Finlandia-talon Catering – ruokaelämys kotiisi

Finlandia-talon catering on korkealuokkainen ruoka- ja palvelukokonaisuus, joka räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Punaisena lankana on toimittaa asiakkaan tiloihin herkullista ruokaa puhtaista kotimaisista raaka-aineista niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin.
Juhla muuttuu todelliseksi elämykseksi vasta kun kaikki yksityiskohdat ovat kunnossa. Kerro meille, millaisen elämyksen haluat vieraillesi tarjota. Me ja yhteistyökumppanimme hoidamme tarvittaessa loput juhlatilan koristelusta ja tarjoiluista lukuisiin lisäpalveluihin ja yllättäviinkin yksityiskohtiinkin.

Kokeneita juhlajärjestäjiä

Keittiöpäällikkö Mika Jokela joukkoineen ovat tuhansien tilaisuuksien konkareita ja catering-palvelumme ytimessä on kokonaisvaltaisuus ja helppous asiakkaalle.
Kokenut ja motivoitunut henkilökuntamme huolehtii juhliesi kaikista yksityiskohdista alusta loppuun. Olemme suunnitelleet valmiin esimerkkimenun helpottaaksemme valintaanne, mutta räätälöimme mielellämme myös juuri teidän tilaisuuteenne sopivan tarjoilukokonaisuuden.

Myyntipalvelu

sales@finlandiatalo.fi
puh. 09 4024 400