Loistavat yhteydet ja palvelu

Finlandia-talon ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja viehättävä ympäristö tekevät siitä yhden Suomen hienoimmista kokouspaikoista. Monikäyttöiset tilat soveltuvat kaikkiin tarpeisiin ja ainutlaatuinen arkkitehtuuri luo jokaiselle tapahtumalle ikimuistoiset puitteet.

Vuosikymmenten kokemus tapahtumien järjestämisestä valtionpäämiehille, musiikin supertähdille, suuryrityksille ja kulttuurinystäville takaa sen, että osaamme tarjota tarvittavat palvelut onnistuneita tapahtumia varten. Vahvuuksiamme ovat moderni teknologia, moitteeton palvelu ja arvokas ympäristö.

Liikkuminen lähialueella on helppoa keskeisen sijainnin ansiosta. Mikäli tahdot matkustaa kävelymatkaa pidemmälle, julkisen liikenteen linja-autot ja raitiovaunut pysähtyvät Finlandia-talon ulkopuolella. Lähistöllä sijaitsevat rautatieasema ja linja-autoasema takaavat hyvät yhteydet lentokentälle ja kaikkialle Suomeen.

Helsinki ja Töölönlahti

Finlandia-talo ja sen kotina toimiva Töölönlahden alue sijaitsevat aivan Helsingin keskustan tuntumassa, mutta viehättävä puistoalue tarjoaa avointa tilaa ja luontoa, jollaista ei osaisi odottaa kaupungin ytimessä. Olemme ylpeitä kauniista alueesta ja paikastamme osana sitä. Siksi suhtaudumme ympäristötekijöihin ja kestävään kehitykseen vakavasti. Voit lukea tarkemmin työstämme ympäristön hyväksi täältä.

Kaupungin palvelutarjonta ei ole sen kauempana – hotellit, ravintolat ja muut palvelut löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä. Töölönlahden alue tarjoaa täydellisen yhdistelmän molemmista maailmoista, kauniista luonnosta sekä modernin kaupungin sykkeestä. Meri saaristoineen on tärkeä osa Helsingin identiteettiä, mutta niin myös kulttuuritarjonta gallerioineen, konsertteineen, ravintoloineen ja yökerhoineen. Kompakti keskusta on helppo kiertää jalan.

Töölönlahden alue on yksi Helsingin tärkeimmistä kulttuurikeskittymistä. Finlandia-talon ympäriltä löytyy monia kulttuurilaitoksia, kuten Suomen kansallisooppera ja -baletti, keskustakirjasto Oodi sekä nykytaiteen museo Kiasma. Lue lisää Töölönlahden alueesta täältä.

Ota yhteyttä, niin autamme sinua järjestämään toiveidesi mukaisen tapahtuman!