Juhlatarjoilut
Finlandia-talon ravintolalla on vahva maine suurimpienkin kokousten ja kongressien osaavana ja joustavana järjestäjänä, mutta samalla innostuksella ja ammattitaidolla paneudumme myös pieniin tilaisuuksiin.
Finlandia-ravintolan tarjoilut ovat aina ainutlaatuinen kokemus mielelle ja kielelle. Käsityöllä ja yksilöllisellä suunnittelulla luomme fantastisia ruokaelämyksiä pieniin ja suuriin juhliin. Keittiömme loihtii unohtumattomat tarjoilut jopa usean tuhannen henkilön juhliin.
Anna keittiömme yllättää, tai kerro meille juhlan teema, niin suunnittelemme yhdessä tilaisuutesi tavoitteita tukevan juhlavan tarjoilukokonaisuuden.
ILTATILAISUUDEN PÖYTIINTARJOILLUT MENUVAIHTOEHDOT
TAMMIKUU – HUHTIKUU
MENU PIKKU-FINLANDIA
Lasimestarin lohta, hummeriemulsiota ja pikkelöityjä kasviksia (L,G)
***
Kotimaista revontulihärkää, hävikkikahvi-mustajuurta ja portviinikastiketta (L,G)
***
Porkkanakakkua, sitruunaa ja tyrniä (L,G)
MENU AALTO
Ankkaa, appelsiinia ja hapatettua porkkanaa (L,G)
***
Turskaa, simpukkaa ja sahramikastiketta (L,G)
***
Päärynäpiirakkaa, pistaasia ja cavaa (L,G)
MENU PUISTO
Porkkanaa kahdella tapaa ja mantelia (L,G)
***
Tryffeli-galantiinia, tattia ja luomuohraa (L)
***
Uuniomenaa, hunajaa ja kinuskia (L)