Tapahtuman tietoja

Liput

Liput Lippupiste

Kokit & Farmarit elämysillallinen

26.9.2019 klo 18:30 - 22:30
Kokit & Farmarit on ravintolaviihdettä parhaimmillaan; illallisyleisö saa ihailla ruokien valmistusta lavalla ja nauttia ainutlaatuisesta ja herkullisesta neljän ruokalajin menusta. Finlandia-ravintola luottaa luomuun, lähituottajiin ja pientilallisiin ja tämä ilta on oodi käsityölle! 
 
Finlandia-talon keittiöpäällikkö Timo Lepistö kertoo idean synnystä: ”Halusin tuoda esiin ajatusta siitä, että ravintolassa syöty annos ei ole pelkästään meidän kokkien aikaan saama elämys, vaan sen valmistaminen on alkanut jo pitkän aikaa ennen kuin raaka-aineet saapuvat keittiöön.”
 
Illallisen valmistamiseen valitut suomalaiset huippukokit ovat valinneet jokainen oman pientilallisensa, jonka kanssa he valitsevat  raaka-aineet. Tilalliset esitellään illallisen aikana lavalla, ruoka-alan asiantuntija Vappu Pimiä haastattelee sekä kokkeja että farmareita, sillä välin kun he valmistavat jokainen oman ruokalajinsa. Asiakkaalle tehdään todella läpinäkyväksi, mistä hänen ateriansa koostuu. Illallisen päätteeksi on vielä Meet&Greet tilaisuus, missä illallisvieraiden on mahdollista jututtaa kokkeja ja farmareita. Ilta on kokonaisuudessaan oodi suomalaiselle ruoalle ja pientuottajille.
 
Tänä vuonna illallinen järjestetään 26.9. klo 18.30. Illallispaketin hinta on 89 € ja se sisältää neljä ruokalajia. Menu julkistetaan myöhemmin elokuussa.
 
 
Illallisen kokkeina ja farmareina toimivat kotimaisen ruoan lähettiläät:
 
Timo Lepistö ja Hauhalan Hanhifarmi 
Eero Vottonen ja Mäntymäen luomutila
Jouni Toivanen ja Saloniemen juustola
Markus Hurskainen ja Malmgårdin kartano
 
Kokit & Farmarit järjestettiin ensimmäistä kertaa viime vuonna. Tässä linkki tilaisuudesta kuvattuun videoon: 
 

Tapahtuman tietoja

Liput

Liput Lippupiste