FINLANDIA CAFÉn annokset elävät sesonkien mukaan, ja kahvilaherkkujen lisäksi katamme arkisin lounaan ja after work -tarjoilut.
Viihtyisän tyylikkäässä sisustuksessamme on käytetty alkuperäisiä Alvar Aallon huonekaluja Finlandia-talosta, kestävän kiertotalouden hengessä. Meillä koet myös tapahtumia musiikki-illoista vaihtuviin taidenäyttelyihin. Ota erityinen hetki itsellesi ja tule viihtymään.

Herkullinen lounas

Arkisin klo 11-14 kahvilassamme on tarjolla tuoreista raaka-aineista tehty päivän keitto. Monipuolisessa salaattipöydässämme on erilaisten salaattien lisäksi myös hyviä proteiininlähteitä.

Keitto & Salaatti 12,50 €. Sis. vesi, leipä ja kahvi/ tee

Katso lounasmenu

 

Finlandia-ravintolalle kolme Luomutähteä

Finlandia-ravintola sekä Finlandia Café ovat liittyneet Luomua ravintola -hakupalveluun, ja saivat heti kolme luomutähteä siirtyen suoraan luomuohjelman portaalle viisi.

”Lähdimme rakentamaan koko Suomen kattavaa ja koko Suomen ruoka-aittoja käyttävää kokonaisuutta, jossa teeseinä on turvallinen, luontoa kunnioittava ja samalla rohkeasti omaa linjaansa kulkeva gastronomia”, kertoo Finlandia-ravintolan keittiöpäällikkö Mika Jokela.

 

tiedote: https://www.luomuravintola.fi/resources/public//sisaltokaruselli/TIEDOTE_Finlandia-talon%20ruokafilosofia%20rakentuu%20luonnonmukaisuuteen.pdf

FINLANDIA CAFÉ tapahtumat

Kahvilan yhteydessä toimivassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin kahvilan aukioloaikoina. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä. Voit myös vierailla Finlandia-talon aulassa ihastelemassa Alvar Aallon arkkitehtonista mestariteosta sisältä käsin.

FINLANDIA CAFÉ sopii myös verkostoitumiseen – tiloissamme voit järjestää tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset puh. 040 614 9573.

Avoinna
ma-pe klo 9-18.

 

FINLANDIA CAFÉ tapahtumia

Galleria esittää:

”NATURE EXPOSED – Ikkuna luontoon” luontokuvanäyttely
03.05.2021 - 31.05.2021
FINLANDIA CAFÈSSA tapahtuu toukokuu
01.05.2021 - 31.05.2021
Irina Pått – Tanssin Taika
14.01.2021 - 21.05.2021