Café Veranda

Finlandia-talolla palvelee yleisölle avoin kahvila  – Café Veranda.
 
IIlmavat, valoisat ja modernin tyylikkäät tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Kaupungin keskeisin sijainti Töölönlahden rannalla kutsuu nauttimaan erinomaisista kahvilatuotteista, hyvästä seurasta ja Finlandia-talon kansainvälisestä ilmapiiristä. Arkkitehtuurin ystäville miljöö tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin klassista Alvar Aaltoa ja 2010-luvun suunnittelua. Sijainti katutasossa takaa esteettömän kulun. 

Tuotevalikoimassamme näkyy Finlandia-ravintolan ruokafilosofia - painopiste on oman keittiön itse tekemissä tuotteissa, suomalaisia pientuottajia ja luomua unohtamatta. Valikoimastamme löytyy niin suolaista kuin makeaakin, ja isompaa nälkää palvelee lounassalaattien valikoima. Monimuotoiseen vihersalaattipohjaan voit valita mieleisesi lisukkeet, päivittäin tarjolla ovat niin kasvis-, kala/äyriäinen kuin lihaisampikin vaihtoehto. Kahvilan päivittäisessä tuotevalikoimassa huomioimme tavallisimmat erityisruokavaliot, tarvittaessa pystymme järjestämään lisätuotteita Finlandia-ravintolan keittiöstä.

Café Veranda on paikka myös verkostoitumiselle - tiloissamme voit järjestää vaikkapa tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset ravintolan myyntipalvelusta, (09) 4024 500, ravintola@finlandiatalo.fi.

Meille pääsee bussillakin!

Finlandia-talo on nähtävyys itsessään, ja yhdessä Café Verandan maistuvien tarjoiluiden, esteettömän kulun ja tilavien saniteettitilojen kanssa vierailu isommankin matkailijaryhmän kanssa muodostuu toimivaksi kokonaisuudeksi. Kahvilan välittömässä läheisyydessä löytyy matkailuliikenteen pysäköintipaikka, helpompaa ei voi ollakaan.  Ryhmille räätälöidyistä, edullisista tarjoiluista lisätietoja Finlandia-ravintolan myyntipalvelusta, (09) 4024 500, ravintola@finlandiatalo.fi.

Café Verandassa tapahtuu!

Järjestämme Café Verandassa myös vaihtuvaa ohjelmaa. Kerran kuukaudessa kokoontuvasta Ufon Laulukerhosta ja muusta ohjelmasta löydät lisätietoa nettisivujen Tapahtumia -osiosta sekä Café Verandan Facebook -sivuilta!

Etkot ennen konserttia

Café Veranda on avoinna aina kaksi tuntia ennen konserttia. Aloita konsertti-iltasi kahvilasta, ja virittäydy illan elämykseen kuplivissa tunnelmissa!

Galleria Veranda

Kahvilan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä.

Café Veranda
Mannerheimintie 13 e
00100 Helsinki
puh. 040-7799 702
www.facebook.com/kahvilaveranda

Aukioloajat
Arkisin klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.

PANORAAMAESITYS CAFE VERANDASTA

Cafe Veranda 360° »

 

Aukioloajat

Ma-pe klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.