Ravintolapalvelut ja kokoustarjoilu tapahtumissa

Finlandia-ravintola tuottaa ravintolapalvelut kaikkiin Finlandia-talossa toteutettaviin tapahtumiin. Tilaisuuksien yksilöllinen suunnittelu, ystävällinen palvelu ja huippukeittiön tarjoamat elämykset yhdessä joustavasti muuntautuvien tilojen kanssa ovat vahvuutemme. Ottamalla meidät mukaan tilaisuutesi suunnitteluun varmistat onnistuneen kokonaisuuden, jossa myös ravintolapalvelut tukevat tilaisuutesi teemaa ja tavoitteita!

Ravintolapalvelut käytettävissäsi

Olipa kyseessä pieni palaveri kahvikupillisen ääressä, muutaman kymmenen ihmisen lounas, kepeä cocktailtilaisuus tai vaikkapa tuhannen vieraan gaalaillallinen – meillä onnistuu kaikki. Tilaisuutesi luonteen mukaisesti Finlandia-talon tilausravintola voi olla perinteisen arvokas tai asiallisen rento, joskus taas tulvillaan väriä ja fantasiaa!

Finlandia-ravintolan asiakkaana tuet hyvää työtä!

Finlandia-ravintolan palvelukonseptin tuottaa Kanresta Oy, joka on Suomen Kansanterveysyhdistys ry:n tytäryhtiö. Käyttämällä Finlandia-ravintolan palveluita tuet yhdistyksen jäsenjärjestöjä, jotka ovat Lastentautien tutkimussäätiö, Suomen Mielenterveysseura ry, Suomen Sydänliitto ry ja Vanhustyön keskusliitto ry.

Työtä yhteisen ympäristön hyväksi

Finlandia-ravintolalle on syyskuussa 2014 myönnetty Ekokompassi-sertifikaatti osoituksena määrätietoisesta työstä ympäristön hyväksi. Olemme mukana myös Portaat luomuun - ohjelmassa ja saavuttaneet toiseksi ylimmän portaan viisi (5). Keittiössämme käytetään vähintään kahtakymmentä (20) merkittävää raaka-ainetta pysyvästi luomutuotteina ja lisäksi käytämme muita luomutuotteita mahdollisuuksien mukaan.

 

Finlandia-ravintolan myyntipalvelu

Ravintolan myyntipalvelu on avoinna, ja palvelee sinua tilaisuuksien tarjoiluihin liittyvissä asioissa. Pyydämme ystävällisesti keskittämään kaikki kyselyt alla olevaan ravintolamyynnin sähköpostiin ja puhelinnumeroon. 
 
Myyntipalvelu Finlandia-ravintola
ravintola@finlandiatalo.fi 
puh. (09) 4024 500 
 
 

Yhteystiedot

Myyntineuvottelija
Maija Syvänen
puh. (09) 4024 504
Myyntineuvottelija
Siru Henriksson
puh. (09) 4024 505
Myyntihovimestari
Riikka Palomäki
puh. (09) 4024 511
     

 

Myyntineuvottelija
Riitta Liljavirta
puh. (09) 4024 503
Myyntipäällikkö
Jeena Westerholm
puh. (09) 4024 502
 
     

 

Ravintolatoimenjohtaja
Terhi Mustonen
puh. (09) 4024 501
Keittiöpäällikkö
Timo Lepistö

puh. (09) 4024 507
 
     

 

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@finlandiatalo.fi

Finlandia-ravintolan myyntipalvelu

Puhelin (09) 4024 500