Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

 

Keittiömestari Mika Jokela on ollut pitkään yksi yhteistyökumppanimme.  Mika on kehittänyt meille reseptiikkaa, joista muutamia on julkaistu sivuillamme ja syksyllä ilmestyvässä reseptisovelluksessamme (mobiiliversio). Mikan kanssa yhteistyö on ollut moniuloitteista, ennakkoluulotonta ja yllätävääkin. Myös muita tapoja yhteiseen näkyvyyteen maailmalla ideoidaan parhaillaan.

Finlandia-talon profiili osuu yksiin Natural Nordicin kohdeyleisön kanssa – laatua ja puhtautta arvostavat ulkomaiset ja kotimaan matkailijat, jotka ovat kiinnostuneet designia ja kulttuuriperimää. Finlandia-talo uusiutuu ja se on jo nyt huippupaikka (sijainti, valikoima, lahjat, maistiaiset, vaihtuvat menut) käydä tunnelmoimassa ja esitellä omille kotimaisille tai ulkomaisille vieraille.

01.12.2021 - 22.12.2021

Joulukuun lähituottaja: NATURAL NORDIC

Lue lisätietoja

Omistajat Asko Rantanen ja Minttu Jores ovat tehneet vuosia töitä laadukkainen suomalaistuotteiden viennin edistämiseksi. Valikoima on muokkautunut vuosien ja kymmenien tuottajien kartoitustyön jälkeen. Suomessa on runsaasti esim. marjajauheiden pientuottajia ja suurempia toimijoita, mutta tuotteiden laatutaso vaihtelee hurjasti. Natural Nordic on pitkäjänteisen ja systemaattisen laaduntarkkailun tuloksena valinnut vain parhaimmat raaka-aineet mukaan valikoimaansa.

 

Näytä lisää