Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

PRO 2019 -gaalan nettisivut

PRO 2019

31.1.2019

Ravintola-alan arvostetuimmat palkinnot jaetaan juhlavin menoin vuotuisessa PRO-gaalassa 31.1.2019. Ketkä ovat ne ahkerat, taitavat ja sisukkaat tekijät, jotka palkitaan tunnustuksensa hyvin tehdystä työstä? 

PRO-palkintojen ja gaalan tarkoituksena on antaa tunnustusta horeca-alan parhaille. Samalla juhlistetaan alan kovaa osaamista ja kohennetaan koko alan arvostusta. Palkinnot jaetaan vuosittain 15 eri sarjassa, joissa huomioidaan eri tehtäväalueet, vastuut ja ammattinimikkeet. 

PRO-palkintojen saajia ovat voineet ehdottaa työkaverit, tuttavat, yhteistyökumppanit, esimiehet ja asiakkaat. Ehdokkaiden saamat äänimäärät ja perustelut ratkaisevat pääsyn finaaliin. Palkittavan tärkein ominaisuus on asenne. Etsimme osaavia, energisiä, aurinkoisia ja esimerkillisiä huippuyksilöitä, joiden kanssa työskentely kiireessäkin on nautinto. Aikaisemmista vuosista poiketen ehdokkailta edellytetään vähimmäisvaatimuksina riittävästi työkokemusta ja perus- ja täydennyskoulutusta, joka tukee tehtävässä onnistumista. Vaihtoehtoisesti voi kuvata, miten urapolku on edennyt nykyiseen tehtävään.

Kiitos hyvästä työstä on arvokas asia, varsinkin kun se tulee alan sisältä; omilta kollegoilta, esimiehiltä, yhteistyökumppaneilta tai työtiimeiltä!

PR02019-gaala on loppuunmyyty. Illan kulkua pääset kuitenkin seuraamaan lähes reaaliaikaisesti Aromin Facebook-tilin kautta. Tervetuloa mukaan jännittävään iltaan!

Tapahtuman tietoja

Lisätietoja

PRO 2019 -gaalan nettisivut