Kaikille avoin ja maksuton galleria toimii Café Verandan yhteydessä. Galleria Verandan vaihtuvat näyttelyt ovat itsessään syy poiketa Finlandia-taloon nauttimaan ainutlaatuisesta miljööstä ja palvelusta.

Galleria on avoinna kahvilan aukioloaikoina, ma-pe klo 9-19.

 Näyttelyt 2018

 

15.5-29.6. Marja-Liisa Torniainen
Kukaan ei ole saari - No man is an island

Näyttelyn nimi juontaa juurensa englantilaisen kirkonmiehen ja kirjailijan tunnetusta tekstistä Kukaan ei ole saari, No Man Is An Island. Olemme kaikki kytköksissä toisiimme, siksi älä kysy, kenelle kellot soivat – ne soivat aina meille kaikille. Niinpä kuvasarjan kantavana ajatuksena onkin kaikkien olentojen perimmäinen samankaltaisuus; ihminen on ihminen aina ja kaikkialla huolimatta kansallisuudesta, uskonnosta taikka ihonväristä. Tekijän tarkoituksena on jatkaa kuvauksia erilaisten yhteisöjen parissa.

_____

3.7.-10.8. Jouni Onnela
Concerto - Veistoksia- maalauksia 

Jouni Onnela on Helsingissä työskentelevä kuvanveistäjä. Hevosaiheisissa veistoksissaan hän kuvaa sitä viestintää, mitä hevonen rehellisesti ja avoimesti eleillään ja ruumiinkielellään ilmaisee. 
Tätä viestintää hän on oppinut tulkitsemaan pitkän ratsastusuransa ja oman hevosen kanssa työskentelyn aikana. Myös nykytanssin vahva ilmaisu ja liike inspiroivat häntä. Tanssiteemaiset veistokset sijoittuvat usein abstraktin ja esittävän ilmaisun välimaastoon. Kuvanveiston rinnalla syntyy myös maalauksia, usein veistoluonnosten pohjalta.

 

Näyttelyn järjestäjä vastaa esillä olevista teoksista. Joidenkin näyttelyiden teokset ovat myös ostettavissa.

  

Palvelupiste

Puhelin (09) 40241
Aukioloajat
Ma - pe 9.00 - 19.00