Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

Lue lisää seminaarista tästä

05.05.2022

Suuri Arvoseminaari empatiaa, arvoja ja rakkautta 5.5.2022

Lue lisätietoja

Tervetuloa Suureen Arvoseminaariin 5.5.2022 inspiroitumaan, verkostoitumaan, kuulemaan huippupuheenvuoroja – ja tekemään samalla hyvää.

Miten empatia, rakkaus ja arvot näkyvät yrityselämässä Suomessa ja maailmalla? Miten vastuullisuus ja voitot mahtuvat samaan lauseeseen? Suuren Arvoseminaarin huippupuhujat hallitusammattilainen Kaisa Hietala, hallituksen varapuheenjohtaja Jussi Herlin, hallituksen jäsen Thomas Zambra ja lääkäri Emilia Vuorisalmi avaavat kukin oman näkökulmansa työelämän arvojen ja vastuullisuuden ajankohtaiseen teemaan. Seminaarin suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Suuri Arvoseminaari juhlistaa RML Talon 20-vuotista taivalta. Kun koti on kaukana, mahdollistaa RML Talo pienen potilaan koko perheen asumisen Meilahdessa – vain kivenheiton päässä Uudesta lastensairaalasta. Nämä pienet potilaat tarvitsevat usein kaikkein vaativimpia hoitotoimenpiteitä ja sairaalajaksot saattavat olla pisimmillään jopa kuukausien pituisia. RML Talo on majoittanut kahdenkymmenen vuoden aikana jo 9000 perhettä eri puolilta Suomea.

Näytä lisää