Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

Konsertin sinivalkoinen sävelmaisema juhlistaa Suomen historian sankaritarinoita menneiltä ikäpolvilta ja omalta sukupolveltamme. Suomen taiteen kultakauden sävelhelmet ja aikamme radiohitit esittää vuonna 1897 Viipurissa perustettu mieskuoro Viipurin Lauluveikot johtajanaan Ilkka Aunu.

Konsertti vaalii talvisodan henkeä. Sen ajaton sanoma ”Ei jäädä tuleen makaamaan” ja ”kaverista pidetään huolta” kuuluvat sekä mieskuoroklassikoissa että kevyen musiikin kappaleissa.

Konsertti on avoinna kaikille ja lipunmyynti on nyt käynnistynyt. Lippuja on myynnissä vain rajallinen määrä, joten kannattaa pikaisesti hankkia liput ja varmistaa oma paikka ainutlaatuisessa konsertissa. Lipunmyynnin tuotto ohjataan veteraaneille.

Liput

Konserttilipun hinta on 30 euroa.

Liput ovat myynnissä verkkokauppa Eventiossa.

Väliaika

Tilaisuudessa on väliaika.

Naulakkopalvelut

Naulakkopalvelumaksu 3€/henkilö. Maksu suoritetaan paikan päällä.

12.03.2023 klo 16:00

Oi Kallis Suomenmaa -konsertti

Lue lisätietoja

Reserviläisliitto ja Viipurin Lauluveikot toteuttavat yhteistyössä Oi Kallis Suomenmaa -konsertin talvisodan päättymisen muistopäivän aattona, sunnuntaina 12.3.2023. Konserttipaikkana on Helsingin keskustan läheisyydessä sijaitseva uusi Pikku-Finlandia osoitteessa Karamzininranta 4.

Ovet aukeavat klo 16 ja konsertti alkaa klo 17 kestäen kaksi tuntia. Talvisodan päättymisestä tulee ensi vuonna kuluneeksi 83 vuotta.

Näytä lisää