Monipuoliset kokoustarjoilut

Kokoustarjoiluissa panostamme tuotteiden tuoreuteen, houkuttelevaan esille laittoon sekä terveellisyyteen ja monipuolisuuteen. Kokouspäivän tarjoilut voivat tarjota teemoitettuja kokonaisuuksia, uusia makuja, keveyttä ja trendikkäitä yhdistelmiä.

Kokouslounas voidaan toteuttaa tyylikkäästi pöytiin tarjoiltuna, mukavasti buffetmuodossa, tai vaikkapa rennosti katuruokahenkeen. Kokouskahvitus voi olla kahvitori kauden tuotteineen, tai kahvileivät valintasi mukaan. Rakennamme mielellämme asiakkaan tilaisuuteen sopivat tarjoilut erikoisruokavaliot huomioiden.

Cocktail—tilaisuus kokouspäivän päätteeksi tarjoaa tilaisuuden verkostoitumiselle ja yhdessäololle. Anna keittiömme yllättää, tai kerro meille kokouspäivän teema, niin suunnittelemme yhdessä tilaisuutesi tavoitteita tukevan tarjoilukokonaisuuden.

Finlandia-ravintolan ilmastoystävällinen kokous
Vastuullisena tapahtumatalona haluamme tarjota asiakkaillemme myös mahdollisuuden ilmastoystävälliseen kokoukseen, joka liputtaa kestävän kehityksen ja puhtaamman ympäristön puolesta. Ilmastokokouksen tarjoilut suunnittelemme siten, että kasvisruokia on tarjolla useammin ja enemmän, ja sesongin raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Lisäksi hyödynnämme laadukkaita luomuraaka-aineita, ja kalavalinnat teemme vastuullisesti WWF:n kalaoppaan ohjaamana. Päivän kokoustarjoilut eivät sisällä punaista lihaa.

Vaikuta valitsemalla ilmastoystävällinen kokous Finlandia-talossa!

Valmiit ja helpot, tilat, tekniikan ja tarjoilut yhdistävät kokonaisuudet löydät myös kokouspaketeistamme!

 

Perhejuhla, opiskelijajärjestön vuosijuhlat, henkilökunnan kick off vai gaalaillallinen?

Finlandia-ravintolan ruokafilosofian peruspilareita ovat kotimaisten tuottajien monipuolinen anti, laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo. Valintanne voi olla valmiiksi suunniteltu menukokonaisuus tai tilaisuutenne teemaan yhdessä keittiön kanssa sovitettu uniikki makumatka. Meille on ilo rakentaa tilaisuudestanne onnistunut ja yksilöllisesti viimeistelty, ainutlaatuisen aterian kruunaama juhla!

Juhlan aihe voi olla pieni tai suuri ja sen luonne vaikkapa vapaamuotoinen kokoontuminen tai viimeistelty gaala-illallinen. Finlandia-ravintolasta löytyy osaamista kaikenlaisiin tilanteisiin, mutta myös rohkeutta luoda jotain ihan uutta. Onnistuneet tarjoilut viimeistelevät vieraidenne juhlamielen ja pitävät juhlanne puheenaiheena vielä pitkään. Haasta meidät järjestämään teille ikimuistoinen juhlapäivä!

Juhlaa suunnitellessanne voit valita myös valmiiksi koostetun juhlapakettimme!