Finlandia-talo sijaitsee luonnonkauniissa puistossa, Töölönlahden rannalla. Kulkuyhteydet ovat sujuvat niin lentokentältä, linja-auto- kuin rautatieasemaltakin. Raitiovaunu- ja bussipysäkit sijaitsevat talon välittömässä läheisyydessä. Ydinkeskusta on kävelyetäisyydellä, ja talon läheisyydessä on useita paikoitushalleja henkilöautolla saapuvien käyttöön.

Näytä suurempi kartta

Saapumisohjeet ja pysäköinti

Finlandia-talon katuosoite on Mannerheimintie 13 e, 00100 Helsinki.

Raitiovaunujen 4 ja 10 pysäkki on Mannerheimintiellä, Finlandia-talon edessä (Kansallismuseon pysäkki).

Finlandia-talon taksitolppa sijaitsee Karamzininrannan puolella oven K1 edessä. Taksia voi tarvittaessa pyytää ajamaan myös Mannerheimintien puolelle.

Sisäänkäynnit K3 ja K4 ovat yhdistyneet. Nämä kaksi uutta sisäänkäyntiä on merkitty selkeillä opasteilla.

Finlandia-talon pysäköintijärjestelyt

Finlandia-talon vieressä sijaitsee pysäköintihalli, Aimo Park Finlandia, josta on maanalainen kulkuyhteys Finlandia-taloon (Finlandia-talon aukioloaikoina).

Ajo pysäköintihalliin tapahtuu Karamzininrannan kautta. Pysäköinti on maksullista, ja 650-paikkaisen pysäköintilaitoksen toiminnasta vastaa Aimo Park Finlandia. 

Pysäköinnin voi maksaa myös luottokortilla ilman lippua seuraavasti; syötä luottokortti sisäänajettaessa puomin lukijalaitteeseen. Ulos ajettaessa syötä sama luottokortti ulosajopuomin lukijalaitteeseen. Kuitin saa painamalla kuittipainiketta.

Lisätietoja puh. 020 781 2400. Liikuntarajoitteisten merkityt autopaikat sijaitsevat Aimo Park Finlandian pysäköintihallissa. Aimo Park tarjoaa sotaveteraaneille ja liikuntarajoitteisille 2 tuntia ilmaista pysäköintiaikaa. Lipun saa Finlandia-talon Palvelupisteestä 1krs.

Lisätietoja Aimo Park Finlandia »

Finlandia-talon läheisyydestä löytyy myös muita pysäköintihalleja.

Ovet - Pääsisäänkäynnit

M4 / K4

  • Finlandia-sali
  • Helsinki-sali
  • Elissa-sali
  • Terassisali
  • Aurora
  • Veranda 1-4

M1 / K1 Kongressisiipi

K2 / M4 Café Veranda

M5 Henkilökunta

Palvelupiste

Puhelin (09) 40241
Aukioloajat
Ma - pe 9.00 - 19.00

Tuletko julkisilla...

...Vai omalla autolla

Läheisyydessämme on Aimo Park Finlandia pysäköintihalli, josta Finlandia-talon aukioloaikoina on hissiyhteys Finlandia-taloon.