Galleria Veranda

Galleria Veranda

Kaikille avoin ja maksuton galleria toimii Café Verandan yhteydessä. Galleria Verandan vaihtuvat näyttelyt ovat itsessään syy poiketa Finlandia-taloon nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä ja palvelusta.
Galleria on avoinna kahvilan aukioloaikoina, ma-pe klo 9-19.

NÄYTTELYT 2018

9.1.-28.2. Koulutus-julisteet

6G-ryhmä on vapaamuotoinen ja riippumaton suunnittelijoiden työryhmä, joka järjestää vuosittain julistenäyttelyn ajankohtaisesta aiheesta. Tällä kertaa näyttelyn teemana on ”koulutus”. ”Koulutus on kaiken kehityksen perusta ja vain koulutuksen avulla voidaan maailma pelastaa ja koulutukseen kannattaa panostaa”, toteavat tämän vuoden 6G-graafikot, Elina Holley, Hilppa Hyrkäs, Kukka-Maria Kiuru, Kirsi Kukkurainen, Esa Ojala, Konsta Ojala, Iines Reinikainen, Patrik Typpö ja Eija Vierimaa. 
Julisteet on painettu suureen kokoon 112 x 160 cm

 _____

2.-8.3. Sukka-Finlandia -näyttely

Maalissa!-sukkanäyttely esittelee Sukka-Finlandian seitsemän mallia.
Sukka-Finlandia on hyväntuulinen neulontakilpailu, joka sivakoitiin ensi kerran 6.12.2017 - 28.2.2018 välillä.
Kisailijoita ladulla oli yli 1400 ja etappien eli mallien suunnittelijat olivat maan neulealan kärkeä: Pirjo Iivonen, Tiina Kaarela, Lumi Karmitsa, Tiina Kuulasmaa, Anna Mäkilä, Merja Ojanperä ja Veera Välimäki.
Sukka-Finlandian järjestäjänä toimii Lentävä Lapanen yhdessä suunnittelijoiden ja lankakauppojen kanssa. Kilpailun tuotto lahjoitetaan Suomen Punaiselle Ristille.

_____

12.3.-11.5. Luonnon muotoja - pohjoismaisia maisemia

_____

15.5-29.6. No man is an island

 

Jokaisen näyttelyn järjestäjä vastaa esillä olevista teoksista. Joidenkin näyttelyiden teokset ovat myös ostettavissa.