Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

LIsätiedot: www.meidänromanssi.fi

Liput

Liput Ticketmaster

Väliaika
Konsertissa on väliaika.
Ravintolapalvelut

Etkot Café Verandassa kaksi tuntia ennen konsertin alkua. Etko-tarjouksena lasi Alvar-kuohuviiniä (12 cl) ja pieni makea 9 €.

Naulakkopalvelu
Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

Romantiikan Jättiläiset

2.11.2019 klo 19:00

Itämeren alueen tähtien suurkonsertti Finlandia-talossa marraskuussa!

Helsingissä saadaan kokea marraskuussa todellinen tähtientäyteinen suurkonsertti, kun Suomen, Viron ja Venäjän huippuartistit kokoontuvat yhteiseen esiintymiseen Finlandia-taloon. Tässä Romantiikan jättiläiset -konsertissa esiintyvät mm. Diandra, Pentti Hietanen, Kyösti Mäkimattila sekä Venäjän The Voice - kilpailun voittaja Petr Zaharov ja maailmankuulu saksofonisti Igor Butman. Konsertin juontaa Mikko Leppilampi.

Muita konsertin artisteja ovat Suomessa jo 30 vuotta asunut koloratuurisopraano Elena Putina sekä venäläisistä artisteista mm. Alena Petrovskaja ja Terem Quartet. Viroa edustaa mm. Viron Kansallisoopperan poikakuoro kapellimestarinaan Hirvo Surva.

 

Liput maksavat alkaen 58,00 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Ticketmasterissa.

 

Alena Petrovskaja on erikoistunut perinteisiin venäläisiin kansanlauluihin, ja häntä kutsutaankin Venäjän sielun ja sydämen tulkitsijaksi. Petr Zaharov on karismaattinen ja tummaääninen venäläinen laulaja, näyttelijä ja pedagogi ja noussut tunnetuksi Venäjän Voice-laulukilpailun 7. tuotantokauden voittajana. Pietarilainen Terem Quartet on tullut maailmankuuluksi soittamalla uudella otteella perinteisiä venäläisiä kansansoittimia, kuten balalaikkaa ja domraa. Historiansa aikana yli 3 000 konserttia 60 eri maassa soittanut kvartetti tuli suurelle yleisölle tunnetuksi esiintyessään vuoden 2009 Eurovision laulukilpailuissa

Moskovassa. Igor Butman on puolestaan ympäri maailman arvostusta nauttiva tenori- ja sopraanosaksofonisti, joka on nähty myös Pori Jazz Festivaalin lavalla. Viron Kansallisoopperan poikakuoro, Rahvusooper Estonia Poistekoor, aloitti toimintansa 1971, ja Hirvo Surva nimitettiin sen taiteelliseksi johtajaksi 2001 Kuorossa laulaa kaikkiaan yli sata taidokasta nuorta laulajaa.

 

Marraskuinen Romantiikan jättiläiset -konsertti on jo 17. kerta, kun Romanssimusiikin Edistämisyhdistys ry järjestää kyseisen tapahtuman. Nyt pidettävä konsertti on jatkoa aiemmille Romantiikan jättiläiset -, Meidän romanssi - ja Vuosisadan romanssi -konserteille. Konserttisarjan perustaja ja itsekin lavalle laulajana nouseva Elena Putina on asunut Suomessa jo 30 vuoden ajan. Hän on tullut vuosien aikana tutuksi lukuisille suomalaiskatsojille venäläisten romanssien tulkitsijana.

Suurta arvostusta nauttiva Putina on muun muassa voittanut huomattavan kansainvälisen romanssimusiikkikilpailun Pietarissa, ja hän toimii myös Romantiikan jättiläiset –konserttiprojektin

johtajana.

 

 

Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

LIsätiedot: www.meidänromanssi.fi

Liput

Liput Ticketmaster

Väliaika
Konsertissa on väliaika.
Naulakkopalvelu
Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.

Finlandia-salin istuinkartta