3.2015
 • Kongressimessut kokoavat yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Messut järjestetään tänä vuonna jo 19 kertaa.
  KE  klo 9.30-16.30
  TO  klo 9.30-16.00

  Ilmoittaudu ja katso tarkempi ohjelma täältä:
  KONGRESSI2015

  KONGRESSI2015


 • KONGRESSI 2015

  26.3.2015
 • Kongressimessut kokoavat yhteen tapahtuma-alan ammattilaiset ja tärkeimmät palveluntarjoajat. Messut järjestetään tänä vuonna jo 19 kertaa.
  KE  klo 9.30-16.30 
  TO  klo 9.30-16.00

  Ilmoittaudu ja katso tarkempi ohjelma täältä:
  KONGRESSI2015


 • TERVEYDENHUOLLON TULEVAISUUS
  JA UUDISTUVA APTEEKKI 27.3. 2015 klo 9.15-17.30

  Tilaisuuden järjestää Farmasian oppimiskeskus ry yhteistyössä Suomen apteekkariliiton kanssa.

  APTEEKKITOIMINTAA KOSKEVAT UUTISET TUOREELTAAN
  - Kuulet ensimmäisenä PricewaterhouseCoopersin tuoreeen selvityksen: APTEEKKIEN NEUVONNAN ARVO
  - Osallistut keskusteluun apteekkitoimintaa koskevista uusista päätöksistä
  - Tiedät miten keskeiset sosiaali- ja terveydenhuollon päättäjät näkevät apteekin tulevaisuuden

  Tule mukaan nauttimaan huippupuheenvuoroista hyvässä seurassa!

  Lisätietoja ja ilmoittautuminen tämän linkin kautta: Farmasian oppimiskeskus


 • Retuperän WBK konsertti

  27.3.2015 klo 19:30
 • Retuperän WBK konsertti.

  Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri, Retuperän WBK, jatkaa Finlandia-talon suurkonserttisarjaansa jälleen kahden vuoden tauon jälkeen.

  Konsertissa Retuperän WBK:n kemiallisesti vahvistettu torwiseitsikko esittää Torturo Caninin johtamana klassisen musiikin kirkkaimpia lasihelmiä, jotka valtakunnansovittaja Simeon Suihkutsalo on retusoinut orkesterille sopiviksi.

  Solisteiksi on valikoitunut solistitähtitaivaan kirkkaimmat mustat aukot, hurmaava viulisti Reeta Maalismaa sekä marimbavirtuoosi Antti Ohenoja.


 • Rajaton-yhtyeen jäsenet ja Suomen Aivosäätiö toteuttavat harvinaisen yhteistyöprojektin keväällä. Rajaton esiintyy Aivosäätiön konsertissa ja lisäksi Rajattoman laulajien aivotoimintaa tutkitaan ennen konserttia ja sen aikana EEG-laitteen avulla. Konserttiyleisö pystyy seuraamaan valkokankaalta laulajien aivotoimintaa eri laulujen aikana.

  - Tähän saakka muusikkoutta koskevat aivotutkimukset on toteutettu vain tutkimuslaboratoriossa. On hienoa päästä laajentamaan tutkimusmahdollisuuksia myös live-esitystilanteeseen, toteaa professori Mari Tervaniemi Helsingin yliopistosta. - Hanke lienee ensimmäinen lajissaan ja on äärimmäisen jännittävä, Tervaniemi jatkaa.

  Suomen Aivosäätiö perustettiin 2010, kun Alzheimer-säätiö, Lastenpsykiatrian tutkimussäätiö, Neurologiasäätiö ja Rinnekodin kehitysvammatutkimuksen säätiö yhdistyivät. Suomen Aivosäätiön valtuuskunnan puheenjohtajana toimii Pentti Arajärvi ja hallituksen puheenjohtajana Liisa Ollila.

  Vuonna 1997 perustettu Rajaton on kuusijäseninen a cappella -lauluyhtye, joka on esiintynyt ympäri maailmaa niin konserttisaleissa, jazzfestivaaleilla kuin kirkoissa ja laulanut kaikkea hengellisestä musiikista jazziin ja poppiin. Yhtyeeseen kuuluvat Essi Wuorela (sopraano), Virpi Moskari (sopraano), Soila Sariola (altto), Hannu Lepola (tenori), Ahti Paunu (baritoni) ja Jussi Chydenius (basso). Rajaton on julkaissut kolmetoista albumia, joista se on saanut Suomessa yhden tuplaplatina-, kaksi platina- ja kahdeksan kultalevyä; maailmanlaajuisesti Rajattoman yhteenlaskettu levymyynti lähenee 400 000 kappaletta.

  Liput: Lippupalvelu
  32,50 euroa sisältäen toimituskulut.

  Tuotanto: Suomen Aivosäätiö


 • Munksjö Oyj:n varsinainen yhtiökokous 15.4.2015, lisätietoja osoitteessa www.munksjo.com/yhtiokokous


 • Nordic Council of Shopping Center Conference and Annual Meeting 2015 will be held on April 15-16. The conference is the place where the Nordic Shopping Center industry meet, it will be a two day event including Gala dinner and the NCSC Awards, Best Nordic Shopping Center of the year.
  For registration and more information please visit our website: www.ncscnordic.org


 • LARA FABIAN

  24.4.2015 klo 19:00
 • Lara Fabian tuo musiikkimaailmaan todellisen kansainvälisen tuulahduksen. Hän on syntyisin belgialais-italialainen, mutta on nykyisin Kanadan kansalainen. Fabian laulaa ranskaksi, italiaksi ja englanniksi, mutta on esiintynyt myös espanjaksi, portugaliksi, hepreaksi, kreikaksi, venäjäksi ja saksaksi.

  Lara Fabianin levyjä on myyty yhteensä yli 18 miljoonaa kappaletta. Hänen lyyrinen sopraanonsa on monilla tavoin ainutkertainen ja ylittää konserteissa kolmen oktaavin äänialan.

  Vuonna 1970 syntyneen Fabianin ura alkoi 1980-luvun lopulla, jolloin hän osallistui lukuisiin merkittäviin laulukilpailuihin. Hän muun muassa edusti Luxemburgia vuoden 1988 euroviisuissa sijoittuen neljänneksi. Fabianin debyyttialbumi julkaistiin elokuussa 1991.

  1990-lopulle tultaessa Lara Fabianin ura alkoi saada yhä suurempaa kansainvälistä nostetta. Vuonna 1999 hän julkaisi ensimmäisen livealbuminsa, ja se nousi Ranskan listan ykköseksi. Pian hän teki levytyssopimuksen Sony Musicin kanssa ja samana vuonna Fabian palkittiin Monacossa World Music Awards –juhlassa eniten myyneen artistin palkinnolla. Lara Fabianin uusin albumi, Le Secret, julkaistiin viime huhtikuussa. Albumilla on 17 uutta laulua, jotka saivat ensi esityksensä Théâtre de Paris’n upeassa konsertissa.

  Liput alkaen 62,45 euroa.
  Osta liput: Lippupiste

  Lara Fabian internetissä: http://larafabian.com

  Tuotanto: ARTBG 

   


 • BONEY M

  25.4.2015 klo 19:00
 • Maizie Williams tuo Boney M. -yhtyeen Suomeen! 

  Huikean maailmanlaajuisen menestyksen saaneen Boney M. -yhtyeen alkuperäinen laulaja Maizie Williams tuo kokoonpanonsa konsertoimaan Suomeen huhtikuussa. 

  Monet legendaariset discokappaleet, kuten Rivers of Babylon, Rasputin, Daddy Cool ja Sunny heräävät eloon Finlandia-talossa lauantaina 25. huhtikuuta. Luvassa on harvinainen konserttisaliesitys tavanomaisen discon tai yökerhon sijasta. 

  Osta liput: Lippupiste 
  Liput alkaen 39 euroa, ensimmäisistä 150 lipusta on voimassa 10 euron alennus. 

  Boney M. -yhtyeen loi saksalainen tuottaja Frank Farian vuonna 1975. Yhtye nousi nopeasti suureen suosioon ja levytti lukuisia ikivihreiksi nousseita hittejä. Maizie Williams oli mukana Boney M:n live-kokoonpanoissa yhtyeen alkutaipaleilta aina yhtyeen hajoamiseen, eli vuoteen 1990 saakka. Hän oli jo ennen tätä esiintynyt oman Black Beautiful People -nimisen yhtyeensä kanssa. Vuonna 1994 Williams otti mallia aiemmista kollegoistaan, Boney M:n Liz Mitchellistä ja Bobby Farrellista, ja perusti omaa nimeään kantavan Boney M -kokoonpanon. 

  Viime vuosina Williams on konsertoinut tiiviisti Boney M -yhtyeensä kanssa ja on julkaissut myös sooloalbumeita. 

  Tuotanto: ARTBG


 • Suomen suosituimman veljesparin Matin ja Tepon 15. lokakuuta 2014 alkanut 45-vuotisjuhlakiertue ”Yksinoikeudella” päättyi kotiin Turkuun 30. päivä marraskuuta. Yleisöä syksyn konserteissa oli yhteensä lähes 25 000 henkeä.

  Alun perin kuudentoista konsertin mittaiseksi suunniteltu kiertue kasvoi yleisömenestyksen myötä kahdeksantoista konsertin kiertueeksi, mutta kysyntä ei suinkaan ota laantuakseen.

  Ja kun kerran kysyntää riittää, niin ahkerat veljekset ovat päättäneet jatkaa juhlakiertuettaan tulevana keväänä 2015.

  - Onhan tämä nyt todellinen etuoikeus päästä vielä jatkamaan onnistunutta juhlakiertuetta ensi huhtikuussa ja peräti yhdentoista konsertin verran, Matti kertoo hyväntuulisena.

  - 45 vuoteen mahtuu kevyesti noin 6 000 esiintymistä, keikkaa ja konserttia. Laulaja on tehty yli 400 kappaletta, ja yhteenlaskettu levymyynti ylittää puolitoista miljoonaa kappaletta. Kultalevyjä on laskujemme mukaan 31 kappaletta, joista viimeisin viime lokakuussa julkaistu ”Yksinoikeudella”. Platinalevyjä on toimiston seinillä kahdeksan kappaletta ja TuplaPlatinalevyjäkin kolme kappaletta. Onhan tässä tullut tahkottua.

  - Kevään konserttien ohjelmisto muutetaan ja uusitaan syksyn konsertteihin verrattuna, vaikka osa tutuista hittikappaleista tietysti pysyykin ohjelmistossa, Teppo lisää.

  Osta liput: Lippupalvelu
  Liput alk. 45e
  Konsertin kesto n. 2,5h sis väliajan

  Lisätietoja www.mattijateppo.fi

  Tuotanto Eastway Live


 • MUUTOKSISSA TERVEYDENHUOLLON MAHDOLLISUUS

  28.-29.4.2015

  Työelämässä tapahtuu tällä hetkellä paljon muutoksia, mikä haastaa myös työterveyshuoltoa kirkastamaan tehtäväänsä ja asemaansa. Seminaarissa paneudutaan siihen, miten työterveyshuolto voisi hyödyntää tämänhetkistä tilaisuutta ja muuttua hyvästä vielä paremmaksi.

  Ilmoittaudu ja katso tarkempi ohjelma: https://koulutus.ttl.fi/Default.aspx?tabid=270&id=3314


 • MUUTOKSISSA TERVEYDENHUOLLON MAHDOLLISUUS

  28.-29.4.2015

  Työelämässä tapahtuu tällä hetkellä paljon muutoksia, mikä haastaa myös työterveyshuoltoa kirkastamaan tehtäväänsä ja asemaansa. Seminaarissa paneudutaan siihen, miten työterveyshuolto voisi hyödyntää tämänhetkistä tilaisuutta ja muuttua hyvästä vielä paremmaksi.

  Ilmoittaudu ja katso tarkempi ohjelma: https://koulutus.ttl.fi/Default.aspx?tabid=270&id=3314


 • Kaupan digipäivä tiistaina 5.5.2015 klo 9.00-16.30 Finlandia-talo, Helsinki-sali Kaupan digipäivässä kuullaan case-esimerkein kokemuksia palveluista ja ostamisesta verkossa. Miten menestyä Suomessa? Miten menestyä ulkomailla? Millaiset kumppanuudet, yhteistyömuodot ja työkalut takaavat menestyksen? Miten välttää sudenkuopat? Mm. näihin kysymyksiin vastaavat kotimaiset ja ulkomaiset menestyjät digitaalisuuden huipputapahtumassa. Verkostoidu myös digipalvelujen ammattilaisten kanssa Marketplacella!
  Lue lisää ja ilmoittaudu osoitteessa "http://www.kauppa.fi/k/kaupandigipaiva"


 • The Manhattan Transfer

  7.5.2015 klo 19:00
 • Jo yli neljän vuosikymmenen ajan on amerikkalainen The Manhattan Transfer ollut merkittävä osa musiikin historiaa. Maailman kuuluisimpiin vokaalijazzryhmiin lukeutuva legendaarinen kvartetti on saavuttanut urallaan lähes kaiken mahdollisen; yhtyeen levytyksiä on myyty maailmanlaajuisesti miljoonia, ja se on vastaanottanut lukuisia arvostettuja musiikkialan tunnustuksia, mm. 10 Grammy-palkintoa, toistakymmentä Grammy-ehdokkuutta sekä nimityksen vokaaliryhmien Hall of Fameen.

  Neliääninen ryhmä on lähes alkuajoistansa saakka nauttinut niin maailmanlaajuisesta suosiosta kuin lyömättömästä asemastaan lähestulkoon samalla kokoonpanolla.

  Helsingin Finlandia-talolla torstaina 7.5 esiintyvät maailmankuulut vokaalitaiturit Janis Siegel (altto), Alan Paul (tenori) sekä Cheryl Bentyne (sopraano), joita säestää yhtyeen oma orkesteri. Uutena jäsenenä lavalla esittäytyy Trist Curless (basso), joka nähdään perustajajäsen Tim Hauserin saappaissa tämän siirryttyä ajasta ikuisuuteen tämän vuoden lokakuussa.

  New Yorkin klubeilta maailmanmaineeseen ponkaissut The Manhattan Transfer sai osakseen todellista kulttisuosiota heti ryhmän aloitellessa uraansa 1970-luvun alkupuolella, joskin vasta vuonna 1979 julkaistu Extensions-albumi ja siltä irrotettu Twilight Zone/Twilight Tone -single poiki yhtyeelle sen ensimmäisen todellisen hitin kotimaassaan.

  Samaiselta albumilta löytyy myös legendaarinen Birdland -kappale, josta sittemmin on muodostunut The Manhattan Transferin varsinainen tavaramerkki. Tämä vuoden 1980 soitetuin jazzkappale toi nelikolle sen ensimmäisen Grammy -palkinnon samana vuonna.

  Siitä eteenpäin yhtyeen menestys on ollut huimaa; seuraavana vuonna The Manhattan Transfer teki musiikin historiaa voittamalla Grammy-palkinnot pop- ja jazz -sarjoissa.

  The Boy From New York City -kappale nousi Yhdysvaltain TOP10 -myyntilistalle ja yhtye palkittiin jälleen Grammy-palkinnolla.
  Until I Met You -kappale puolestaan toi The Manhattan Transferille Grammyn parhaasta jazz-esityksestä. Molemmat kappaleet löytyvät Mecca For Moderns -albumilta.

  Yhtyeen maineikkain albumi, Vocalese, oli ehdolla julkaisuvuotenaan 1985 peräti 12 eri Grammy-palkintoon - enemmän ehdokkuuksia on saanut vain Michael Jackson Thriller-albumillaan.

  Lähes 30 albumia urallaan julkaisseen The Manhattan Transferin tunnetuimpia hittejä ovat mm. Birdland, The Boy From New York City, Route 66, Until I Met You ja Twilight Zone. Yhtyeen vaihteleva ohjelmisto kattaa niin jazzin, rhythm'n'bluesin, doowopin, swingin, brasilialaismusiikin kuin rockinkin - eri musiikkityylejä tulkitsemalla tämä maailman tasokkaimpiin viihdyttäjiin lukeutuva ryhmä takaa yleisölleen nautinnollisen esityksen kerta toisensa jälkeen.

  Lipunmyynti: : www.menolippu.fi -verkkokauppa sekä Lippupalvelun palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti

  Tuotanto: Eastway Live


 • KAARTIN KEVÄTKONSERTTI

  9.5.2015 klo 16:00
 • Saimaa-yhtyeen kanssa valtavan menestyksen saavuttanut Pepe Willberg laulaa Kaartin soittokunnan viihteellisen äitienpäiväkonsertin solistina sekä uusia että vanhoja klassikkokappaleitaan.

  Konsertin johtavat Kaartin soittokunnan päällikkö, musiikkimajuri Jyrki Koskinen sekä kapellimestari, musiikkikapteeni Ville Paakkunainen.

  Esityksessä on väliaika.

  Liput: Lippupalvelu
  Liput alkaen 25/15 €

  Tapahtuman kotisivut


 • Grande Finale

  21.5.2015 klo 19:00
 • Näkyvän uran suomalaisen puhallin- ja sotilasmusiikin kehittäjänä tehneen puolustusvoimien ylikapellimestari Elias Seppälän läksiäiskonsertissa kuullaan Lapin sotilassoittokunnasta sekä Kaartin soittokunnasta koottua sinfonista puhallinorkesteria yhdessä Polyteknikkojen kuoron sekä oopperasolistien kanssa.

  Konsertissa kuullaan muun muassa Aulis Sallisen, Leevi Madetojan, Toivo Kuulan, Rodion Shchedrinin ja Pjotr Tsaikovskin musiikkia.

  Kapellimestari Elias Seppälä
  Laulu Helena Juntunen ja Aarne Pelkonen
  Polyteknikkojen kuoro
  Kaartin soittokunta
  Lapin sotilassoittokunta

  Konsertti on maksuton, mutta lippua lunastettaessa Lippupalvelu perii palvelumaksun.

  Osta liput: Lippupalvelu.fi
  Liput 0 € + Lippupalvelun palvelumaksu.

  Tapahtuman kotisivut


 • JAAKKO SAARILUOMA-MAAMME NAURU

  22.5.2015 klo 20:00
 • Liput alk 22,50€

  Osta liput:

  Lippupiste

  Tuotanto: Suomen Stand Up Oy


 • JUAN DIEGO FLÒRES

  29.5.2015 klo 19:30
 • Maailman kysytyimpiin huipputenoreihin lukeutuva Juan Diego Flórez saapuu keväällä Suomeen. Häikäisevästä virtuositeetistaan ja upeasta tulkinnastaan tunnettu perulaistähti konsertoi Helsingin Finlandia-talossa perjantaina 29. toukokuuta. Säestyksestä vastaa huippupianisti Vincent Scalera. Konsertin lipunmyynti alkaa maanantaina 1. joulukuuta Lippupalvelussa.
  Juan Diego Flórez on jo pitkään kuulunut maailman oopperatalojen kysytyimpiin nimiin. Hän onkin esiintynyt kaikissa maailman johtavissa oopperataloissa, konserttisaleissa ja festivaaleilla, mukaan lukien Milanon La Scalassa, New Yorkin Metropolitanissa, Pariisin Théâtre des Champs-Élyséella, Rooman Oopperassa ja Berliinin Deutche Operassa. Vuonna 2007 Flórez teki historiaa La Scalassa rikkomalla teatterin 70-vuotisen perinteen tekemällä ensimmäisen encoren sitten vuoden 1933, yleisön suureksi iloksi. Kyseinen aaria oli "Ah! mes amis" Donizettin "La Fille du régimentista", joka on kuuluisa yhdeksästä korkeasta c:stään.

  Flórezin bel canto laulutapa ja ääniala ovat täydellisiä erityisesti Rossinin, Donizettin ja Bellinin oopperasävellyksille, mutta hänen repertuaarinsa kattaa kuitenkin peräti 44 oopperaa. Vuosien varrella Flórez on ehtinyt työskennellä maailman arvostetuimpien kapellimestarien kuten esimerkiksi Sir Eliot Gardinerin, Gianluigi Gelmettin ja Sir Neville Marrinerin kanssa. Hän on julkaissut mm. kahdeksan sooloresitaalialbumia, 12 oopperalevytystä sekä 11 dvd:tä. Levytykset ovat voittaneet useita palkintoja, kuten Choc du Monde de la Musiquen, Echo Klassik Preisin, Gramophone Awardin ja onpa Flórez saanut Grammy-ehdokkuudenkin "Bel Canto Spectacular "-albumistaan. Palkintojen lisäksi hän on saanut lukuisia klassisen musiikin arvonimiä ja jopa kasvonsa postimerkkiin kotimaassaan Perussa, jossa Flórez nauttii ansaitusti kansallissankarin suosiota.

  Liput palvelumaksuineen alkaen 129 / 99 / 79 / 49 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä www.lippupalvelu.fi
  Myyntiin ma 1.12.2014 klo 9


 • Varhaiskasvatuksen johdon ja asiantuntijoiden seminaari 4.-5.6.2015.

  Johtaminen on työtä, joka vaatii erityistä osaamista. Jokaisen johtajan tulee päivittää ja parantaa ammattitaitoaan, oivaltaa itse kokemuksen kautta, mutta hankkia tietoa myös oman työyhteisön ulkopuolelta.

  Varhaiskasvatuksen johtajafoorumi järjestetään kesäkuussa neljännen kerran. Ammattilaisten puheenvuoroista löydät uusinta tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia, innovaatioitakin.

  Foorumi on tarkoitettu varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville päättäjille ja asiantuntijoille. Tule mukaan haastamaan asiantuntijoita ja vaihtamaan ajatuksia kollegoiden kanssa!

  Tilaisuuden järjestää Globex Information Oy.

  Tilaisuuden ohjelma: www.varhaiskasvatusmessut.net


 • Varhaiskasvatuksen johdon ja asiantuntijoiden seminaari 4.-5.6.2015.

  Johtaminen on työtä, joka vaatii erityistä osaamista. Jokaisen johtajan tulee päivittää ja parantaa ammattitaitoaan, oivaltaa itse kokemuksen kautta, mutta hankkia tietoa myös oman työyhteisön ulkopuolelta.

  Varhaiskasvatuksen johtajafoorumi järjestetään kesäkuussa neljännen kerran. Ammattilaisten puheenvuoroista löydät uusinta tietoa, näkemyksiä ja kokemuksia, innovaatioitakin.

  Foorumi on tarkoitettu varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville päättäjille ja asiantuntijoille. Tule mukaan haastamaan asiantuntijoita ja vaihtamaan ajatuksia kollegoiden kanssa!

  Tilaisuuden järjestää Globex Information Oy.

  Tilaisuuden ohjelma: www.varhaiskasvatusmessut.net


 • TORI AMOS

  8.6.2015 klo 20:00
 • Maailman valovoimaisimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Tori Amos saapuu kesällä Euroopan kiertueensa yhteydessä myös Suomeen. Viime vuonna ”Unrepentant Geraldines” -albuminsa julkaissut yhdysvaltalaistähti konsertoi Helsingissä Finlandia-talossa maanantaina 8. kesäkuuta. 

  Tori Amos julkaisi 14. studioalbuminsa ”Unrepentant Geraldines” viime toukokuussa ja kriitikot ottivat sen kehuen vastaan. Levyä ylistettiin paluuksi Amosin 90-luvun laulunkirjoitustyyliin ja tuotantoon. Albumi nousikin Yhdysvaltain Billboard-listan kärkikymmenikköön kuten seitsemän Amosin aikaisempaakin studiolevyä. ”Unrepentant Geraldines” nauhoitettiin Tori Amosin kotona Englannin Cornwallissa ja sillä kuullaan myös Amosin ja hänen englantilaisen ääniteknikkomiehensä Mark Hawleyn tytärtä, 13-vuotiasta Tashia, joka laulaa äitinsä kanssa koskettavan ”Promise”-kappaleen duettona. Levyltä on julkaistu singlenä myös americana-henkinen ”Trouble’s Lament”.

  Yli 12 miljoonan levymyynneillään ja lukuisilla Grammy-ehdokkuuksillaan Tori Amos lukeutuu sukupolvensa menestyneimpiin ja puhuttelevimpiin artisteihin. Paitsi musiikillisena edelläkävijänä, Amos tunnetaan laajasta fanikunnastaan, kehutuista ja menestyksekkäistä kiertueistaan ja live-esiintymisistään. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. ”Cornflake Girl”, ”God”, ”Caught A Lite Sneeze”, ”Professional Widow” ja ”A Sorta Fairytale”. Amos on tullut tunnetuksi myös suorasukaisena mielipidevaikuttajana ja hän on ollut perustamassa RAINN-järjestöä, joka on nykyään Yhdysvaltain suurin seksuaalista hyväksikäyttöä vastustava ryhmittymä.

  LIPUT:
  Myyntiin ke 28.1.2015 klo 9
  Palvelumaksuineen alkaen 78,50 / 68,50 / 63,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä Lippupalvelu

  ovet: 18.00
  konsertti klo 20.00  

  Tuotanto: Live Nation Finland


 • TORI AMOS

  9.6.2015 klo 20:00
 • Maailman valovoimaisimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva Tori Amos saapuu kesällä Euroopan kiertueensa yhteydessä myös Suomeen. Viime vuonna ”Unrepentant Geraldines” -albuminsa julkaissut yhdysvaltalaistähti konsertoi Helsingissä Finlandia-talossa maanantaina 8. kesäkuuta. 

  Tori Amos julkaisi 14. studioalbuminsa ”Unrepentant Geraldines” viime toukokuussa ja kriitikot ottivat sen kehuen vastaan. Levyä ylistettiin paluuksi Amosin 90-luvun laulunkirjoitustyyliin ja tuotantoon. Albumi nousikin Yhdysvaltain Billboard-listan kärkikymmenikköön kuten seitsemän Amosin aikaisempaakin studiolevyä. ”Unrepentant Geraldines” nauhoitettiin Tori Amosin kotona Englannin Cornwallissa ja sillä kuullaan myös Amosin ja hänen englantilaisen ääniteknikkomiehensä Mark Hawleyn tytärtä, 13-vuotiasta Tashia, joka laulaa äitinsä kanssa koskettavan ”Promise”-kappaleen duettona. Levyltä on julkaistu singlenä myös americana-henkinen ”Trouble’s Lament”.

  Yli 12 miljoonan levymyynneillään ja lukuisilla Grammy-ehdokkuuksillaan Tori Amos lukeutuu sukupolvensa menestyneimpiin ja puhuttelevimpiin artisteihin. Paitsi musiikillisena edelläkävijänä, Amos tunnetaan laajasta fanikunnastaan, kehutuista ja menestyksekkäistä kiertueistaan ja live-esiintymisistään. Hänen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat mm. ”Cornflake Girl”, ”God”, ”Caught A Lite Sneeze”, ”Professional Widow” ja ”A Sorta Fairytale”. Amos on tullut tunnetuksi myös suorasukaisena mielipidevaikuttajana ja hän on ollut perustamassa RAINN-järjestöä, joka on nykyään Yhdysvaltain suurin seksuaalista hyväksikäyttöä vastustava ryhmittymä.

  LIPUT:
  Myyntiin ke 28.1.2015 klo 9
  Palvelumaksuineen alkaen 78,50 / 68,50 / 63,50 euroa Lippupalvelun myyntipisteistä, puhelinpalvelusta 0600-10-800 (1,96 euroa/min + pvm) ja 0600-10-020 (6,79 euroa/puhelu + pvm) ja netistä Lippupalvelu

  ovet: 18.00
  konsertti klo 20.00 


  Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 28.1. klo 9.00 Lippupalvelussa
  Tuotanto: Live Nation Finland


PALVELUPISTE

Puhelin (09) 40241
servicepoint@finlandiatalo.fi

Aukioloajat
ma - pe 9.00 - 19.00