Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

HUOM. Tilaisuudessa on käytössä koronapassi. 

Turvallinen Finlandia-talo

Liput

Lippuhinnat (Huom sisältää tarvittavat palvelumaksut):

Peruslippu 38,50€

Eläke/Opiskelija/Varusmies/Työtön 34,50€

Saattaja pääsee ilmaiseksi

Ikäraja

K18

Väliaika

Noin 2h väliaikoineen (koronarajoitusten vuoksi voi olla myös 2,5h riippuen väliajan pituudesta)

Tapahtuman kesto

N.2 h

Finlandia-salin istuinkartat

Permanto Parveke
04.12.2021 klo 20:00

Ismo Leikola – Ei mitään vakavaa 4.12.

Lue lisätietoja

”Korona pysäytti koko maailman ja sen lisäksi myös Ismo Leikolan.

Nyt koteloitumisvaiheen jälkeen stand-up-lavoille lennähtää ei ainoastaan täysin uusi show, vaan suorastaan uusi ihminen, uudestisyntynyt Ismo, joka on saanut 20 sekunnin mittaisen kasteen käsienpesualtaassa. Pidemmän keikkatauon aikana Ismo sukelsi pohdinnoissaan yhä syvemmälle ja löysi ennennäkemättömiä vastauksia – myös siihen iänikuiseen kysymykseen: Mille saa nauraa.”Ei mitään vakavaa” on show jossa todella koetellaan rajoja. Tai oikeammin mennään niistä läpi että heilahtaa. Sellaisella nauravalla muurinmurtajalla.”

Sitten virallinen ohjeistus. Nykytilanteesta johtuen tilaisuuksissa edellytetään kaikilta yleisön jäseniltä sitä, että he käyttävät maskia tai visiiriä tai jotain semmosta. Umpinainen moottoripyöräkypärä käy myös tai kuupuku. Tai ilmastointiteippi joka peittää sekä suun että nenän. Jos joku on kiinnostunut mussuttamaan, länkättämään tai urputtamaan tästä, huomautamme että myös mussutus on suoritettava maski naamalla.

Todella halutaan että kiertue voidaan toteuttaa ja toivotaan että kaikki on valmiita puhaltamaan yhteen hiileen. Siis vertauskuvallisesti. Konkreettinen yhteen hiileen puhaltaminen ei ole suositeltavaa näinä aikoina, kun pöpöt leviää.

Näytä lisää