Pienempi palaveri, kookkaampi kokous, suurempi seminaari vai loistava gaalailta? Oli tapahtumatarpeesi mikä hyvänsä, siitä voidaan luoda tavallisen arjen yläpuolelle nouseva kokemus. Makuhermoja kutkuttelevat tarjoilut, päätöksiä helpottavat palvelut ja Finlandia-talon upeat tilat tekevät tapahtumista elämyksiä.

Tarjoilut tapahtumaan

Finlandia-talon ravintolalla on vahva maine suurempienkin kokousten ja juhlien osaavana ja joustavana järjestäjänä, mutta samalla innostuksella ja ammattitaidolla paneudumme myös pieniin tapahtumiin. Finlandia-ravintola tuottaa Finlandia-talon kaikki tarjoilut vankalla kokemuksella.

Kokoustekniikka ja tapahtumapalvelut

Finlandia-talossa toteutetaan monipuolista kokoustekniikkaa käyttäviä kokouksia ja kongresseja. Ammattitaitoiset koordinaattorimme ja vuoropäällikkömme auttavat kokouksien ja juhlien suunnittelussa ja järjestelyissä. Teknisen palvelun asiantuntijamme suunnittelevat ja toteuttavat kokouksen tekniset ratkaisut yhdessä koordinaattoreiden kanssa.

Loistava sijainti ja kulkuyhteydet

Liikkuminen lähialueella on helppoa Finlandia-talon keskeisen sijainnin ansiosta. Julkisen liikenteen linja-autot ja raitiovaunut pysähtyvät Finlandia-talon ulkopuolella. Lähistöllä sijaitsevat rautatieasema ja linja-autoasema takaavat hyvät yhteydet lentokentälle ja kaikkialle Suomeen. Finlandia-talo ja sen kotina toimiva viehättävä Töölönlahden alue sijaitsevat aivan Helsingin keskustan tuntumassa.

Valitse valmis tilaisuusratkaisu, tai vaihtoehtoisesti räätälöimme tilaisuuteen täysin uniikin kokonaisuuden.

Virtuaalinen Finlandia-talo

Virtuaalinen Finlandia-talo tarjoaa tapahtumien järjestäjille aivan uudenlaisen kanavan toteuttaa tilaisuuksia silloin, kun kasvokkain tapahtuvista kohtaamisista ja paikanpäällä järjestettävistä tilaisuuksista joudutaan siirtymään verkon yli tapahtuviin kohtaamisiin.

Virtuaalinen maailma mahdollistaa puheiden pitämisen Finlandia-salin virtuaalisella lavalla ja näyttelykumppaneiden esittelyt virtuaalisella Piazzalla. Saman teknologian avulla voimme järjestää upean virtuaalisen konserttielämyksen Finlandia-salissa. Tämä uusi palvelumme soveltuu erityisesti kansainvälisten kongressien ja isojen tilaisuuksien toteuttamiseen. Kysy lisää myyntipalvelustamme sales@finlandiatalo.fi

 

Tutustu kokouspaketteihin

Puolen päivän kokouspaketti 2021

Koko päivän kokouspaketti 2021

Brunssikokous 2021

Ilmastoystävällinen kokous 2021

Tutustu juhlapakettiin

Juhlapaketti 2021

Tutustu striimaus -paketteihin

4h Webstream 2021

10h Webstream 2021

Green Screen STUDIO 5h

Elissa-sali Webstream 4h

Elissa-sali Webstream 10h

Tutustu konserttipaketteihin

Konserttipaketit 2021

Myynti

Johanna Vappula
Johanna Vappula Myyntijohtaja (09) 4024 438
Siru Henriksson
Siru Henriksson Myyntineuvottelija (09) 4024 505
Jenni Laamanen
Jenni Laamanen Myyntineuvottelija (09) 4024 425
Taru Latvala
Taru Latvala Myyntipäällikkö (09) 4024 436
Anne Starck-Antola
Anne Starck-Antola Myyntipäällikkö (09) 4024442
Maija Syvänen
Maija Syvänen Myyntineuvottelija (09) 4024 504

Myyntipalvelu
+358 (09) 4024 400
sales@finlandiatalo.fi

Make your event
unforgettable with us

Yes! Lets discuss more