Finlandia-ravintola luottaa luomuun, lähituottajiin ja pientilallisiin. To 18.10.2018 on oodi käsityölle!

Keittiöpäällikömme Timo Lepistön käsissä syntyi ajatus tuoda Suomen ykköskokit sekä heidän läheiset yhteistyökumppani pientilatuottajansa samaan keittiöön. Finlandia-talon upeissa puitteissa he yhdessä luovat unohtumattomia ruokaelämyksiä. Kokit & Farmarit on ravintolaviihdettä parhaimmillaan; saamme ihailla ruokien valmistusta lavalla ja nauttia mielettömästä neljän ruokalajin menusta.

Illallismenun tähtinä loistavat:

TIMO LEPISTÖ & HERRAKUNNAN LAMMAS / KYYTTÖVASIKKAA

JOUNI TOIVANEN & SILMUSALAATTI / SILMUT SOLMUSSA

TOMMI TUOMINEN & KAARTILAN TILA / MALLASPOSSUA

MARKUS HURSKAINEN & KRANNIN TILA / KAURAA ja OMENAA

Illan juontaa Vappu Pimiä, tule viihtymään kanssamme!

Illalliskortti 128 €. Sis. menun, aperitiivin, juomapaketin, kahvin/teen ja naulakkopalvelun.

Klo 18:00 Aperitiivihetki, Klo 18:45 - 22:00 Illallinen

***
ILLALLISKORTIT:  ravintola@finlandiatalo.fi tai 09 4024 500

***

Illaliskorttiin kuuluvat viinit:

Lindauer Brut - Uusi-Seelanti

Masi Masianco - Italia

Muros Antigos Escolha (Vinho Verde) – Portugali

Gerard Bertrand Domaine de l’Aigle Pinot Noir – Ranska

Torres Floralis - Espanja

...

Timo Lepistö on Finlandia-ravintolan keittiöpäällikkö ja vastaa Finlandia-talossa kaikkien tilaisuuksien ruokatuotteesta. Timo on kerännyt kannuksensa Suomen Moskovan suurlähetystössä, Genevessä ja ravintola Groteskissa ja Safkassa. Timon sydäntä lähellä ovat suomalaiset pien- ja lähituottajat sekä luonnonmukaisesti tuotetut raaka-aineet.

Jouni Toivanen on Michelin ravintola Luomon ravintoloitsija ja keittiömestari, jolla on monipuolinen ja rikas ravintola-alan kokemus. Jounille ruoan visuaalinen puoli on yhtä tärkeää kuin hauskuus, puhtaus ja yllätyksellisyys, unohtamatta hyvää makua ja halua kunnioittaa annoksen pääraaka-ainetta.

Tommi Tuominen, Ravintola Demon, Ultiman, Groteskin ja Sue Ellenin ravintoloitsija, kokki ja visionääri. Takana 25 vuotta kokkausta ja siitä jo puolet Michelin tähden arvoisesti.

Markus Hurskainen on kerännyt kokemusta Groteskin ja Demon keittiöissä ennen kuin avasi 2011 Teemu Auran kanssa Patisserie Teemu & Markuksen. Markus toimii myös ravintoloitsijana Storyssä, ja hänellä on nuori suklaamestari-titteli vuosimallia 2008.

...

Sisäänkäynti M1 tai K1 sisäänkäynneistä. Tilaisuus taltioidaan Finlandia-talon markkinointi käyttöön.
Kerrothan meille etukäteen, jos noudatat erikoisruokavalioita tai sinulla on allergioita. Suosittelemme lämpimästi joustamaan kaikista vapaaehtoisista ruokavalioista täksi illaksi, jotta saat parhaimman mahdollisen ruokaelämyksen keittiömme suunnitteleman alkuperäisen menun mukaisesti.

 

Katso myös

LISÄTIEDOT:

Finlandia ravintolan myyntipalvelu
puh. (09) 4024 500 tai ravintola@finlandiatalo.fi