Finlandia-talon ravintolalla on vahva maine suurimpienkin kokousten ja kongressien osaavana ja joustavana järjestäjänä, mutta samalla innostuksella ja ammattitaidolla paneudumme myös pieniin tilaisuuksiin. Finlandia-ravintola tuottaa Finlandia-talon kaikki kokousten ja juhlien ravintolapalvelut vankalla kokemuksella.

Monipuoliset kokoustarjoilut

Kokoustarjoiluissa panostamme tuotteiden tuoreuteen, houkuttelevaan esille laittoon sekä terveellisyyteen ja vaihtelevuuteen. Kokouspäivän tarjoilut voivat tarjota teemoitettuja kokonaisuuksia, uusia makuja, keveyttä ja trendikkäitä yhdistelmiä. Tai miltä kuulostaisivat skandinaaviset kotiruuat, välimerellinen mutkattomuus tai aasialainen mausteisuus? Kokouslounas voidaan toteuttaa tyylikkäästi pöytiin tarjoiltuna, mukavasti buffetmuodossa, tai trendikkäästi ja rennosti katuruokahenkeen – sinä päätät!

Kokouskahvitus voi olla kahvitori kauden tuotteineen, tai kahvileivät valintasi mukaan. Perinteisen sämpylän seuraksi voit valita vitamiinishotin, ja pullan paikalle Jaakkolan tilan mansikkamarmeladin. Kokouspäivän päätteeksi cocktail-tilaisuus? Suosittelemme sesongin herkuista koostettua makulautasta, tai verkostoitumisen mahdollistavaa vapaamuotoista viinitastingia. Anna keittiömme yllättää, tai kerro meille kokouspäivän teema, niin suunnitellaan yhdessä tilaisuutesi tavoitteita tukeva tarjoilukokonaisuus!

Finlandia-ravintolan Ilmastokokous

Kokoustarjoiluidemme uusinta uutta edustaa Ilmastokokous-tarjoilukokonaisuus, joka liputtaa kestävän kehityksen ja puhtaamman ympäristön puolesta. Ilmastokokouksen tarjoilut suunnittelemme siten, että kasvisruokia on tarjolla useammin ja enemmän, ja sesongin raaka-aineet pääsevät oikeuksiinsa. Portaat luomuun-ohjelman mukaisesti käytämme runsaasti luomuraaka-aineita, ja kalavalinnat teemme vastuullisesti WWF:n kalaoppaan ohjaamana. Päivän kokoustarjoilut eivät sisällä punaista lihaa. Vaikuta valitsemalla Ilmastokokous Finlandia-talossa!

Valmiit kokouspaketit

Valmiit ja helpot, tilat, tekniikan ja tarjoilut yhdistävät kokonaisuudet löydät myös kokouspaketeistamme!