Finlandia-ravintolan ruokafilosofian peruspilareita ovat lähituottajien monipuolinen anti, ekologiset ja laadukkaat raaka-aineet sekä itse tekemisen ilo. Valintasi voi olla valmiiksi suunniteltu menukokonaisuus, tilaisuutesi teemaan sovitettu makumatka tai yhdessä keittiön kanssa tilaisuuttasi varten räätälöity Menu Finlandia. Meille on ilo rakentaa tilaisuudestanne onnistunut ja yksilöllisesti viimeistelty, ainutlaatuisen aterian kruunaama juhla!

Perhejuhla, opiskelijajärjestön vuosijuhlat, henkilökunnan kick off vai gaalaillallinen?

Juhlan aihe voi olla pieni tai suuri, vieraana voivat olla perheenjäsenet tai yrityksesi henkilökunta, tilaisuuden luonne vaikkapa vapaamuotoinen kokoontuminen tai viimeistelty gaalaillallinen. Finlandia-ravintolasta löytyy osaamista erilaisiin tilanteisiin, mutta myös rohkeutta uusiutua - mikset siis haastaisi meitä tekemään jotain ihan uutta? Onnistuneet tarjoilut viimeistelevät vieraidesi juhlamielen, ja pitävät juhlasi puheenaiheena vielä pitkään.

Alvar, Finlandia-talon oma nimikkokuohuviini

Finlandia-ravintolan nimikkokuohuviini, Alvar, tuodaan maahan yksinoikeudella Ranskan Alsacen alueelta, jossa se valmistetaan klassisesta, myös samppanjan valmistuksessa käytetystä Chardonnay-rypäleestä. Alvar on elegantti ja hennon paahteinen, kypsän sitruksinen ja hienokuplainen.

Kuohuviinin etiketti on suunniteltu yhteistyössä Alvar Aalto-säätiön kanssa. Etuetiketissä näkyy Alvar Aallon luonnos Finlandia-talon julkisivusta, ja kaulaetiketissä mestarin signeerauksissaan käyttämä, niinikään Finlandia-talon piirustuksista poimittu lennokas a-kirjain. Kaulafolion kuparinen väri viittaa talon rakennusmateriaaleissa käytettyyn kupariin. Itseoikeutetusti viini on nimetty Alvariksi - eikä vähiten siksi, että sitä talossa alvariinsa myös tarjoillaan!

Juhlapaketit

Juhlaa suunnitellessanne voit valita myös valmiiksi koostetun juhlapakettimme!