Veranda Café & Terrace

Finlandia-talolla palvelee yleisölle avoin kahvila  – Café Veranda.
 
IIlmavat, valoisat ja modernin tyylikkäät tilat tarjoavat viehättävän kohtaamispaikan. Kaupungin keskeisin sijainti Töölönlahden rannalla kutsuu nauttimaan erinomaisista kahvilatuotteista, hyvästä seurasta ja Finlandia-talon kansainvälisestä ilmapiiristä. Arkkitehtuurin ystäville miljöö tarjoaa mielenkiintoisen kontrastin klassista Alvar Aaltoa ja 2010-luvun suunnittelua. Sijainti katutasossa takaa esteettömän kulun. 

Tuotevalikoimassamme näkyy Finlandia-ravintolan ruokafilosofia - painopiste on oman keittiön itse tekemissä tuotteissa, suomalaisia pientuottajia ja luomua unohtamatta. Valikoimastamme löytyy niin suolaista kuin makeaakin, ja isompaa nälkää palvelee lounassalaattien valikoima. Monimuotoiseen vihersalaattipohjaan voit valita mieleisesi lisukkeet, päivittäin tarjolla ovat niin kasvis-, kala/äyriäinen kuin lihaisampikin vaihtoehto.

Café Veranda on paikka myös verkostoitumiselle - tiloissamme voit järjestää vaikkapa tuote-esittelyn, minimessut, runoillan tai kokouksen jatkot. Tiedustelut ja varaukset ravintolan myyntipalvelusta, (09) 4024 500, ravintola@finlandiatalo.fi.

Terassilta kuplivaa kesätunnelmaa

Café Verandan yhteydessä palvelee kaksikin kesäterassia - ihan kahvilan kyljessä se suojaisempi "pikkusisko", jossa pieni kesäsadekaan ei pääse kastelemaan, ja Töölönlahden puiston vieressä se isompi ja tietysti aina aurinkoinen "isoveli". Kahville tai kuohuvalle, kuinka vaan!

Meille pääsee bussillakin!

Finlandia-talo on nähtävyys itsessään, ja yhdessä Café Verandan maistuvien tarjoiluiden, esteettömän kulun ja tilavien saniteettitilojen kanssa vierailu isommankin matkailijaryhmän kanssa muodostuu toimivaksi kokonaisuudeksi. Kahvilan välittömässä läheisyydessä löytyy matkailuliikenteen pysäköintipaikka, helpompaa ei voi ollakaan.  Ryhmille räätälöidyistä, edullisista tarjoiluista lisätietoja Finlandia-ravintolan myyntipalvelusta, (09) 4024 500, ravintola@finlandiatalo.fi.

Café Verandassa tapahtuu!

Café Verandan kesä ja syksy ovat täynnä tapahtumia, kun erilaiset kulttuuritapahtumat ja live-esiintyjät valtaavat estradin! Kaikkiin tapahtumiin on vapaa pääsy, omat suosikkitapahtuman kannattaa merkitä kalenteriin jo nyt! 

To 17.8. alkaen kello 20 Kuorojen kierros Art goes Kapakka -festivaalin aloittaa perinteinen Kuorojen kierros
Pe 18.8. kello 19 Cuejero Osana Art goes Kapakka -festivaalia livekeikalla Cuejero, jonka musiikissa kohtaavat moninaiset musiikkikulttuurit, flamenco ja espanjalainen kansanmusiikki yhdistyvät Lähi-idän ja Latinalaisen amerikan vaikutteisiin.
Ke 23.8. kello 9 International Poetry Breakfast Osa Nuoren Voiman Liiton Runokuu -festivaalia
To 24.8. Taiteiden yö
*kello 18 Tapahtuipa kerran Finlandia-talossa Tapahtuipa kerran Finlandia-talossa on sarja tilaisuuksia, joissa julkisuudesta tunnetut henkilöt kertovat muisteluitaan Finlandia-talosta vuosien varrella. Sarjan ensimmäisenä vieraana on pitkän linjan promoottorilegenda Antti Einiö.
*kello 20 F-lane Livemusiikkia
To 31.8. kello 19 Valtteri Nieminen Trio Livemusiikkia
To 21.9. kello 18 Tapahtuipa kerran Finlandia-talossa
To 19.10. kello 18 Tapahtuipa kerran Finlandia-talossa
To 16.11. kello 18 Tapahtuipa kerran Finlandia-talossa
Ke 13.12. kello 18 Tapahtuipa kerran Finlandia-talossa

Lisätietoa tapahtumista voit lukea Finlandia-talon Tapahtumia-sivulta.

Etkot ennen konserttia

Café Veranda on avoinna aina kaksi tuntia ennen konserttia. Aloita konsertti-iltasi kahvilasta, ja virittäydy illan elämykseen kuplivissa tunnelmissa!

Galleria Veranda

Kahvilan välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Galleria Verandassa voit tutustua vaihtuviin näyttelyihin. Lue lisää meneillään olevasta ja tulevista näyttelyistä täältä.

Café Veranda
Mannerheimintie 13 e
00100 Helsinki
puh. 040-7799 702
www.facebook.com/kahvilaveranda

Aukioloajat

Arkisin klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.

PANORAAMAESITYS CAFE VERANDASTA
Cafe Veranda 360° »

 

Aukioloajat

Ma-pe klo 9-19 sekä aina kaksi tuntia ennen konserttia.
Heinäkuussa avoinna ti-pe klo 9-19 ja lauantaisin kello 11 - 19.