Ravintolapalvelut ja kokoustarjoilu tapahtumissa

Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talossa toteutettaviin tapahtumiin. Tilaisuuksien yksilöllinen suunnittelu, ystävällinen palvelu ja huippukeittiön tarjoamat elämykset yhdessä joustavasti muuntautuvien tilojen kanssa ovat vahvuutemme. Ottamalla meidät mukaan tilaisuutesi suunnitteluun varmistat onnistuneen kokonaisuuden, jossa myös ravintolapalvelut tukevat tilaisuutesi teemaa ja tavoitteita!

Ravintolapalvelut käytettävissäsi

Olipa kyseessä pieni palaveri kahvikupillisen ääressä, muutaman kymmenen ihmisen lounas, kepeä cocktailtilaisuus tai vaikkapa tuhannen vieraan gaalaillallinen – meillä onnistuu kaikki. Tilaisuutesi luonteen mukaisesti Finlandia-talon tilausravintola voi olla perinteisen arvokas tai asiallisen rento, joskus taas tulvillaan väriä ja fantasiaa!

Uusi Finlandia-ravintola!

Finlandia-ravintolan liiketoiminta on siirtynyt Finlandia-talo Oy:n omiin käsiin. Ravintolan arvoihin syvästi juurtunut lähi- ja luomuruuan arvostus tulee säilymään ennallaan. Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen tarjoomaamme, kysy lisää myyntipalvelustamme! 

Finlandia-ravintolan myyntipalvelu

Ravintolan myyntipalvelu on avoinna, ja palvelee sinua tilaisuuksien tarjoiluihin liittyvissä asioissa. Pyydämme ystävällisesti keskittämään kaikki kyselyt alla olevaan ravintolamyynnin sähköpostiin ja puhelinnumeroon. 
 
Myyntipalvelu Finlandia-ravintola
ravintola@finlandiatalo.fi 
puh. (09) 4024 500 
 
 

Yhteystiedot

 

 

Ravintolatoimenjohtaja
Terhi Mustonen
puh. (09) 4024 501
   
     

   
Keittiöpäällikkö
Mika Jokela
puh. (09) 4024 507
   

 

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@finlandiatalo.fi

Finlandia-ravintolan myyntipalvelu

Puhelin (09) 4024 500