FINLANDIA CAFÉn annokset elävät sesonkien mukaan, ja kahvilaherkkujen lisäksi katamme arkisin lounaan ja after work -tarjoilut.
Viihtyisän tyylikkäässä sisustuksessamme on käytetty alkuperäisiä Alvar Aallon huonekalujaFinlandia-talosta, kestävän kiertotalouden hengessä. Meillä koet myös tapahtumia musiikkiilloista vaihtuviin taidenäyttelyihin. Ota erityinen hetki itsellesi ja tule viihtymään.

Herkullinen lounas

Arkisin klo 11-14 kahvilassamme on tarjolla tuoreista raaka-aineista tehty päivän keitto. Monipuolisessa salaattipöydässämme on erilaisten salaattien lisäksi myös hyviä proteiininlähteitä.
Syksyn ajan erikoistarjouksena Keitto & Salaatti 12,50 €. Sis. vesi, leipä ja kahvi/tee.

Katso lounasmenu

 

FINLANDIA CAFÉ tapahtumat

Kahvilan yhteydessä toimivassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin kahvilan aukioloaikoina. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä. Voit myös vierailla Finlandia-talon aulassa ihastelemassa Alvar Aallon arkkitehtonista mestariteosta sisältä käsin.

FINLANDIA CAFÉ sopii myös verkostoitumiseen – tiloissamme voit järjestää tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset puh. 040 614 9573.

Avoinna
ma-pe klo 10-17.

Olemme suljettuna 12.12.2020-10.1.2021. Toivotamme kaikille rauhallista joulunaikaa!

FINLANDIA CAFÉ tapahtumia