Alla mainitut asiakkaamme ovat jättäneet tapahtumiensa järjestelyt ammattitaitoisiin käsiimme. Finlandia-talo on suosittu yhtiökokousten pitopaikka. Monet pörssiyhtiöt listaavat talon vahvuuksiksi keskeisen sija innin, muuntautumiskykyiset tilat, ainutlaatuisen tunnelman ja ammattitaitoisen henkilökunnan.

Atria yhtiökokous 26.4.2018

”Kiitos jälleen upeasta yhteistyöstä Atrian yhtiökokouksen onnistumiseksi. Palaute on ollut positiivista ja järjestäjän ominaisuudessa on kiva, kun on tuttu yhteistyökumppani – ei tarvitse käyttää energiaa käytännönjärjestelyiden murehtimiseen varsinaisena kokouspäivänä.”

Minna Gatford, Toimitusjohtajan assistentti

Vuosisadan Romanssi -konsertti 25.11.2017

"Kiitos teille! Konsertti ja seminaari ohi, kaikki todella tyytyväisiä!
Tiedän, että teidän henkilökuntanne joutui myös venymään - erityisesti salin tekniikkaihmiset saivat paiskia hommia ihan hiki päässä järjestäessään orkestereille monitoreja kuntoon. Välitäthän terveisemme ja suuret kiitokset heille kärsivällisyydestä ja korkeatasoisesta työpanoksesta.
Myös salivastaavat ja vuorovastaavat olivat sekä perjatantaina että lauantaina suureksi avuksi!"

Outi Jäppinen/Vuosisadan Romanssi –konsertti

Neste suunta eteenpäin 2017 -seminaari 4.10.2017

"Kiitos Finlandia-talon väelle käytännön järjestelyistä Suunta Eteenpäin 2017 -seminaarissamme.
Pienetkin pyynnöt hoituivat ongelmitta ja nopeasti, mikä mahdollisti upean tilaisuuden järjestämisen asiakkaillemme.
100 % vieraistamme tulisi tilaisuuteen uudelleen, josta haluamme kiittää myös järjestävää tahoa - ilman teitä näin mahtaviin tuloksiin ei olisi päästy!
Sekä tila että tarjoilut tukivat mielettömän hyvin tapahtumamme onnistumista."

Heidi Peltonen, Neste Oyj

Folkhälsan juhlaillallinen 21.9.2017

"Järjestimme henkilöstöllemme Suomi 100-vuotis teemaan liittyen istuvan juhlaillallisen  Finlandia talon, Piazzalla 21.9.2017. Tunnelma Piazzalla oli juhlava ja tyylikäs. Ravintolapalvelut onnistuivat mainiosti ja sekä ruoka että juoma saivat paljon kehuja. Finlandia talon henkilökunta hoiti koko tapahtuman rautaisella ammattitaidolla ja erinomaisella asiakaspalvelulla alusta loppuun. Osallistujia juhlaan oli n. 500 henkilöä."

Stefan Mutanen, toimitusjohtaja, Samfundet Folkhälsan i svenska Finland r.f.

 

Stora Enso paper forum 15.11.2017

”Kiitos teille kaikille yhteisesti sekä koko paikalla olleelle henkilökunnalle erinomaisesti sujuneesta tilaisuudestamme ke 15.11.
Olimme erittäin tyytyväisiä. Kaikki järjestelyt sujuivat sovitusti ja mahdolliset lisäpyynnöt/tarpeet onnistuivat ongelmitta.
Saimme osallistujiltamme paljon kiitosta tilasta joka oli todella toimiva tilaisuuteemme ja henkilömäärään nähden.”

Terhi Myllymäki, Executive Assistant, Stora Enso

 

WEG Oy 7.11.2017

”Muutama tilaisuus on tullut järjestettyä ja aina jotain pientä jää  mielen päälle, vaan ei tällä kertaa. Kaikki sujui loistavasti ja koko henkilökunta on teillä loistavaa: naulakolla, infopisteellä ja tarjoilussa. Tarjoiluun välitin jo suoraan kiitokset, mutta toivottavasti ruusut menee perille muullekin henkilöstölle ja ravintolaan. Ruoka 10+, upeita makuja. Ihan loistava ilta.” 

Tea Nikkanen, WEG OY

 

ICCO Global Summit 5.-6.10.2017

"Finlandia-talossa järjestetty viestinnän huippuseminaari ICCO Global Summit oli kaikkien aikojen suurin. Seminaari on järjestetty aikaisemmin Lissabonissa, Pariisissa, New Delhissä ja Milanossa. Helsinkiin saapui 300 osallistujaa yli 30 maasta rakentamaan viestinnän tulevaisuutta. Kongressisiipi soveltui meille loistavasti. Tilava aula tarjosi avarat ja näyttävät puitteen verkostoitua ja esitellä viestinnän teknologisia ratkaisuja. B-salin Alvar Aallon pelkistetty muotoilu sai osallistujat haukkomaan henkeään. Avaruutta ja tilaa oli runsaasti, vaikka osallistujia oli paljon. Kaunis tila korosti tilaisuuden merkitystä. Koin itse voittona myös sen, että osallistujat etenkin italialaiset kehuivat ruokaa. Se oli suunniteltu Suomi100-hengessä. Raaka-aineet olivat kotimaisia ja lähellä tuotettuja. Ruoka oli tärkeässä osassa tapahtuman onnistumisessa."

ICCO Global Summit -projektipäällikkö Suomessa, viestintätoimisto Ahjo Oy, partneri, Sari-Liia Tonttila

 

EkoCentrian Luomutarjonnan lisääminen ja monipuolistaminen ammattikeittiössä -hankkeen päätöstilaisuus 22.3.2017

"Tapahtuman tai tilaisuuden järjestäminen Finlandia-talossa on helppoa ja sujuvaa. Olemme järjestäneet sekä kokouksia että tapahtumia ja aina olemme saaneet erittäin hyvää palvelua
 myynti-, ravintola- ja kokouspalveluista. Emme ole keksineet ehdottaa sellaista asiaa, jota Finlandia-talossa ei ole osattu tai haluttu toteuttaa. Kaikki onnistuu! Sen lisäksi, että muut puitteet ovat kunnossa, meille on tärkeää, että voimme tarjota omille asiakkaillemme arvojemme mukaista ruokaa; luomua ja lähiruokaa. Näiden arvojen mukainen ruokatarjoilu on onnistunut Finlandia-talossa ilman ongelmia, myös kaikki haastavimmatkin luomutoiveemme. Voin lämpimästi suositella Finlandia-taloa kaikenlaisten kokousten ja tapahtumien, isojen ja pienten, järjestämiseen. Finlandia-talo tuo erityistä lisäarvoa tilaisuuksiin.”

Anu Arolaakso, projektipäällikkö, Savon koulutuskuntayhtymä/EkoCentria
www.ekocentria.fi

Universum seminaari 20.4.2017

“Järjestimme ensimmäistä kertaa tilaisuuden Finlandia-talolla, mutta en usko, että viimeistä kertaa!
Kokemuksemme oli mitä parhain ja meihin teki erityksen vaikutuksen Finlandia-talon kovan tason ammattilaiset, jotka
olivat aina paikalla auttamassa juuri oikeaan aikaan ja tilaisuus sujui erittäin jouhevasti, kiitos!”
Michael Ljungqvist, Country Manager, Universum Finland, www.universumglobal.com

 

Wistec asiakastilaisuus 28.4.2017

”Wistec Training järjestää yleensä 2-3 asiakastapahtumaa vuosittain kulloisistakin ajankohtaisista teemoista. Nyt 28.4 olimme ensimmäistä kertaa Finlandia-Talolla, Veranda 1 -tilassa. 50 osallistujan ryhmällemme tila sopi erinomaisesti. Tekninen henkilö ja kokousisäntä olivat valmiina avustamaan meitä heti aamusta, vaikka tein vielä viimehetken muutoksiakin edellisen päivän päätteeksi. Tarjoilut olivat tosi tasokkaat ja henkilökunta ammattitaitoista. Tulemme ilman muuta uudelleen ja voin suositella Finlandia-taloa muillekin tapahtumien järjestäjille.”

Juha Huhtanen, toimitusjohtaja, Wistec Training Oy

 

Uudistuva lääkeala 2017 - 21.3.2017

"Järjestimme Uudistuva lääkeala 2017 – vaikuttava, maankattava lääkehoito ikääntyvässä Suomessa 21.3.2017 -seminaarimme Finlandia-talossa.
Osallistujapalautteemme mukaan Finlandia-talo on seminaaripaikkana hyvä ja sijainniltaan erinomainen. Sinne on helppo saapua ja käytännön järjestelyt toimivat hyvin. Kokous-brunssi oli maittava! Kiitos paljon usean vuoden hyvin toimineesta yhteistyöstä! Nähdään jatkossakin!"

Farmasian oppimiskeskus ry

 

Kehittyvä vanhustyö 13.-14.2.2017

"Finlandia-talo tarjoaa upeat puitteet ja toimivat tilat koulutus- ja näyttelytapahtumallemme. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Finlandia-talon ammattitaitoisen ja palveluhenkisen henkilökunnan kanssa. Myös 1200 vierastamme ja 65 näytteilleasettajaa ovat antaneet positiivista palautetta Finlandia-talon tiloista. Tapahtuma on suunnattu kaikille vanhustyön parissa työskenteleville ammattilaisille ja sen järjestää Globex Information Oy yhdessä Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten vanhuspalvelujen kanssa. Tapahtuma järjestettiin nyt kuudennen kerran, ja Finlandia-talon kanssa on jo alustavasti sovittu tapahtuman järjestämisestä myös v. 2018 ja 2019.”

Pekka Kokko, markkinointipäällikkö, Globex Information Oy
www.kehittyvavanhustyo.fi

 

EmCe 365 taloushallinnon lanseeraustilaisuus tammikuu 2017

"Järjestimme uuden EmCe 365 taloushallinnon verkkopalvelun lanseeraustilaisuuden tammikuussa 2017 Tili- ja Veropäivien yhteydessä.
Finlandia-talo oli tuttu paikka EmCelle edellisien vuosien messuosallistumisista, mutta uusi tuttavuus omien tilaisuuksien järjestämispaikkana.
Meille oli tärkeä löytää sopivan kokoinen tyylikäs tila, joka tukisi uuden palvelun brändimielikuvaa ja muodostaisi kävijöille kokonaisvaltaisen ja yhtenäisen elämyksen. Keskeisessä osassa oli myös laadukas esitystekniikka. Tilaisuus vastasi odotuksiamme niin myynnin, tarjoilujen ja yhteistyön osalta tilaisuuden aikana ja sen jälkeen. Kun perusasiat ovat kunnossa pienillä yksityiskohdilla viimeistellään onnistunut tapahtuma ja tyytyväinen asiakas." Susanna Suomela, markkinointipäällikkö, EmCe Solution Partner Oy

EmCe Solution Partner Oy on taloushallinnon ohjelmistopalveluja tuottava yritys.  www.emce.fi