Café Veranda

Finlandia-talolla palvelee yleisölle avoin kahvila  – Café Veranda.
 
IIlmavat, valoisat ja modernin tyylikkäät tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Kaupungin keskeisin sijainti Töölönlahden rannalla kutsuu nauttimaan erinomaisista kahvilatuotteista, hyvästä seurasta ja Finlandia-talon kansainvälisestä ilmapiiristä. Arkkitehtuurin ystäville miljöö tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin klassista Alvar Aaltoa ja 2010-luvun suunnittelua. Sijainti katutasossa takaa esteettömän kulun. 

Tuotevalikoimassamme näkyy Finlandia-ravintolan ruokafilosofia - painopiste on oman keittiön itse tekemissä tuotteissa, suomalaisia pientuottajia ja luomua unohtamatta. Valikoimastamme löytyy niin suolaista kuin makeaakin, ja isompaa nälkää palvelee lounassalaattien valikoima. Monimuotoiseen vihersalaattipohjaan voit valita mieleisesi lisukkeet, päivittäin tarjolla ovat niin kasvis-, kala/äyriäinen kuin lihaisampikin vaihtoehto.

Inspiroiva ja virikkeellinen ympäristö tarjoaa mahdollisuuden mukavan oleskelun lisäksi myös aktiiviseen toimintaan. Veranda on paikka verkostoitumiselle - tiloissamme voit järjestää vaikkapa tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset ravintolan myyntipalvelusta, (09) 4024 500, ravintola@finlandiatalo.fi.

Etkot ennen konserttia

Café Veranda on avoinna aina kaksi tuntia ennen konserttia. Aloita konsertti-iltasi kahvilasta, ja virittäydy illan elämykseen kuplivissa tunnelmissa!

Galleria Veranda

Kahvilan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä.

 

Café Veranda
Mannerheimintie 13 e
00100 Helsinki
puh. 040-7799 702
www.facebook.com/kahvilaveranda
  
Avoinna arkisin klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.

PANORAAMAESITYS CAFE VERANDASTA
Cafe Veranda 360° »