Finlandia-talo on monipuolinen tapahtumakeskus keskellä kaupunkia. Tervetuloa viihtymään konserttiin, kokoukseen tai muuhun tapahtumaan. Arki tai juhla, Finlandia-talossa tapahtuu koko ajan. Tiedot Finlandia-ravintolasta, tarjoilusta, pysäköinnistä ja muista viihtyisän vierailun edellytyksistä löydät täältä sinulle tarkoitetusta osasta Finlandia-talon sivustoa.

FINLANDIA CAFE ja Galleria Veranda

Fantastista Aallon designia ja uniikkia tunnelmaa pursuava FINLANDIA CAFE on auki jokaiselle erinomaisista kahvilatuotteista, hyvästä seurasta ja uniikista Finlandia-talosta kiinnostuneelle. Kahvilan yhteydessä on Galleria Veranda, jonka vaihtuvat näyttelyt ovat jo itsessään syy pistäytyä katsastamassa Verandassa toteutettua Alvar Aallon modernia tulkintaa. Cafen ja Galleria Verandan löydät Töölonlahden puolelta.

Alvar Aallon merkkiteos

Finlandia-talo on maailmankuulun suomalaisen arkkitehdin Alvar Aallon suurtyö ja on suunniteltu kävijöiden ja tapahtumien ehdoilla. Talo sisältää lukuisia Alvar Aallon elämänsä aikana kehittämiä tarkkaan harkittuja yksityiskohtia, joista muodostuu vertaansa vailla oleva kokonaisuus. Rakennus myötäilee ympäröivää puistoa ja istuu osaksi maisemaa. Sisätiloissa toistuvat monet Aallolle tyypilliset aiheet, kuten epäsymmetriset muodot sekä luonnonmukaiset, hillityt materiaalit ja värit.

Opastetut kierrokset

Finlandia-talon perusparannuksen johdosta emme tällä hetkellä järjestä opastettuja kierroksia.