Tee tilaisuudestasi yrityksesi näköinen!

Ottamalla Finlandia-ravintolan mukaan suunnittelemaan tilaisuutta alkumetreistä lähtien varmistat yrityksesi brändiä tukevan tapahtumailmeen myös tarjoilupöydässä. Helppo tapa yrityksen ilmeen toteuttamiseen ovat toivottuihin väreihin sovitetut buffetpöytien helmaliinat ja lautasliinat.

Kokousvieraitasi voisi myös ilahduttaa brändivärissä toteutettu alkoholiton signature-drinkki, vitamiinishotti tai smoothie. Yhteistyökumppaneinamme toimivat pääkaupunkiseutulaiset leipomot suunnittelevat niin suolaiset kuin makeatkin kahvileivät kokonaisuutta tukevaan muotoon ja värimaailmaan.

Laitetaan tilaisuutesi tekniikka toimimaan!

Muistathan varausta tehdessä ottaa huomioon myös tapahtumasi tekniset tarpeet. Olemme koonneet sinun työstäsi helpottamaan muutamia teknisiä vinkkejä.

  • PowerPoint- tai videoesitys

Mikäli puheenvuoroa tukee yksi power point –esitys, voi puhuja ohjata itse esitystään. Useamman rinnakkaisen esityksen sujuvaan vaihtamiseen suosittelemme oman avustajan tai Finlandia-talon saliteknikon varaamista.

Meiltä voi vuokrata esityskoneita tai voit tuoda omasi. Talon videotykkeihin kytkeydytään joko HDMI tai VGA kaapelilla.

Videoiden toistamiseen suosittelemme laajennettua esitystekniikkaa, jolloin käytössänne on kaikki tarvittava tekninen välineistö.

  • Esiintyjän tueksi

Ottamalla käyttöön useamman lavamonitorin, saa puhuja näkyville omat muistiinpanonsa sekä yleisölle näytettävän esityksen.

Lava voidaan kalustaa kokouksen esiintyjien toiveiden mukaisesti. Puhujan valittavissa ovat puhujakoroke, pystypöytä tai vaikka nojatuoli.

Jokaisessa kokoussalissa on äänentoistojärjestelmä joka riittää puheäänentoistoon ja videoiden esittämiseen. Puhujan toiveen mukaan järjestämme mikrofonityypin.

  •  Kuvatekniikka

Suurissa yhtiökokouksissa ohjelman seuraamista helpottaa puhujan kuvaus. Suosittelemme lisävalkokankaan varaamista, jolloin yleisö voi seurata samaan aikaan esitysmateriaalia sekä puhujaa.

Yleensä yhtiökokoukset tallennetaan nauhoittamalla puheenvuorot (äänitallenne) tai lisäarvoa tallenteelle saa videoimalla tilaisuus, jolloin saat käyttöösi tilaisuudesta kuvatallenteen. Tarvittaessa tilaisuus voidaan lähettää myös suorana Webcast -lähetyksenä esimerkiksi yrityksen oman henkilökunnan seurattavaksi.

  • Valaistus

Tunnelmavalaistuksen värivalinnoilla tuet yrityksesi brändiä aina sisääntulosta kokoussaliin ja tarjoilualueelle saakka. Valaistuksella tehtyä tilan väripesua voit tehostaa myös liikkuvilla kuvioilla.  Huippunäkyvyyden tilaisuudellesi takaa upea Finlandia-talon tornin valaisu brändivärein tai uutuutena voit heijastaa yrityksesi logon kaikkien näkyville.

Muut lisäpalvelut kuten tulkkaus, äänestystekniikka ja osallistujien tekninen tunnistautuminen järjestyvät kauttamme vaivattomasti.

Lisätietoja ja palveluiden hinnat saat omalta yhteyshenkilöltäsi.