Kesäkuun ensimmäisenä perjantaina, Puolustusvoimain lippujuhlan kunniaksi kahvilan lounaalla Vorsmack, smetanaa, suolakurkkua ja punajuurta.

Kuun puolessa välissä lanseeraamme ”Lohikeiton kahdelle”. Ja lisäksi myyntiin tulee juhannuksen valmis grillipaketti.

FINLANDIA CAFÉn annokset elävät sesonkien mukaan, ja kahvilaherkkujen lisäksi katamme arkisin lounaan ja after work -tarjoilut.
Viihtyisän tyylikkäässä sisustuksessamme on käytetty alkuperäisiä Alvar Aallon huonekaluja Finlandia-talosta, kestävän kiertotalouden hengessä. Meillä koet myös tapahtumia musiikki-illoista vaihtuviin taidenäyttelyihin. Ota erityinen hetki itsellesi ja tule viihtymään.

Herkullinen lounas

Arkisin klo 11-14 kahvilassamme on tarjolla tuoreista raaka-aineista tehty päivän keitto. Monipuolisessa salaattipöydässämme on erilaisten salaattien lisäksi myös hyviä proteiininlähteitä.

Keitto & Salaatti 12,50 €. Sis. vesi, leipä ja kahvi/ tee

Salaattipöytä 10,90 €  Sis. vesi, leipä ja kahvi/ tee

Päivän keitto 7 € Sis. vesi, leipä ja kahvi/ tee

Katso lounasmenu

 

Finlandia-ravintolalle kolme Luomutähteä

Finlandia-ravintola sekä Finlandia Café ovat liittyneet Luomua ravintola -hakupalveluun, ja saivat heti kolme luomutähteä siirtyen suoraan luomuohjelman portaalle viisi.

”Lähdimme rakentamaan koko Suomen kattavaa ja koko Suomen ruoka-aittoja käyttävää kokonaisuutta, jossa teeseinä on turvallinen, luontoa kunnioittava ja samalla rohkeasti omaa linjaansa kulkeva gastronomia”, kertoo Finlandia-ravintolan keittiöpäällikkö Mika Jokela.

 

tiedote: luomuravintola

FINLANDIA CAFÉ tapahtumat

Kahvilan yhteydessä toimivassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin kahvilan aukioloaikoina. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä. Voit myös vierailla Finlandia-talon aulassa ihastelemassa Alvar Aallon arkkitehtonista mestariteosta sisältä käsin.

FINLANDIA CAFÉ sopii myös verkostoitumiseen – tiloissamme voit järjestää tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset puh. 040 614 9573.

Avoinna
ma-pe klo 9-18.

(28.6.-30.7. ma-pe klo 10-17)

 

FINLANDIA CAFÉ tapahtumia

Galleria esittää:

FINLANDIA CAFÈN kuukauden tuottaja kesäkuussa
09.06.2021 - 31.07.2021
FINLANDIA CAFÈSSA tapahtuu lokakuu
01.10.2021 - 31.10.2021
FINLANDIA CAFÈSSA tapahtuu syyskuu
01.09.2021 - 30.09.2021