Väliaikatarjoiluiden tilaaminen onnistuu nopeasti ja vaivattomasti internetin kautta. Alla olevasta valikosta pääsette sekä tutustumaan tuotteisiin että maksamaan tilauksenne välittömästi. Suojatun verkkoyhteyden ansiosta maksaminen on turvallista, maksutapoina palvelussamme käyvät yleisimmät verkkopankit ja luottokortit. Huomioittehan, että myös luottokortilla maksaessanne saatatte tarvita pankkitunnukset!

Internet-varaus tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen näytöstä. Tilaus on voimassa kun varaus on myyntipalvelun puolesta vahvistettu.

Väliaikatarjoiluvarauksen voitte tehdä myös sähköpostilla tai puhelimitse niin kauan kun pöytiä on jäljellä, osoitteesta sales@finlandiatalo.fi, tai numerosta (09) 4024 400. Palvelemme arkisin kello 9:00 – 16:00.

Puhelimitse ja sähköpostilla tilatut tarjoilut on maksettava ennen esitystä. Maksun voi suorittaa juuri ennen näytöstä Finlandia-ravintolan ennakkovarauspisteeseen pääaulassa. Ennakkovarauspisteestä voitte myös tiedustella vapaita pöytiä saman illan esitykseen. Suosittelemme teitä saapumaan paikalle hyvissä ajoin, jotta jonottamiselta juuri ennen näytöksen alkua vältytään. Emme kata lunastamattomia pöytävarauksia. Palvelun sujuvuuden kannalta pyydämme varaamaan käteistä rahaa väliaikaostoksiin.