Finlandia Cafe on suljettu maanantaista 13.12.2021 alkaen ja avautuu uudella sijainnillaan Pikku-Finlandiassa 17.1.2022.

 

Muuttuneen koronatilanteen johdosta Finlandia-talossa on käytössä koronapassi kaikissa tiloissa ja kaikissa Finlandia-talossa järjestettävissä tilaisuuksissa 29.11.2021 alkaen.

Koronapassikäytäntö 29.11.2021

FINLANDIA CAFÉn annokset elävät sesonkien mukaan, ja kahvilaherkkujen lisäksi katamme arkisin lounaan ja after work -tarjoilut.
Viihtyisän tyylikkäässä sisustuksessamme on käytetty alkuperäisiä Alvar Aallon huonekaluja Finlandia-talosta, kestävän kiertotalouden hengessä. Meillä koet myös tapahtumia musiikki-illoista vaihtuviin taidenäyttelyihin. Ota erityinen hetki itsellesi ja tule viihtymään.

Herkullinen lounas

Arkisin klo 11-14 kahvilassamme on tarjolla tuoreista raaka-aineista tehty päivän keitto. Monipuolisessa salaattipöydässämme on erilaisten salaattien lisäksi myös hyviä proteiininlähteitä.

Keitto & Salaatti 12,50 €. Sis. vesi, leipä ja kahvi/ tee

Salaattipöytä 10,90 €  Sis. vesi, leipä ja kahvi/ tee

Päivän keitto 7 € Sis. vesi, leipä ja kahvi/ tee

Katso lounasmenu

 

Finlandia-ravintolalle kolme Luomutähteä

Finlandia-ravintola sekä Finlandia Café ovat liittyneet Luomua ravintola -hakupalveluun, ja saivat heti kolme luomutähteä siirtyen suoraan luomuohjelman portaalle viisi.

”Lähdimme rakentamaan koko Suomen kattavaa ja koko Suomen ruoka-aittoja käyttävää kokonaisuutta, jossa teeseinä on turvallinen, luontoa kunnioittava ja samalla rohkeasti omaa linjaansa kulkeva gastronomia”, kertoo Finlandia-ravintolan keittiöpäällikkö Mika Jokela.

 

tiedote: luomuravintola

FINLANDIA CAFÉ tapahtumat

Kahvilan yhteydessä toimivassa Finlandia Galleriassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin kahvilan aukioloaikoina. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä. Voit myös vierailla Finlandia-talon aulassa ihastelemassa Alvar Aallon arkkitehtonista mestariteosta sisältä käsin.

FINLANDIA CAFÉ sopii myös verkostoitumiseen – tiloissamme voit järjestää tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset puh. 040 614 9573.

 

 

 

 

 

FINLANDIA CAFÉ tapahtumia