Uusi Finlandia-ravintola!
Finlandia-ravintolan liiketoiminta on siirtynyt Finlandia-talon omiin käsiin. Finlandia-ravintolan ruokafilosofian mukaisesti keittiöpäällikkö Mika Jokelan harppi ulottuu pitkälle Uudenmaan ulkopuolelle ja hän ottaa koko Suomen ruoka-aitat käyttöön. Suomalaisten laadukkaiden raaka-aineiden käyttö ei kuitenkaan ole ryppyotsaista, vaan käyttöön otetaan myös hyviä ideoita tai raaka-aineita muualtakin. Tuotteita kokouksiin ja tapahtumiin kehitetään keittiössä vankalla ammattitaidolla ja pilke silmäkulmassa. 
 
Asiakkaan ja raaka-aineen arvostus
Finlandia-ravintolan filosofia lähtee siitä, että arvostamme ja kunnioitamme sekä asiakkaalle merkityksellistä hetkeä että valitsemaamme raaka-ainetta. Ruoka yhdistää ihmisiä, tuottaa elämyksiä ja yllätyksiä, kohottaa tunnelmaa ja välittää tunteita. Työn ydin on tilanteesta tai kohderyhmästä riippumatta positiivisten yllätysten tuottaminen asiakkaille. Tärkeä osa asiakkaan arvostamista on raaka-aineen kunnioittava käyttö. Pääideana on tuoda esiin raaka-aineen parhaat ominaispiirteet ja maut. 
 
Turvallisesti kotimaista
Ruuan kotimaisuus tarkoittaa Finlandia-ravintolalle ennen kaikkea turvallisuutta. Asiakkaalla on oikeus tietää, mitä hänelle tarkalleen ottaen tarjoillaan, ja kotimaisilla tuotteilla tämä tieto on helposti ja luotettavasti saatavilla. Jos kokous tai tapahtuma toteutetaan hybridinä tai etänä – me tuomme tarjoilut myös luoksenne!
 
Ravintolapalvelut käytettävissäsi
Finlandia-ravintolan koko tiimissä yhdistyy vuosikymmenien kokemus ja valtava innostus. Olipa kyseessä pieni palaveri, muutaman kymmenen ihmisen lounas, kepeä cocktailtilaisuus tai vaikkapa tuhannen vieraan gaalaillallinen – meillä onnistuu kaikki. Tilaisuutesi luonteen mukaisesti Finlandia-talon tilausravintola voi olla perinteisen arvokas tai asiallisen rento, joskus taas tulvillaan väriä ja fantasiaa!
 
Myyntipalvelu
Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talossa toteutettaviin tapahtumiin. Ottamalla meidät mukaan tilaisuutesi suunnitteluun varmistat onnistuneen kokonaisuuden, jossa myös ravintolapalvelut tukevat tilaisuutesi teemaa ja tavoitteita!
 
Myyntipalvelu 
sales@finlandiatalo.fi 
puh. (09) 4024 400
 
 
 

Yhteystiedot

 

 

Ravintolatoimenjohtaja
Terhi Mustonen
puh. (09) 4024 501
   
     

   
Keittiöpäällikkö
Mika Jokela
puh. (09) 4024 502
   

 Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@finlandiatalo.fi