Tapahtuman tietoja

Liput

Ennakkoon yhden päivän lippu 20€ tapahtuman internetsivuilta

Nettisivut: www.helsinkidrinkfestival.fi

Ikäraja

K 18

18.03.2022 - 19.03.2022

Helsinki Drink Festival 18.-19.3.2022

Lue lisätietoja

Suomen suurin cocktailtapahtuma tulee jälleen

Neljättä kertaa järjestettävä Helsinki Drink Festival kerää kaupungin parhaat cocktailbaarit, maahantuojat ja tyylikkäimmät alkoholilliset, sekä alkoholittomat juomasekoitukset Pikku-Finladia talolle. Tänä vuonna livemusiikilla on entistä suurempi rooli, kun trendaavat kotimaiset artistit, kuten Kauriinmetsästäjät, F ja Elias Gould nostavat cocktail-tapahtuman tunnelman huippuunsa.

Tapahtuma on suunnattu kaikille, jotka nauttivat juomasekoituksista, vasta etsivät suosikkijuomaansa tai haluavat vain olla osa kesän värikkäintä tapahtumaa!

Helsinki Drink Festival on juhla kaikille maistuvista juomista, tyylikkäästä tunnelmasta tai maukkaasta ruuasta nauttiville: valtava juomatarjonta ja maltilliset annoskoot kannustavat kokeilemaan uutta ja asettamaan huulet rajojen ulkopuolelle. Nälkäisten iloksi, HDF on myös entistä vahvemmin ruoka-tapahtuma. Festariruokaa tarjoavat The Bull & The Firm ja Yeastie Boi.

Kaikille cocktailien tekemisestä kiinnostuneille löytyy Home Bar, jossa vieraat pääsevät oppimaan uutta ja tekemään tunnettuja cocktaileja ammattilaisten johdatuksella. Valitse mieleinen workshop, ja opi tuunaamaan vaikkapa drinkkibaari-tason Piña Colada tai Gin Tonic. Aikaisemmista vuosista oppineena, suosittelemme varaamaan näihin paikat etukäteen!

HDF:ssä on myös tunnetusti juhlavuutta ja glamouria. Helsinki Drink Festivalin parasta cocktailia on mukana valitsemassa kuluttajista koostuva arvovaltainen maistelutuomaristo.

Ennakkoliput ovat tulleet myyntiin Helsinki Drink Festivalin nettisivuille. Mikäli haluaa varmistaa paikan kevään maukkaimmassa tapahtumassa, kannattaa hankkia lippu etukäteen.

Näytä lisää