Veranda-klubi

Uudenvuoden Veranda-klubi sykkii soulin tummaa tunnelmaa! 

Finlandia-talon villimpi ja vapaampi Veranda-kerros muuntautuu 31.12.2017 klo 20 alkaen kepeäksi klubiksi, jossa vuosi vaihtuu Soulmiesten syleilyssä. Klubilla voit tanssia tulevan vuotesi tähtiin ja haukata soulin sävyttämää safkaa.

Klubin alkuillan tunnelmaa nostattaa DJ ja vuoden vaihtumista vauhdittaa Soulmiehet Niko Ahvonen ja Jussu Pöyhönen feat. Erja Lyytinen. Kellon käydessä kahtatoista raketit täyttävät Töölönlahden taivaan! 

Ovet avautuvat klo 20 ja Soulmiesten showtime on 21.30. Tervetuloa Veranda-klubille!

LIPUT lippu.fi>>

Soul-klubi 31,50 /hlö (sis. palvelumaksu ja sisäänpääsy klubille)

Soul & Safka-paketti 61,50€ /hlö (sis. palvelumaksu, klubi, kolme safkaa ja naulakkopalvelu)

Soulia ja safkaa–paketti sisältää sisäänpääsyn lisäksi soulin sävyttämää ruokaa, katuruokahenkeen ja kolmella tavalla;

Deep south-makulautanen
Scampeja, polentaa ja tuoresalsaa
Kanaconfit ja paahdettua bataattia
Brisket ja chipotlemajoneesi
Maissi-avokadosalsaa ja maissilastuja

  ****
Hounding Hot Dog
Briossisämpylä, artesaanimakkaraa, karamellisoitua sipulia & hot sauce

  ****
Sweet stuff
Pecan Pie
Key Lime Pie

Lisätietoja ravintolapalveluista ravintola@finlandiatalo.fi / (09) 4024 500

 ______

Soulmiehet- kokoonpano syntyi vuonna 2014 Suomi-Soulin Kuninkaat kiertueen yhteydessä. Finlandia-talon uudenvuoden illassa esiintyvät Niko Ahvonen ja Jussu Pöyhönen kuusimiehisen orkesterin säestämänä.

Pitkän uran soul-artistina tehnyt Niko Ahvonen tunnetaan mm. Onnen ongintaa ja Pohjoinen soul kappaleistaan. Suurlähettiläät-yhtyeen laulajana / lauluntekijänä tunnettu Jussu Pöyhönen esiintyy parhaillaan Turun kaupunginteatterin Viimeinen laiva-musikaalissa.

Blueskitaristi, laulaja ja lauluntekijä Erja Lyytinen täydentää Soulmiesten kokoonpanoa säkenöivällä naisenergialla. Klubi-ilta tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla ensimmäistä kertaa myös Erjan soul-ohjelmistoa. Parhaillaan Erja kilpailee MTV:n Tähdet, tähdet-ohjelmassa.

SOULMIEHET
Niko Ahvonen, laulu
Jussu Pöyhönen, laulu
feat. Erja Lyytinen, laulu ja kitara

Orkesteri: Konserteissa Soulmiesten säestyksestä on vastannut kuuden soittajan orkesteri, jonka kokoonpano on vaihdellut keikasta riippuen. Soittajat ovat tuttuja mm. seuraavista TV-ohjelmista ja kokoonpanoista: Vain Elämää, Suomi Love, Putous, Tähdet Tähdet, sekä Von Hertzen Brothers, Elastinen, Cheek, Antti Tuisku ja Sunrise Avenue.