Tapahtuman tietoja

Väliaika
Ei väliaikaa
Ravintolapalvelut

Etkot Café Verandassa kaksi tuntia ennen konsertin alkua. Etko-tarjouksena lasi Alvar-kuohuviiniä (12 cl) ja pieni makea 9 €.

Naulakkopalvelu
Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.
Kesto
1,5h

LEGENDAT LAVALLA

10.11.2019 klo 15:00

JAAKKO RYHÄNEN, BASSO

JORMA HYNNINEN, BARITONI

JUKKA NYKÄNEN, PIANO

Legendat lavalla konserttiohjelmisto kulkee suomalaisista kansanlauluista Merikannon ja musikaalisävelmien kautta oopperamaailmaan, josta ystävykset Jaakko Ryhänen ja Jorma Hynninen tulkitsevat duettoja ja aarioita. Esiintyjät kokoavat konsertin leppoisella huumorilla ja johdattavat juonnoissaan musiikin maailmaan.

”Me opettajat teimme tästä erittäin hyvän juhlaohjelman” toteaa Jaakko ja Jorma täydentää ”olemme laulutaiteilijoita joita yhdistää pitkä yhteinen historia ja kunnioitus toisen ammattitaitoa kohtaan”.

Vaikka Jaakko Ryhänen ja Jorma Hynninen ovat esiintyneet samoissa oopperaproduktioissa jo yli 50 vuotta, he eivät ole esiintyneet yhteisessä konsertissa ennen Tampere-talon konserttia 27.4.2019, jossa he lauloivat ikimuistoisesti.

Aamulehti kirjoitti konserttiarviossaan mm. seuraavasti:

Laululegendat hurjassa vireessä: Jaakko Ryhäsen muhkea basso jyrisi, Jorma Hynnisen tulkintojen syvyys toi palan kurkkuun.

Veteraanilaulajat takasivat taidoillaan vuoden hauskimman, viihdyttävimmän ja koskettavimman konserttielämyksen. Jo alku oli vauhdikas.

Laulajalegendat Jaakko Ryhänen ja Jorma Hynninen riensivät lavalle kuin nuoret varsat ja vetäisivät molempien tuntoja kuvaavan pohjalaisen kansanlaulun Hurja minoon ollu.

Kansanlaulukokoelmasta alkoi ilta, jota nautinnollisempaa, hauskempaa ja koskettavampaa ei ole pitkään aikaan tullut eteen konserteissa.

(Aamulehti / Harri Hautala)

Tapahtuman tietoja

Väliaika
Ei väliaikaa
Naulakkopalvelu
Lipun hinta ei sisällä naulakkopalvelumaksua (3€/hlö). Ulkovaatteita ja isoja laukkuja ei saa viedä saliin paloturvallisuussyistä.
Kesto
1,5h

Finlandia-salin istuinkartta