Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

Maalaukseni lähtökohta voi olla näkö, väri tai liike, joka työn aikana kehittyy ja saa lopullisen muotonsa. Luonto on ollut innoittajana. Teos muuttuu ja kehittyy oman näköiseksi työn aikana. Esittävästä täysin abstraktiin tai siitä välistä. Lähtökohta voi olla esittävä maalaus joka työn aikana muuttuu abstraktiseen suuntaan.
Oleellista näissä maalauksissa ovat liike, väri ja sommittelu. Luonto on mukana mutta usein abstraktisena sommitelmana. Työstän usein teosta uudestaan monta kertaa ja työni on melko hidas.
Näissä teoksissa sekä ympäristö että mielikuvitus ovat läsnä. Maalaukset ovat sekä esittäviä että abstrakteja tai siitä välistä. Minulla ei ole valmista mallia vaan lähtökohtani on tunnetila joka saattaa muuttua työn aikana. MIelikuva on läsnä myös esittävissä maalauksissa. Teokset kertovat omalla tavalla ympäristöstä. Tekniikka on akryyli tai öljy tai sekä että.

Vapaa pääsy.

02.03.2023 - 27.03.2023 klo 09:00

KAIKILLA AISTEILLA -kuvataiteilija Cecilia Rosenlew

Lue lisätietoja

Maalaukseni lähtökohta voi olla näkö, väri tai liike, joka työn aikana kehittyy ja saa lopullisen muotonsa. Luonto on ollut innoittajana. Teos muuttuu ja kehittyy oman näköiseksi työn aikana. Esittävästä täysin abstraktiin tai siitä välistä.

Näytä lisää