Tutustu valikoimaamme ja tilaa väliaikatarjoilut tapahtumasivulla, tai ota yhteyttä sähköpostitse ravintola@finlandiatalo.fi tai puhelimitse myyntipalveluumme 
(09) 4024 500, arkisin klo 9-16.

Finlandia-talossa tarjoamme sekä pienille että suurille seurueille mahdollisuuden virkistäytyä ennen esitystä tai esityksen väliajalla. Tilaa tarjoilut seurueellesi ennakkoon ja pääsette nauttimaan valmiiksi katetun pöydän ääressä. Maksu onnistuu helposti heti tilauksen yhteydessä netissä tai ennen esityksen alkua paikanpäällä.

Saman päivän esitykseen väliaikatarjoilutilauksia on mahdollista tehdä ennakkoon arkisin klo 16.00 saakka. Mikäli esitys on viikonloppuna, on ennakkotilauksia mahdollista tehdä kyseisen viikon perjantaihin klo 16 saakka. Nettimyynnin sulkeuduttua, väliaikatarjoilut on mahdollista tilata paikan päällä ennen esitystä.

Tarjoilutilauksen lähettämisen jälkeen saat sähköpostilla vahvistuksen tilauksen vastaanottamisesta.  Myyntipalvelumme lähettää vielä sähköpostitse lopullisen vahvistuksen kahden arkipäivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Muista myös konserttietkot Café Verandassa aina kaksi tuntia ennen konserttia!

 

 

 

Katso myös

Finlandia-ravintolan myyntipalvelu

Puhelin (09) 4024 500